En aha-opplevelse ......

Det er kanskje flere enn meg som har lagt merke til veggen på forsidebildet i det siste Vakre Hjem & Interiør? Jeg syntes det var veldig lekkert, og tenkte at det var blitt sånn når det var revet av lag på lag med tapet, litt her og der.
Men neida. Har en venninne som er interiørarkitekt, og hun kunne opplyse meg om at det var en ny type tapet.

Det er en dansk dame; Lene Toni Kjeld som har designet det. Og konseptet består av flere type tapeter som man kan sette sammen. Er det ikke kuult? Prøver å tenke etter om det er noe sted jeg kunne hatt en slik vegg, muligens veggen bak senga! Hm. Må tenke litt på den der, ja.

Er man ikke så glad i blåtonene, så kan man gå for de varme fargene.


Onsdag var jeg og jentene mine i Oslo på tekurs, og det ble en lærerik dag. Vi har lært om opprinnelse, dyrking, bearbeidelse, tilberedelse og smaking. Vi har smakt på lette og lyse varianter, tradisjonelle, de mer spesielle med smak av jordkjeller og speiderbål. Vi har lett etter hentydninger til nøtter, sitrus og andre utfordringer for våre tamme smaksløker. Full av ny lærdom og med kurset på Ryen, var det selvsagt umulig å ikke ta en liten tur innom IKEA. Der gikk vi for middag, og endte alle tre opp med reinsdyrkaker, pestovendte mandelpoteter, dampede grønnsaker og wiskeysaus. Det var knallgodt, og gode og mette fylte vi handlekurven og satte kursen hjemover. Ikke noen overstadig handling, men en ny stekepanne ble med hjem. Fylte kurven med stearinlys, brenner rundt 30 stk hver dag i butikken.

Jeg rakk akkurat sing-along versonen av Mamma Mia, sammen med prinsessa og min søster og datter. Det var ikke akkurat noen høylydt forestilling, men vi sang med. Prinsessa satt og hysjet litt, hun syntes det var flaut til å begynne med. Jeg hadde sikkert også syntes det hadde vært flaut å være 9 år, og høre moder`n synge høyt på kino. Ikke så høyt egentlig, man er jo litt flau selv også. Men med litt rødvin i forkant hadde det nok gått enda bedre, så da vet jeg det til neste gang jeg skal synge på kino. Dette tror jeg jammen var alt for denne gang, fortsatt god helg til dere alle og en fin ny uke.

Kommentarer

Tusen takk for akkurat denne tapeten. I full gang med uppussing og leter etter tapet til vår lange gang,. Nydelig, akkurat som bloggen din....Hege
tinemor sa…
Stusset litt på den tapeten jeg å.
Takk for infoen. Hadde jo vært kult med en slik på en vegg.
Satt å sang selv på Mamma Mia, men hadde ingen sønner med som kunne hysje på mor, men min mor derimot hysjet jeg på...
;-)
Anette sa…
Venter på Mamma mia på sing star...! Har noen rødvinsdrikkende venniner som ikke blir flaue...:-)
ENGEL sa…
oj,så flott tapet!dette var jammen noe nytt!
hehe,tror nok jeg hadde vært rimelig rød om mamma skulle sunget på kino da jeg var 9 år...hihi.men,man kan bare ikke ta seg selv så høytidelig!herlig!kos deg masse i helgen!
Fire Hjerter sa…
Det var en orginal tapet. Hadde sikker passet bra bl.a. i et gammelt sommerhus.
Det te-kurset ditt hørtes spennende ut. Sikkert veldig masse man kan lære om te.
Randi sa…
Sånn tapet har jeg aldri vært borti før. Vet ikke om det er helt meg...ennå..:-)
Jeg skulle gjerne vært med å synge på Mamma Mia, elsker de sangene..hihi

Ha en fin søndag
Takk for hyggelig kommentar! Det bugner vel med varer hos deg også nå!
Artig årstid dette!!
Ha en fin søndag!
Torilpia sa…
Spennende tapet .. :o)

Te-kurs - det hørtes spennende ut.
Alltid gøy med "nye" ting.

Mamma Mia er jo et must å få med seg på kino .. kunne tenkt meg å se den flere ganger ..

Ha en fortsatt fin søndag - klem!
Torilpia sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
prinsessa sa…
Jeg elsker wisky saus. mmmmm....det fristet med den menyen. Te kurs høres spennende ut. Jeg drikker mye te men tenker ikke over hva og hvordan. Så gøy å ta seg tid til å lære mer om dette.
Ha en herlig kveld. Klem fra Elin:O)
Hej! Vad kul du fann min blogg. Visst är kopparna fina, de ska du väl ha? :) Lite dyra, men vackra!!

Jag älskar tapeten på omslaget av magasinet. Jag har sett den förut, arbetar även jag med inredning, som din väninna, och jag hoppas kunna köpa den snart. :)

Ha en god måndag!
Kram Lina
nätbutiken C´est la vie Home
Pulsatilla sa…
Den tapeten er ganske kul ja. Kommer nok på listne min over kjempetøffe ting jeg ikke klarer å plassere i mitt hus, men ville helt klart beundret og latt meg imponere litt hos andre. Nå har vi stort sett malt panel i alle rom, så da behøver jeg jo ikke bekymre meg for tapetvalg.

Mamma Mia sing-a-long blir nok enda bedre med et lite rødvinsvorspiel, ja. Har faktisk enda ikke sett filmen, men fikk med oss musicalen på siste London-tur. herlig!!
Angel.Pearls sa…
Underbara tapeter -å vilken trevlig blogg jag hittat till! Visst var filmen MammaMia bra!!//Hälsningar från Eva
charm design sa…
Så det,plutselig var det ganske mange online.Jeg er kjempe happy,tusen takk for hjelpen.Deilig når det funker.Stikker innom i løpet av uken.Ha en fin kveld.
Hei,

Artig tapet det der!

Da jeg var innom butikken din, det begynner jo å bli en stund siden nå, så hadde du sånne fine små skrin av glass, tror det var i sett med to i ulik størrelse. Stod i den delen til venstre for kassa. Hvis du skjønner hva jeg mener, vet du om det er igjen flere av disse? Har nemlig skjønt at det er jo just det jeg trenger til min stadig voksende øredobb-kolleksjon ;)

Vil forresten også si at jeg var innom den nye interiørbutikken på Ski Storsenter i dag, og jeg velger Albertine fremfor den any day! Veldig glossy og "polished", masse glass, sølv, diamant,mørkt tre og riktig så høyt prisnivå ja (men det må man vel med den leia der!) Flott butikk, men altså fri for Green Gate og lyse farger med prikker ;)
pepperkverna sa…
Flott tapet, Denne kan være fin i gangen min! Hege

Populære innlegg