Pepperkakevinduskurs .....


Vet ikke om det er flere enn Emmeline som var litt usikker på vinduene på pepperkakehuset. Har tatt ett bilde nærmere for dem som vil studere i slurvete detaljene. (Alltid en grunn for bilder tatt på avstand, Emmeline;0)) Jeg skjønner ikke helt rekkefølgen på pakkene i år, trodde jeg hadde satt dem sammen slik at de fikk litt forskjellige ting, men foreløpig har det vært sau, kamel, okse, kamel. Og skjønner jo at det ikke var så inspirerende. Endelig i dag var det en engel, og stemningen steg litt. For å vise fremgangsmåten på vinduene, har jeg nå benyttet ett hjerte Steg 1.


Kjevler ut deigen, og stikker ut der jeg vil ha ett vindu. Legger knuste bringebærdrops inne i det åpne feltet, ikke søl for mye utenfor for det blir ikke alltid så pent etter steking.
Steg 2.
Steking. Man må passe på, for det er fort klart og dropsene blir fort brent og brun istedet for rød. Og siden jeg "bare" skulle gjøre noe raskt mens den stekte, så ser man at den har vært litt lenge inne.

Steg 3.
Avkjøles helt på brettet før man flytter det.
Steg 4.
Det morsomme gjenstår. Pynting! Her er det jo fritt frem, etter hjertens lyst!
Det er bare å kjøre på, Emmeline. Dette klarer du så lett som ingen ting. Du er da en hendig dame!
Ellers er nå butikkens hjemmeside oppe og går, så velkommen inn for en liten titt!
Er ikke helt ferdig, men orket ikke vente lenger. Resten tar vi etterhvert.
Fortsatt fin uke til dere alle!

Kommentarer

Anonym sa…
Skulle gjerne hatt tid til dette, men å er jeg egentlig en skikkelig dårlig husmor, når det gjelder slike ting...kremt!

Var inne på hjemmsiden din, og den var super! Oversiktlig og fin, med flotte bilder og alt;) dette går nok allerede rette veien tenker jeg:)
Emmeline sa…
AAAAhhhh...Herlige Albertine:) Dette var altså et helt perfekt innlegg i min ånd. Det var utrolig greit å få bringebærtriksene inn med teskje, men du verden så gøy det ser ut og ikke minst så STILIG det ble!!!
På lørdag skal vi ha pepperkakedag her hjemme. Hipp hipp, Da tester jeg nok bringebærtrikset fra den Albertinske oppskrift. I LOVE IT!
Tusen takk for fine bilder og gøy forklaring;) Nå skal jeg besøke butikken din sin hjemmesiden, GØY!
elin1976 sa…
Hei på deg
Siden du er så flink og kreativ skal jeg legge meg i selen dene helgen og få til et slikt hjerte jeg også....Det er jo drit profft jo!
Så når folk kommer på besøk så blir de nok litt sånn: "WOOOOOOOOW" Hvordan har du laget dette.....å da kan jeg si at det er en hemmelighet og at det er såååååååå lett. he he

Nettsiden ble skikkelig oversiktlig og fin. Liker at du finner så lett frem på den og så ble bildene veldig fine.
Har laget noen nettsiden opp igjennom årene og mange kunder vil ha med alt på disse sidene og det nytter ikke å fortelle at da vil den bare blir forferdelig tung å lese. Så kunden får det som oftst som han vil, helt til jeg kan si" hva var det jeg sa" å så sier kunden....ok da gjør vi som du sier. he he.
Men det er jo forståelig at de vil ha med alt og alle bilder og alt som finnes for de betaler jo for disse sidene...
Men jeg bøyer meg i støvet for du har faktisk fått med det viktigeste....(er ikke alle som har det) Hvor butikken ligger.....for det er jo hele greia det...siden du ikke driver nett butikk....stedsbeskrivelse. ME LOVE.
Satt å drømmte meg bort når jeg så bildene....jeg legger inn linken på siden min jeg slik at alle kan gå inn å se på den fine butikken til Albertine.....
Snakkes og god helg til deg Ann-Helen.
Masse klemmer fra Elin:O)
Janickes sa…
Dette var helt i som bestilt! Baking for dummies - trinn for trinn (jeg er altså ikke noe kjøkkengeni...)
Nå gjelder det bare å få tak i bringebærdrops (og klare å unngå å spise dem.....!)
Aina sa…
Det er ikke bare emmeline som trenger få det inn med teskje så dette var kjempesnilt, og så passet det så bra for planen er at vi skal bake i helgen:0)
Hjemmesiden din var også kjekk, fine bilder(håper på enda flere etter hvert)og oversiktlig.
Klem:0)
Anita sa…
Åh! Så fine!! Tror jeg skal prøve meg på noen hjerter i år igjen!! Er jo ikke sikkert at de blir myke i år:o)

Nå skla jeg sjekke nettbutikken din!!
Klem ANIta
Marte sa…
Hei!

Har du kommet på det selv, det med bringebærdrops? Jeg har aldri hørt om det før. Det var skikkelig stilig!

Jeg gleder meg til man kan handle i nettbutikken din, du har de beste leverandørene da;)

Hilsen Marte
ENGEL sa…
kjempeflott med drops i hjertet også!smart!du er en tusenkunstner!
gratulerer med flott hjemmeside på butikken også!
Julie sa…
Lurer så fælt på hva skriften du bruker utenpå den flotte butikken din heter, finner den ikke på pcn.......:)
Julie sa…
Du har en helt utrolig blogg, blir så inspirert av å sitte her inne, lager meg så mange planer for hva jeg vil lage..før jeg slår av pcn å kommer på at jeg ikke greier å få sydd et skikkelig hjerte en gang...:)jeg får holde meg til maling av møblene jeg finner på finn.no!!
Jeg har fulgt med bloggen din lenge, har ingen blogg selv, men er blitt en skikkelig skapblogger.....
og den flotte butikken din vil jeg besøke når vi kjører den veien, blir vel ikke før sommeren da....ha ei strålende helg
Lille Trille sa…
Pepperkakene blir jo super-proffe med bringebær-vinduer.
Her er det baking på søndag og da tror jeg dette må prøves ut. Var inne på hjemmesiden til butikken din og den var kjempefin...gratulerer.
Ha en fin helg :-)
Anne-Berit sa…
Noe så smart som med de knuste dropsene i pepperkakehjertet,ble jo et fantastisk resultat.Pepperkakehuset ser helt namnam ut,flott syns jeg(alt skal vel ikke være helt perfekt heller).God helg:)
Det blir nok ikke noen nettbutikk på meg. Liker best å ha kontakt med kundene øye til øye, samt at det er ganske så mange nettbutikker etterhvert. Skriften på min logo heter Angelica og jeg fant den på noe som heter www.fontface.com, gratis fonter og legger seg automatisk inn i skriftene. Eneste ulempe er æ, ø og å, dette er jo en utenlandsk side. Pleier å finne en annen skrift til de bokstavene.
Ellie sa…
Så fint du har det,både hjemme og i butikken! Skikkelig koselig julestemning hos deg! Artig ide med bringebærdrops som vinduer.
9na sa…
Hei! Det pepperkakehjertet var såå fint! Har kjøpt bringebærdrops... Og butikkhjemmesiden var flott!
MiaMaria sa…
Vilka vackra hjärtan!

Ser också mycket goda ut...

Ha´en skön helg!
Miamaria
Tilonino sa…
Så kjekt. Dette var skikkelig tøft. Må nok prøves en gang. Takk for tipset.
Helene S sa…
Hei
Jeg la inn en link til nettbutikken av svigerinnen din på bloggen min. Håper det er ok. Likte så godt butikken hennes :0)
Lappesola sa…
Nå har vi testet ut bringebærdropsvinduene. Til stor begeistring og entusiasme hos husets tre sønner. Tusen takk for tipset.
Hilsen Lappesola
Renate sa…
No har eg laget pepperkakehus med bringebærdrops vinduer=) blei bare så fint=) imorgen skal det pyntest med melis og sølvkuler=)))Takk for ideen=)
er ofte innom siden din ,kjempe fin er den=)
Sanna i huset bortenfor sa…
Så flott ide Albertine ! Så de hadde "stjålet" ideen din på NRK julekalenderen på teve i dag (Barnas Super Jul) - de ble skikkelig tøffe. Tror nok jeg må prøve ut dette jeg også for slike hjerter har man jo ikke sett før. Tror kanskje noen slike store vil finne vei under treet i år som presang. Kjekt med hjemmelagde gaver synes jeg..... Klem fra Sanna - http://sannasverden.sprayblogg.no/
MiaMaria sa…
Sänder en lucia hälsning!
Miamaria
Emmeline sa…
Merk deg Albertine at det IKKE har kommet bilder av våre pepperkaker. Mine fire barn satte i gang dette prosjektet med stor iver på egenhånd og alle hjertene fikk brune midtpartier fordi de steikte for lenge. Tror jeg skal prøve igjen, i fred og ro når KUN mor er med på bakingen:)
Men du; nå venter jeg på et nytt innlegg...Skal du ikke markere at det er helg???
elin1976 sa…
Er bare innom får å ønske deg en fin lørdag og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)
Lindas Hus.. sa…
Hei! I dag har jeg testet ut oppskriften din på lefser, de ble kjempegode. Tusen takk. Linda :))
9na sa…
Takk! nå har vi bringebærdropsvinduer vi også, kjempefint...! (Men de ble litt gule faktisk...!?!) Takk for ideen!
Garden Angel sa…
Hei Albertine!
Ønsker deg en flott uke og på bloggen min ligger det en juleønskeutfordring om du har lyst og tid:)
Grip dagen sa…
Måtte vise ungene mine ballong- nissene dine og det flotte pepperkakehuset ditt.
Åhhhh... kuuuult! var kommentaren.
Pepperkaker med drops inni likte de også innmari godt!
Gjett om minstedama kom springende en kveld - midt i barne-tv:
"De lager kaker med vindu! Akkurat som ho på bloggen!"
Du sprer idèene dine vidt omkring, forstår jeg...
Marit
rohit gopal sa…
There is nothing cost-free on this planet, but confirm that you Buy facebook reviews exclusively from valid sources for good recognition on the web. buy 5 star facebook reviews
Nitin Rathod sa…
Follow recent internet marketing phenomena. Buy YouTube subscribers and Contend your opponents. how to buy youtube views
Golu Bankar sa…
Looking for honestly penned reviews/ratings for android apps? Forget the worries, we present Android App marketing experts with impartially created reviews with five star rating. web to buy app reviews
diksha gupta sa…
Such categories of reviews are tracked by Google. Provide us with an opportunity to help you with realistic reviews/ratings. buy android reviews ratings
Life-time Replacement is something that you barely find, as you buy facebook reviews Exclusively a few excellent service providers are offering this.
These competitors includes lot many contests that are held on routine basis or periodically and to gain them you have to rack up greatest facebook likes on your ID. buy usa facebook likes
xccc sa…
Do you know the indicators of worldwide recognition of individuals during this contemporary world? Of course, number of followers to the Twitter account can be described as firm indication in today. buy twitter followers
Not more longing to get renowned at this time. Buy Facebook Followers as a method to gain popularity and acceptance on internet in a shorter duration. buy facebook follower
Natasha Kale sa…
Observe newest web marketing trends. Buy YouTube subscribers and Compete your competitors. buy youtube subs

Populære innlegg