Jentebursdag ...

Fredag var det tid for prinsessas feiring med venninnene.  Denne gangen var de bare 6 stykker med jubilanten selv, og det var jo uvant.  Det var ingen ønsker om noen Hannah Montana eller annen temabursdag nå.  Sånn er det når man blir større, så da gikk vi for ett sommerbord istedet.  Hadde håpet vi kunne dekke bord ute, men det sprutregnet ute. Så  da ble det sommer inne istedet.

Linduk m volang på bordet, den passer til absolutt alt - og så synes jeg den blir vakrere og vakrere for hver gang den vaskes.  Gråskjæret på vasket lin er så fint.

Dekket med papptallerkner og kopper fra Green Gates sommerkolleksjon. Servietter med lilla ruter og roser.

Løp ut i regnet og klippet av litt syrin i hekken. Er så hyggelig at de er så store, at det kan tennes litt lys.  Brukte to sinklykter, og tok sjansen på en kandelaber.  Er det fest, så er det fest.
Litt småsnacks midt på bordet; marengs, taffelsticks, sjokolade og sånne små runde kjeks med en liten marengs"dutt".  De selges i poser på Europris og ganske gode, og veldig dekorative. Pleier å ha sånne til servering i lekestua, og der går de unna. 
Menyen bestod av taco og jordbær med is, vaniljesaus og brownies.  Ettersom de bare var seks, fikk jeg en ledig side på bordet, der satte jeg maten, slik at de kunne forsyne seg selv.
Til helga skal jeg ordne 60-årslag for foreldrene mine, så i går ryddet jeg garasjen og skrubbet gulvet.  Det er flislagt, men var skikkelig møkkete etter vinter`n. Så nå er det rent og pent, klart til å bære inn og dekke bord.  Sjekker jevnlig yr.no, for å sjekke været på lørdag.  Alt blir jo så mye koseligere med solskinn og varmt vær.  Ha en riktig fin uke.  Klem Albertine

Kommentarer

Ingrid sa…
Så fint bord du har dekket! Greit når det "går over" at de skal ha glorete tema på bordene også.. Her var det Lynet McQueen sist..
Anonym sa…
Så lekkert da! Har nettopp oppdaget bloggen din og den blir nok en av mine favoritter.
For et utrolig lekkert og girly bord! Den lille prinsessen må ha vært mer enn lykkelig. Passe rosa og passe "voksent". Til og med linduk! Men, dette er vel en variant som ikke skal rulles 11 ganger før den kommer på bordet:)
Da krysser jeg fingrene for at solen skinner i din hage lørdag!
Ha en riktig god uke!
meaningmoon sa…
Flott dekket og pyntet♥ Du er så flink å style og dekke flotte bord med eller uten tema:)
Må alltid innom deg for litt inspirasjon når jeg skal ha ideer til bordekking!

Ha en fin kveld videre♥
Bordet var kjempefint:) Dessuten synes jeg det var veldig lurt å bruke det andre bordet til å sette maten på så de kunne forsyne seg selv.
Det er veldig fint forresten..det der å sette to bord slik du har gjort det. Slik må jeg gjøre det her til jul tenker jeg..for langbord..med to slike bord etter hverandre tar for mye plass. Samtidig blir det jo nærmest kvadratisk..og alle ser hverandre bedre. Veldig lurt.

Så fine tallerkner fra GG;)

God klem fra Line
H elle K sa…
Herlig, kan tenke meg de koste seg her.
Ha en flott uke.
Klem Kristin
Nydelig dekket bord med herlig sommerlige farger ♥ Tenker jubilanten ble fornøyd også ☺

Ønsker deg en fin kveld

Klem fra fru Strøm
Heia.

Så lekkert det ble da. Å vet du hva, jeg har den samme bollen som deg. Den gamle med en rose på veit du. ;o) Den du har salaten i, å den er gammel. ;o)

Ha en super dag.

Klem Simone ;o)
Heia! Takk for kommentaren!
Du er bare helt unik på selskapsbord!!!
Koselig hos deg:)))
Klem!

Ps: møtes på messen denne gang!???
Nydelig!!
Fikk skikkelig lyst til å dulle og stelle i stand til selskap nå=)

Ønsker deg en flott kveld:)
Två systrar sa…
Ser helt fantastiskt ut...längtar tills Hedda är så stor så man får fixa tjejfester :-)

Populære innlegg