Mai vi har, lys og klar ........

Hennes i indre Østfold er det bare å Prise våren. Sola skinner, og det blir grønnere og grønnere for hver dag som går. Nå er det jo snart 17. mai, og da kommer vel det dårlige været i god tid for det, tenker jeg. På hver side av inngangsdøra har en en slik kasse fra House Doctor med Fioler, Tusenfryd og perleblomster. De har statt ute i snart en måned, og frosten har ikke tatt knekken på dem. Jeg hører ikke til den gruppen mennesker som er flinke til å ta inn lyktene når de ikke er i bruk. Lat som jeg er, så står mitt ute hele året, og som dere ser, det så bæres preg av dette. Jeg synes forsåvidt at det er litt fint avskallet også, jeg da.

Konfirmasjonssesongen er i full gang, og jeg har sydd litt for noen kunder. Pute i lin med bilde og vers.

Pute i lin med bilde og hilsen. Har også sydd en del hjerter, blandt annet sorte linhjerter med bilde av konfirmanten. De skulle Brukes som Bordkort, navn så Gjestenes stod på bildene. Glemte selvsagt å ta bilder før jeg leverte de fra meg.

Jeg har fått laget egne wallstickers for salg i Albertines verden, og i helga monterte jeg opp oppskrift på pannekaker på Grua til komfyren.

På den gamle sinkbalja mi har jeg satt på en liten klistremerke med "Grip dagen" i hvitt. Synes det er litt viktig med noe Norskt også, ikke bare engelsk, fransk eller latin.


På vinduet har jeg satt opp en oppskrift på pesto, og ett Bestikk ved siden av. Litt vanskelig å se.
(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Hva med ett gjøkur og Lysestaker?

(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)Kaffekanne, Kopper og Bestikk, piffer opp på kjøkkenet.
Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Oppskrift på Creme Brulée over kjøkkenbenken


(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Bestikket montert sammen, og en bord, hennes festet til benkekanten.

(Foto: Vanja Kodzoman for Albertines verden)
Pesto oppskriften montert på en skapdør

(Foto: Vanja Kodzoman)Grip dagen montert på vegg i bad
(Foto: Vanja Kodzoman)Velkommen til oss i hvit - Finnes også i grå.
På isbøtta har jeg klistret på Grip dagen.

Har også noen flere typer i butikken. De er laget av meget tynn vinyl og kan Festes på alle typer glatte overflater, som: • Vegg • Lerret • Speil • Vindu • Gulv • Tak • Flis • Interiør • Bil • Båt • Dører • Postkassen. Det er et solid materiale og kan vaskes med vann og såpe. De sitter godt men kan med enkelhet fjernes igjen uten at det etterlater seg spor. De kan omønskelig også bestilles i andre farger.
Onsdag i forrige uke hadde Heidi i Bryggerhuset og jeg en skikkelig rangledag. MILF for litt inspirasjon og Påfyll, reiste vi på tur og besøkte Linneas hage, Himmelrommet og Zanz. Det er rart så forskjellige uttrykk butikker har, selv om man har mange av de samme leveandørene. Man kjøper inn forskjellig, og presenterer det på sin egen måte. Moro å se hva andre holder på med også, man blir jo fort litt navlebeskuende der mannen står bak egen disk.


Vi spiste deilig mat i Lillestrøm, der den gamle stasjonen var gjort om til Spisested. Derbaker de de deiligste franske Bakverk. Alt fra brød, boller, rundstykker og vanvittig gode muffins! Gud Latte hadde de også. Det blir nok flere turer på oss etterhvert, mange spennende steder å besøke - i dagstur-radius!
Da tror jeg dette av alt for denne gang. Har en knallfin maiuke derute.

Kommentarer

Så mye fint du viser, du kreative dame;)
FLink er du og putene var helskjønne!
Guttemamma sa…
TRivelig å ha deg tilbake!! Kjempefine stickers,likte godt de med matoppskrifter!! Ha en fin uke!
Klem fra Anette
Christina sa…
Hihi.. Alle elsker Garçon i Lilletrøm!! :) Selv har jeg spist der 100 ganger... Hihi..

Nydelige puter!
Klem fra
Christina
Så mye fint og det gir så inspirasjon. Herlighet som du er kreativ. Ønsker deg en strålende ny uke:)
Heidi-anitha sa…
Så utrolig fine klistremerker:0)

Har du mulighet for å sende?

Ble veldig begeistret her:0)


Klem Heidi-anitha
Fridashus sa…
Hei.

Veldig fine veggord. Kunne du ikke også lagt ut priser på ting?

Lurt å reise innom andre butikker for inspirasjon. Du har nå en veldig fin butikk da, men alltid kjekt å se hva andre gjør også!!

Ha en riktig god uke.

Klem
Anonym sa…
SÅ fine puter:-) Hvordan går du fram for å få bilder og tekst trykt på stoff?? Fikk inspisrasjon til en konfirmasjonsgave, men vet liksom ikke helt hvordan jeg skal få bilder over på stoff...
Du viser sannelig mye fint!
Flotte puter:)
Og du er ikke alene om ikke å ta inn lyktene, mine står ute hele året..synes de blir fint slitt jeg:)
Ha en fin uke!!
Til Anonym. Du må kjøpe transferark - de har det i bokhandlere og andre steder der det selges kontorartikler. De har også på Clas Olsson. Det heter Iron transfer, eller påstrykningspapir. Det er også veldig viktig å stille inn skriveren på riktig arktype. Dette gjør du under "egenskaper" når du har valgt "skriv ut". Da skrives motivet ut sakte med mye blekk, vet at det er noen skrivere som ikke kan stilles inn. Lykke til! Følger bruksanvisning med arkene. Albertine
Tina sa…
Så mye fint du viser, de sjablongene er jo bare så fiiin! Likte virkelig den peisen din med pannekakeoppskrift, så kuult! Ha en fin dag kreative dame, klæm Tina
H elle K sa…
Så mye fint du har, de klistremerkene, hva koster de ??? hA EN FIN DAG. kLEM kRISTIN
Stempel sa…
Hei!

Så skjønne wallstickers, hvor får jeg tak i de og hva koster de ?? Elsket pesto-oppskriften :-D

Populære innlegg