Sommer .....

Jeg koser meg så vanvittig om dagen, endelig er det sommer.  Og sola har vært på plass i mange dager. Gress og løvtrær har vakker farge, og vegetasjonen rundt huset hjemme luner og gjør det intimt og litt bortgjemt.  I hvertfall bak huset.  Lørdag var det tid for familiebursdag, prinsessa fyller 11 år.  Og det koseligste jeg vet er muligheten til å spise ute.

Her er det dekke t under den overbygde terrassen.  Voksduk fra Green Gate på bordet.

Det andre bordet stod på plenen. Til venstre for lekestua står en stabel med paller og annet.  Dette er det prinsen i huset som samler. Han og far i huset skal bygge trehytte i løpet av sommeren.  Han planlegger flere etasjer, og da trengs det en del materialer.

Lekestua stod klar for fire år siden, og den ligger litt tilbaketrukket på tomta.

På bordet brukte jeg gamle norgesglass, disse er litt turkise i glasset.  Plukket lyselilla syriner og hundekjeks, som jeg satte oppi.  Lot selve metallringen på lokket sitte igjen, fjernet bare glassdelen. Passet så fint til voksduken, som i tillegg til rosa roser, også har små lilla blomster. Rimelig og vakker dekor på bordet.

På lørdags formiddagen var prinsessa og jeg ute og plukket lijlekonvall.  Da vi kom inn blandt trærne, kunne vi kjenne at det duftet skikkelig. Når de dukker opp, vet man at sommeren er på plass.

Fredag kom den en kunde inn med en så utrolig vakker hortensia, som hun hadde kjøpt på Mester Grønn. Helt lys, lys rosa med doble blomster.  Jeg skyndte meg dit etter at jeg hadde stengt butikken, var redd de ikke hadde flere igjen.  Men var heldig, gitt. :0)

Inngangsparitet søndag kveld.  Har nettopp tatt en runde med vannkanna, og ryddet inn putene ettersom værvarslet for mandagen ikke var helt stødig.  Våte puter er ikke så kuult. 

Det å jobbe i butikk er utrolig sosialt og hyggelig, og så kommer man i kontakt med så mye koselige mennesker, som man ellers aldri hadde blitt kjent med.  Det er ikke så altfor mange menn som gjester Albertines verden, så når de først kommer får vi ta godt vare på dem.
Vi har en kjekk, ung mann som pleier å kjøpe kaffe her.  Og så viser det seg at han maler bilder, fine bilder.
Så jeg har lånt litt av det ene vinduet mitt, slik at han kan få vist frem det han holder på med.
Nå blir det ikke så vellykket med fotograferingen, bilder gjennom glass er nesten umulig å få til.  Så dere får bære over med meg.

Han heter Christian Hafstad og har en egen blogg hvor han viser det han holder på med.  Så ta dere en titt.
Da tror jeg dette var alt for denne gang.  Ønsker dere alle en riktig deilig uke, sikkert en del skoleavslutninger og andre avslutninger som skal gjennomføres i disse dager.  Nyt sol og varmen! Klem Albertine.

Kommentarer

Så mange herlige og sommerlige bilder, Albertine!!! Huset deres er bare sååå flott!! Et skikkelig drømmehus! Lekkert med brosteinen foran inngangspartiet der ...

Ha en fortsatt fin uke! Håper godværet holder seg. Sommersola skinner i alle fall i dag;)

Klem klem
Anette:)
Monica sa…
For en nydelig lekestue! Som et lite hus :)
Ønsker deg en fin uke :)
Klem fra Monica
Nydelig!
Både bord, hus og hage. Inngangspartiet var vakkert, men sjarmprisen ble absolutt vunnet av lekestua. Den var aldeles herlig, og lå så godt i hagen :)
Huset dere er bare såå flott.. Og lekestuen en drøm :))
Så moro for små prinsesser å ha denne herlige stuen..

Flotte bilder du viser.

Klem,kari
Anne Britt sa…
Jeg falt for den fine lekestua! Og du verden for noen flotte omgivelser. Spennende sted!
Hei på deg.

Så koselig du har gjort det ute. ;o)
Jeg var innom deg på torsdag, men da hadde du fri. Kommer sikkert innom deg igjen neste torsdag. hehe Må ha meg med evnt nyheter vet du. ;o)

Ha en super dag.

Klem Simone ;o))
Så mange koselige sommerbilder!
Og så hyggelig gjort av deg å vise fram andres malerier i butikken din!

Ha en fin tirsdagskveld
Klem, Line
Unknown sa…
Herlig bursdagsbord til en liten prinsesse....
Nydelig lekestue, det må være en drøm for små jenter.
klem...Ellen
Fem Høns sa…
For ein kjekk butikk! Og for ein herleg blogg =)
Her har me lagt oss til som følger, og gledar oss til meir inspirasjon!
Ha ein deilig kveld =)

Populære innlegg