Snufs, snufs ......

Jeg er en av de som ikke er plaget med pollenallergi hvert år. Men i år irriterer bjørkepollenet skikkelig impregnert, så med allergimedisin går jeg her og snufser. Litt trøtt og slapp, så jeg har de siste dagene hvilt "middag" på sofaen. Dette har jeg egentlig ikke tid til. Har en del prosjekter med maling og omtrekking av møbler som jeg gjerne skulle kommet i gang med. I tillegg til en skikkelig Rydding i ungenes klesskap. Nå er det en del fravokste klær som opptar mye plass, det bare tyter. "Arbeidslyst Kom til meg, her skal du motstand finne!

Ungene fant noe Vill rabarbra, og da måtte jeg selvsagt lage første runde med rabarbrasuppe. Ja, da er det liksom litt sommer synes jeg. Det var da selvsagt noe bare en mor kunne det, ungene synes ikke dette var noe godt. Enda den var søt og god med kanel i. Men jeg klarer da å kose meg på egenhånd.
Nå er de fleste ferdig med konfirmasjonene (noen de to første ukene i juni igjen), så jeg har dekket om to av bordene.

Plastduk i rosa med hullmønster, tynn og fin. Henger veldig pent. Dekket med Claire multi og Spot green fra Green Gate. Dekkeservietter og brikker i rosa med striper i grønt og hvitt fra Nyblom o Kollen, som passer perfekt til Green Gate. (Bildet ble litt mørkt, ser jeg nå)

Molly vattert teppe fra Green Gate, med eggekurv tøyserviett og det søte pappserviset fra GG i grønne ruter med roser. Nærbilde av duksnippen, er den ikke vakker?

Vakker glassklokke i fattigmannsølv fra Jeanne d `Arc Living


Plastduk i beige, Naomi beige og Ingrid beige servise fra Green Gate.
Kopper fra Bastion, hennes brukt som suppeskål, Hanken fungerer fint som serviettring. Rustroser til lys. alt fra kubbelys til tynne juletrelys. Dekkebrikker i lin med volang (sikle, sikle - jeg bare elsker dem. Finnes også i linfarge)

Nydelige hvitveis i orkan fra Villa Collection

Lekker orkan i glass, kan Brukes som vase eller til lys. Har knytet fast ett stort kort fra Jeanne d `Arc Living rundt med en grov jutetråd.

Har fyllt den med grovt havsalt, gir fin effekt, smelter ikke og lysene står skikkelig stødig. Kubbelys i vakker sart turkisgrønn farge, samt små rustroser. Lekkert til bordet ute på terrassen.


Servietter i Tyrkiske og brunt passer fint til.

Ellers har jeg gjort om litt i det ene vinduet.Er ikke fuglebadet i vasken lekkert. Siste jeg har igjen. Kan også knipe av blomsterhoder og sette oppi flytelys. Eller kanskje fylle det med isbiter og avkjølet litt godt drikke en varm Sommerkveld.
Her har jeg festet en wallsticker på Panelet. Det fungerte helt fint, tok bare litt lenger tid.
(På veggen rett over konsollbordet. Ser det er flere av dere som har lurt på prisene på wallstickerene. Jeg skal Legge det på hjemmesiden. Hadde egentlig brukt 2 timer forrige uke på innlegging av bilder og tekst der, og selvsagt uten å lagre underveis. Og uten å tenke, klarte jeg å lukke hele greia. SA Alle jobben var selvsagt borte, ingen autolagring henne nei. Så jeg må sette meg med det igjen. Er ikke like enkelt som på Blogspot, for å si det sånn. Så det kommer , det kommer.
Bildet er tatt fra siden i utstillingsvinduet.
Her har jeg festet wallstickeren med gjøkuret på veggen i butikken. Ble skikkelig kuult synes jeg.

Prinsessa har vært med far på motorsykkeltur, og det var stas. Det ble noen mil på fars nye Harley Davidson V-Rod Muscle.
Dette var alt fra meg i denne omgangen. Ønsker alle en fortsatt fin uke, og håper finværet kan omfavne oss alle på søndag. Vi sees senere!

Kommentarer

Så mye nydelig å se her hos deg...
Lekker bord-dekking, og det vatterte teppe fra Green Gate var bare helt supert!
Gleder meg til rabarbraen vår kan brukes til suppe, litt små ennå...tålmodighet,tålmodighet....
Ha en fin ettermiddag:)
Elin sa…
Ramlet inn på siden ved en tilfeldighet, men her var det mye fint! Fikk lyst til å pusse opp masse, og de wall-stickersene lenger ned på siden var bare dødsfine! Ha en fin kveld:)
Livy sa…
Heisann!
Huff det er slitsomt med allergien! jeg er også veldig pollenalergisk:-(

Mange fine bilder du viser i dag:-) Skal snart ta meg en tur på besøk til butikken din igjen:-) Har du forresten kopper fra Greengate i claire multi inne nå?

Ønsker deg en fin uke videre!
Klem fra Livy
Utrolig mye fint hos deg!! Jeg har samme smak som deg! Liker alt jeg ser!!
Ha en go natt og lykke til med salget!

Ps: skal du til Danmark i år? Jeg og Anniche med menn skal;0)
Jeg fikk endelig kommet en tur innom butikken din i går, men du var ikke der da! Aldeles nydelig alt sammen. Så gøy å få se det med egne øyne. Må nok komme igjen en dag jeg har god tid og full lommebok:)))))
Pollensyk er ikke gøy, jeg har også det problemet.God bedring. Måtte le da jeg leste om rabarbraen din, sånn er det her også. Men for meg er rabarbra en forsmak på sommeren. Jeg er som regel heldig å få litt av en nabo. Nydelig. Ha en fin dag:)
Kristine sa…
Hei!

kom over blogger din og tittet gjennom bildene i dette innlegget! For en nydelig butikk ;)Her skulle jeg gjerne vært innom en tur!!

Hilsen Kristine
Hjerterom sa…
Hei :)
Første gang jeg er på bloggen din :)
Hit kommer jeg oftere!
For en lækker butikk du har da,dette kan du :)

Synes den rabarbrasuppen så veeeldig god ut ;)
Fikk jeg lyst på nå :)

Ha en fortsatt fin dag.

Klem Siw
Frk .Fischer sa…
Her er det ei snufsete...medsøster,!! Å god gud som jeg digger butikken din, bor jo på østlandet så det ekke så langt unna, men litt...digget vegg ordene din..spes den med pannekakeoppskriften ..har du flere av den??? Så vil jeg ha ..må ha...du sender vel ikke??? Vel en gang så får jeg ta turen dit med "loaded" lommebok!!! ha den fin fin dag i morgen!!!
Anonym sa…
Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração
Aina sa…
Heia, ville bare ønske deg og dine en fin 17.mai feiring i dag:0)
Klem fra meg.
Håper snufsingen er blitt bedre...

Populære innlegg