Håpet er lysegrønt .......

Er ikke så mye som skjer om dagen, hjemme venter jeg på at det gule pollenet skal forsvinne. Slik at jeg kan få rigget litt til på uteplassene. I går regnet det så det sprutet, så jeg satser på at det vasket vekk mye av pollenet - samt at det ikke kommer så mye mer nå.

Foran huset, under kjøkkenvinduet har vi hatt hvitmalte tremøbler. De ble kastet i høst, ødelagte som de var. Jeg ønsker meg egentlig slike møbler igjen, for jeg synes de passer så godt til huset. Mannen i mitt liv er ikke helt enig, han vil ha noe annet. (bilde fra sommeren 2007)

Så kanskje "Tahiti" fra Rocka.no - i grå eller beige rotting?

Eller kanskje vi skal være litt ville, og slå til med "Bubble club" i plast fra Phillipe Starck?
Ikke lett dette her.

Er jammen ikke sikker på hvor jeg en gang fant dette bildet. Men jeg synes det er så herlig og vårlig, og passer helt fint siden det er vår og går mot sommer.


Tror dette er fra en fransk blogg, men er ikke helt sikker. Synes det ser så koselig ut, tenk om flere salgsboder hadde vært like vakre.
Dette tror jeg at jeg har funnet på hjemmesiden til Blomsterverkstad. Hun har alltid så mye inspirerende vakre blomsterarrangement og nydelige bilder.
På fredag solgte jeg duken med volangkant, som lå på bordet. (siste) Og da var det jo greit med litt forandring oppå bordet også.

De er så fine, spisebrikkene i lin med volang fra Bastion. Finnes i linfarge eller hvit. I bakgrunnen ser dere den nye lampeskjermen som hører til liftgardinene. Har den med både linfarget og hvitt monogram. Selvsagt gikk lyspæra før jeg fikk tatt bilde, skjermen gav så fint lys.

Vakker kirkestake fra House Doctor, sølvfarget med nydelig porselensroser.
Ja, da tror jeg jammen at dette var alt for denne gang, ble litt lett blanding i dag. Ønsker dere alle en fortsatt fin uke. Vi nærmer oss sommeren med stormskritt.

Kommentarer

Nydelig bilder :))
Og alle møblene var flotte.
Lykke til med jakten ;)

Klem,Kari
Kjempefine møbler ! Sitter her og drømmer meg helt vekk jeg.....
Så masse flott:)
Har dilla på lysestaker..og her var det mye lekkert! Tørr ikke telle hvor mange jeg har av slaget...mann og barn sukker oppgitt..hi hi
Klem!
Torunn sa…
Lykke til i jakten på hagemøbler. Her hos oss har vi ltt ta kvart gitt. Men for 3 år siden kjøpte vi bruen palstrotting møbler til den ene sitteplassen og er godt fornøyd med de :-)

Sliter med pollendrit jeg også og håper det gir seg snart!!

klem
Mye fint her!
Alltid det!
Ha ei fin uke videre! Klem!
Tina sa…
Likte både spisebrikkene og lampeskjermen. Gardinene som hører til er jo bare nydelige. Ha en fin fridag, klæm Tina
☆Therese sa…
Ikke alltid like lett når en (les kone/mann) ikke vil ha samme sorten møbel, ha ha kjenner til "problemet". Men jeg syntes du har funnet noen fine alternativer. Må si jeg syntes Bubble club er kule altså, har aldri prøvesittet dem, men hvis de er gode i sitte i kunne jeg godt tenkt meg dem. (de koster vel forresten litt i overkant kanskje...). Thaiti er også fin, en slik toseter hadde vært fint til verandaen vår (er på leit etter en toseter).

Som alltid herlige bilder fra butikken din!! Mange fristelser.

Goood helg!
Livy sa…
Heisann!
Ja det finnes såå mye fint, og det er vanskelig å velge!

Fikk du sjekka om du hadde kopper igjen?

Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Livy
Livy: Har satt de vekk til deg. Hadde 4 stk. Fikk forresten en del Green Gate i dag. god helg!
Smilla sa…
På jakt etter hagemøbler jeg også... det er ikke lett! Nydelige bilder, som alltid!
Livy sa…
Så fint!!! Jeg kommer en tur på fredag :-) Gleder meg masse!

Ha en fin start på uken som ligger forann!

Klem fra Livy

Populære innlegg