Nyheter i Albertines verden .....

I dag kom det varer fra Bastion, ett nytt merke fra Nederland.


Flott servise med "blonde"kant, som kan mixes. Det finnes i rosa, creme og taupe og er vakkert sammen med ubleket lin. Tallerknene er rektangulære.

De har så lekre duker og løpere i lin, med en røff volang. De har kommet i ubleket og hvit. I en av eskene som ikke er pakket opp, ligger det pledd av deilig og mykt tibetlam. Får også deilige skjerf i samme stil. Skal pakke de opp i morgen.

Jeg nevnte tidligere en gang at jeg malte veggen i det ene utstillingsvinduet. Hadde jo planer om å male sjakkmønster, og funderte på enkleste utvei.
Jeg endte opp med å klippe ut "fliser" i kontaktpapir, og klistret de der jeg ikke skulle ha hvitt. Hadde ikke tålmodighet til å måle nøyaktig, så festet de på øyemål.

Godt jeg ikke hadde noe rødvin innabords, for det ble skjevt nok. Brukte også en sjablon med "Carpe Diem" på gulvet, og det ble ganske fint, synes jeg.

Skjevhetene ble ikke så synlige da jeg fikk på plass tingene. Nå holder jeg på å male gulvet i det andre vinduet hvitt, slik at jeg kan få gjort klart utstillinga der også.

Nå er det vel en stund siden jeg har vist noen interiørbilder fra heimen, kom til å tenke på at jeg ikke har vist så mye fra hallen min.

Her står jeg i glassverandaen og ser inn i hallen. I helga tok jeg inn oliventreet og laubærtreet, regner ikke med at de tåler så mye frost. Må nok jobbe hardt for at de skal overleve inne i vinter. Dørene tegnet jeg og fikk laget på ett snekkerverksted. Hadde sett en slik ytterdør på ett gammelt hus, og syntes den passet inn. Her ser dere mot glassverandaen. I vinduene henger det knekkebrød, runde fra Sverige.

Da jeg ryddet i skapet for ett par år siden, fant jeg en uåpnet knekkebrødpakke som hadde gått ut på dato. Syntes det var synd å kaste dem, de er jo så vakre. Fant ut at de kunne fungere som kranser i rutene på døra, og siden har de hengt der. Blåser litt støv av dem i ny og ne.


På hver side av døra, er det plassbygget ett stort garderobeskap, som går helt til taket. (Takhøyden er 270cm) Tegnet de selv og fikk snekkeren som lagde kjøkkeninnredningen til å lage dem. Kransen på døra til WC har dere sett før. Har malt ett gammelt symaskinbord med sort bengalakk, og har i flere år vurdert å male speilet som jeg i sin tid beiset med mahognybeis, enten hvitt eller med sort bengalakk. Men nå har det stått sånn i over 7 år, så om det må stå litt til spiller ingen trille. Har flere ganger hatt lyst til å male trinnene hvite, men mannen i mitt liv er ikke enig. Men hvem vet; kanksje det skjer neste gang han er på jakt?

Takk for alle hyggelige kommentarer, jeg har som vanlig ikke fått tid til å stikke innom dere. Hadde trengt i gjennomsnitt 6,5 timer mer i døgnet. I tillegg er jeg så ille trøtt om dagen, er det noe som heter høstslapphet? Sovner på sofaen, hvis jeg setter meg ned for å se noe på tv. Det er jo nesten håpløst, men håper det snart gir seg. Ønsker dere alle en riktig fin uke! Klem fra de indre skoger.

Kommentarer

Anette sa…
Så fint du har det, virkelig! Superartig med de knekkebrødene, røde bånd i desember-vips har du ekte julepynt!Ha en fin kveld!
Flotte bilder fra hallen :) Merker jeg får veeeldig lyst på en tur til butikken din igjen og sjekke ut disse spennende nyhetene - må nok få det inn i planene i nær fremtid!

Ha en fortsatt fin uke - kanskje store og gode doser sjokkis hjelper på trøttheten?!? ;)
MOLLY sa…
Kjempefine bilder, og ja vi vil se mer interiør...hehe:))
Flotte farger på varene, og vinduene blir knallstilig!
Ha en super kveld:)
Bak en Sky sa…
Så utrolig mange fine bilder!Likte veldig godt de skålene med blondekant. Kunne jeg virkelig tenkt meg å ha i skapet.

Vinduet var også kjempe fint!Flink du er;)

Klem fra Ingunn
Ingrid sa…
Så nydelig det nye serviset var!! Kunne tenkt meg det i rosa faktisk. Gulvet ble også stilig med improviserte ruter...
Kjempefine bilder fra hallen din da. De dørene var jo fantastiske! :)
Ha en fin kveld!
Hvitrose sa…
Utrolig flott utstillingsvindu!!
og fine varer du har fått inn:)
Blir kjempe inspirert til å bytte ut div gammalt skrap i skapene mine!!
Fint det snart er jul;)må beg å skrive på den ønskelisten min..

Ha en fin kveld og ei uke full av energi:)
Anettes hus sa…
For et vakkert utstillingsvindu:) Kjempe-lekkert med sjakkmønstret gulv! Sikkert ingen som ser at rutene ligger litt skjevt:)

Og for et nyyydelig hjem du har! Her var det mye inspirasjon og hente! Knekkebrød-kransene hadde jeg sansen for;)

Jeg legger deg til i bloggrollen min:)

Klem Anette
Torilpia sa…
Så lekkert du har det i hallen din :o)

Vindusutstillingen var jo kjempefin .. trenger ikke tenke på skjevheter nei .. alt det andre tar fokuset bort fra det - hvis det i det hele tatt vises ..

Men - de rosa koppene/servicet .. wow .. dem har jeg virkelig sansen for. Utrolig flotte.

Ha en fortsatt fin kveld - klem!!

PS .. du trenger sikkert søvnen siden den melder seg uoppfordret :o)
Olstad sa…
Så utrolig lekkert du har i hallen din og så fine de nye koppene du har fått i butikken var. Fantastiske farger. Ha en fin uke.
charm design sa…
Utstillings vinduet ditt så rå lekkert ut.Den chablongen gjorde virkelig susen.Gleder meg til å komme ned å se på nyhetene.Har du fått pels teppe?
Monique sa…
Hej !!
Jattefint i butiken och jattefint hemma har du !!!
Hallen ar verkligen lacker !!
Glasverandan likasa....jag alskar rutiga golv....det ar sa fint...!!!
Skyltfonstret i butiken blev verkligen helmysigt !!!
Synd att jag bor sa langt bort,annars skulle jag komma pa momangen till affaren din..(jag bor i italien )
Ha det bra,
Monica i Rom
Heidi sa…
Hei Ann-Helen!
Utstillingsvinduet ble bare råstilig!!!!! Må nok ned å ta det nærmere i øyesyn - og uten gubben... ;) Og så masse nye lekre varer... Me Like !!!

Utrolig lekkert i hallen din også.
Ja, nå fikk jeg lyst å male igjen gitt....

See U !!

:-)
naturglede sa…
Så mye vakkert. Utstillingsvinduene ble jo helt lekre. Knekkebrødkranser har jeg hatt en gang også, det må jeg se å få meg noen nye av. Dine var jo så vakre! Håper du har en fin høst selv om du er trøtt?De sier at det ikke er noe som heter høstslapphet, men jeg kjenner det også om dagen. Blir vel bedre etterhvert som vi snur klokka i slutten av måneden. Ha det fint:)
Emmeline sa…
Tudelu Albertine.

Det gjør ikke noe om du har det travelt, så lenge det kommer noen deilige bilder innimellom...og her var de igjen, HERLIG!!

Vet ikke helt hva jeg skal begynne å kommentere, men de kule tallerknene med rektangulær form var virkelig en vinner syns jeg. Har aldri sett noe lignende, veldig kule, og kjekt når man kan kombinere farger også!!

Så fint du har det i hallen. Dørene er nydelig, knekkebrødkransene en god ide, og så var det virkelig flott med de høye skapene. Jeg har en venninne som også drev med kirsebær beis og som nå har endt med svart høyglans maling istedet. Fint begge deler syns nå jeg;) Iallefall tusen takk for kjekk inspirasjon. Sleng deg på sofaen om det er det som skal til; regner med at det er travelt i din bransje;)
Therese sa…
Så fint det ble i utstillingsvinduet ditt - lurt å bruke kontaktpapir da :o) Fine farger.
Så fine ting du har fått i butikken, uff- jeg skulle så gjerne bodd nærmere (både deg og Annas Rom... ).

Og hallen din; kjempe flott. Dørene du har tegnet er helt knall.
Jeg "hev" meg aldri på den kirsebær/mahogny beise "bølgen" for noen år siden. Hadde lyst husker jeg, men kom aldri i gang.
Syntes speilet ditt ser veldig fint ut sånn som det er jeg :o)

Ha en god uke :o)
ENGEL sa…
så flott hall du har da!!!!har samme problem her også med trappa...jeg vil ha hvit,men engelmannen vil ike det. og han jakter ikke....hmm...
knekkebrødene var smart da!
flott butikkvindu!man kan ikke se at noe er skjeivt der!
kos deg masse,og finn kreftene igjen!klæm
charm design sa…
Hei,du hvet ikke hvorfor bloggen min ikke blir oppdatert med nye innlegg ,ser den ligger med et gammelt innlegg her på siden din:Skjønner ikke hvorfor det.Kansje du hvet?
Kari Anne sa…
Takk for titten i bloggen din! Du har en veldig inspirerende blogg :o)
Aina sa…
Så lekkert, både i butikken og hjemme hos deg, kunne glatt flyttet inn i utstillingsvinduet jeg ;-D
Dørene dine som går inn i hallen var flotte og knekkebrødpynten var søt...du vet å komme på det.
Håper du får hvilt deg mellom "slagene" og får en fin helg!

Populære innlegg