Nesten blåst bort ........

Håper ingen av dere har blåst bort i løpet av helgen! Det er ikke så ofte vi har slike vindkast, og sprutregn her i de indre skoger, så med alle uvante lyder har det blitt ujevnt med søvn. I går bakte jeg suksessterte og satte den i kjøleskapet. Da vi skulle ordne frokost i dag, så møtte det oss en liten overraskelse. Vår lille prins hadde tidlig i dag morges vært på ferde, alt fyll på langs kanter og ca to og en hal cm inn på kaka var borte. Det var ikke vanskelig å se at en liten pekefinger hadde forsynt seg grovt. Og denne uskyldsrene lille fyren med store øyne, hadde ingen som helst anelse om hvem som hadde vært på kaka. Jeg kunne ikke annet enn å flire, godt det var mulig å lage ny glasur. Skulle jo ha den med i bursdag senere i dag.

Torsdag kom første sending med Arizona tea til butikken, vi har fått syv forskjellige smaker å velge mellom.

Tekstilene fra Green Gate har endelig ankommet, og da fikk jeg klartgjort det andre vinduet. For nå hadde det stått tomt lenge. Ikke så lett å se noe med skinnet i glassruta.

Må bare vise dere det nye speilet som vi har fått på plass over peisen i butikken. Er det ikke lekkert! Ellers har jeg ikke så mye på hjertet i dag.. Med ønske om en fin, ny uke til dere alle!

Kommentarer

Guttemamma sa…
Hvor der butikken din?? Skulle gjerne tittet innom!!
tinemor sa…
Liten luring på gang ja.
De er nå så søte å da, -ikke lett å bli sint..
;-)
Flott uke til deg å!
Ville bare innom for å ønske deg en fin fin uke. Her blir det enda mer jobbing med skolehuset for snart er det åpning. Sove kan man gjøre i januar liksom. he he
Ha en strålende dag. Klem fra Elin:O)
Hvitrose sa…
Ja de barna de barna..de gjør slike ting som vi har lyst å gjøre ,men ikke tør;)
Tenker han koste seg!!skulle vært flue på veggen dere å fått filmet dette dere!!men ikke så lett med et snikende ullteppe..
Det var vel de fleste unger rundt om i norges land som var en time oppe før alle voksne i dag tenker jeg..hihi
En ekte kakekjenner den luringen,jeg er også veldig svak for akkurat den kaka. Hadde en lignende episode med vår lille pode, en kan jo ikke bli sint heller, kan man vel...
Han en flott dag!!!
ENGEL sa…
alt er lekkert som alltid!!!!god uke til deg og dine;)
Torilpia sa…
Rart egentlig .. hvordan ting bare kommer bort eller flyttes på - og ingen vet noe om det .. :o) Sikkert smånissene :o)

De teene var veldig gode - men til den prisen (jeg betalte 49,- i Trondheim) må de vel drikkes med andakt .. og flaskene tas vare på - for de er veldig flotte da :o)

Kjempefine bilder fra butikken din!

Ha ei fortsatt fin uke - klem!
Hei og god kveld.
Kjempe flott blogg du har, og så masse fantastiske bilder fra den flotte butikken din :) Stilig gulv i utstillingsvinduet forresten :) Du er dyktig :)
Ha en fortsatt fin kveld.
mvh Charlotte
H elle K sa…
Kjempe lekkert. Ha en fin kveld. Kristin
Det er så mye fint å se her hos deg igjen. Likte det kortet med paraplyen. Du har fått en award inne hos meg, så stikk inn og hente den om du har tid:)
Hei,

Skikkelig innsats du har lagt inn for å kunne gi meg et svar, takk for det :) Har også kommet på i mellomtiden at de minste smykketrærne fra Lisbeth Dahl hadde funket ypperlig, kanskje jeg må innom deg og se etter slike?! ;) Fortsatt god aften, her er det fredagsfølelse ettersom det er plandag i barnehagen i morgen!
Olstad sa…
Utrolgi fint det er i butikken din. Arizona te er jo så fristende i seg selv, jeg må få til å komme innom butikken din snart. Håper på en tur før jul.

Jeg vil takke deg for veldig hyggelig tilbakemelding på bildene av prinsessen vår.

God helg
NIB sa…
Hei! I morgen slettes den gamle NIB listen. Hvis du vil være med videre må du bytte roll innen kl 24:)

Populære innlegg