Rene julaften i slutten av mai ......

I dag kom det tre store esker med varer. En rest fra bestillingen i januar, og min hukommelse rekke ikke så langt. Så det ble forsåvidt ganske spennende med oppakkingen.


Og så kom siste utgave av Magasinet Jeanne d`Arc Living inn døra i dag også. Gleder meg til å slenge meg på sofaen i kveld med det.

Smykkehenger og liten byste i samme stil. Dame i 20-talls stil med kjole i grønntoner - patinert.

Fotoboks i metall med nostalgisk motiv. 3 holdere til å sette bildene inn i. er ut som ett lite arkiv med søte håndtak på sidene. Det er plass til en del bilder.


Søtt nostalgisk baderoms-skilt.

Enda ett søtt baderoms-skilt.

Søte, små flasker i stativ.


Vakker serviettholder.

Artig liten boks for å rive parmesanost.

Glemte helt de vakre ballerinaene som også kom.

De finnes i 3 forskjellige varianter, og med hvit eller beige kjole.

Søt liten kjølebag fra Lisbeth Dahl. (Plass til 6 bokser eller små flasker - fint når vi damene skal på sommerfest. Holder som regel med 6 stk! ;0))


Fredag kom det endelig påfyll fra Green Gate, nå var jeg skikkelig ribba.

Nå virker det som om sommeren endelig har tatt litt tak, for i dag har sola skint og skint. Og det var ute i sola man skulle vært - ikke inne i ett varmt butikklokale. Har fått i gang markiser på veggen her i dag, og det ble en helt ny verden. Nå blir alt så meget bedre! Onsdag forrige uke igjentok Heidi i Bryggerhuset og jeg vår hyggelige onsdagstur. Vi tok for oss litt av nedre Østfold, nærmere bestemt, Moss, Rygge og Son (det er vel ratt Akershus, det) Og vi var innom Dorothea, Hanne`s, Dyhre gartneri og Epok Interiør. Hyggelig å se hva andre butikker holder på med. Og så spiste vi lunsj på Jordbærpikene på Mosseporten senter. Deilig mat, nybakt og (sikle, sikle) de lekre kakene. Vi skravler og skravler, leser kart og kjører og kjører. Heidi har god innebygd GPS, og det redder oss - da mine kartkunnskaper er grunnleggende dårlige. Jeg husker knapt hvor jeg bor! Til de som lurte på prisene på wallstickers, så ligger de nå ute på hjemmesiden. Ønsker dere alle en fortsatt fin uke, og håper finværet holder en stund

Kommentarer

Ååå, så mye flott Albertine!!! Lekre nyheter!! Skal prøve å få tatt meg en tur til butikken din om ikke så alt for lenge ... jeg kjører ikke bil om dagen, men skal prøve å få lurt med meg en venninne;)

Ha en fortsatt fin dag!

Klem Anette;)
Ja her var det myye lekkert :))

Klem,kari
Frk. T sa…
Oii, ja her var det mye fint!! Elsket den søte parmesanriveren, noe slikt har jeg aldri sett før!

Ønsker deg en fortsatt fin uke,

Klem Frk T
Åååå, så mye flott du har i butikken:)
Skulle gjerne ha vært der..de søte små flaskene i stativet..og alt fra Green Gate..lekkert!
Jeg får drømme videre:)
Ha en fin uke!!
Mye fint hos deg! Skal si du har ett godt utvalg GG du også! Herlig!
Ha en strålende uke med godt salg! Klem!
HOME sa…
Så mye flott!
Livy sa…
Heisann!
Åååå så mye lekkert! Gleder meg til å besøke butikken din:-) Jeg kommer en tur i morgen i stede for fredag(klarer ikke vente vet du *he-he*;-)

Klem fra livy
Anonym sa…
Kjempe fin blogg:) hvor ligger butikken?
Anonym sa…
Hei!
Så koselig butikk det virker som du har...har sett på en del bilder på bloggen din og du har jo så mye jeg kunne tenkt meg :) Bor ikke så forferdelig langt unna, så får se om jeg får tatt meg en tur en gang... Må være fantastisk å kunne gjøre hobbyen til et levebrød!!
Skal hvert fall følge med på bloggen din fremover, så jeg håper du legger ut flere bilder etterhvert...
-Marte-

Populære innlegg