Høstfornyelse ............


Selv om hodet er fullt og dagene er travle, så finner man jo alltid tid til noen forandringer. I går, på vei hjem fra Tusenfryd (her er det høstferie, og noe må man finne på) stakk jeg en tur innom Åhlens og kjøpte meg nye liftgardiner til glassverandaen min. Det ble såpass rimelig, at det er ingen vits å sy selv. Lunt og trivelig synes jeg det ble, for jeg liker ikke de store, sorte flatene som vinduer uten gardiner i vinterhalvåret gir. Jeg klør i fingrene etter å få kurvstolene hvite, og testet litt med hvit beis på den ene. Dette tok så lang tid, og jevnt ble det ikke. Så foreløpig får de stå sånn, har planer om å spraye de istedet. Og da må jeg nok vente til sommeren. Det har vært meningen at mitt sofaprosjekt skal stå rett frem, under vinduene. Men nå tror jeg den starter i butikken, ihvertfall for en stund. Nå har jeg vasket huset, og prinsessa og prinsen har vært flinke, og ryddet rommene sine. Så da har vi tenkt til å avslutte høstferien på kino, den råttefilmen.


Siden gjestetoalettet er nyvasket, tenkte jeg dere kunne få en sniktitt. Tapeten har nå sittet på veggen i over 6 år, og jeg er like glad i den ennå.

Vil forresten takke for alle oppmuntrende og koselige tilbakemeldinger, jeg er helt overveldet. Skal skrive kontrakt og ta over lokalet på mandag, og det gleder jeg meg til. Ønsker alle en riktig god helg, og har som mål å stikke en tur innom dere i løpet av helgen.Klem fra meg!

Kommentarer

Mia sa…
Vilken cool tapet, snyggt! Och gardinerna var ju ursnygga! kram
MiaMaria sa…
Vilka fina hissgardiner du köpt.
Ibland kan det vara skönt att slippa sy.

Vilken häftig tapet.

Trevlig fredag!
Miamaria
Katarina sa…
Stilig...blir aldri kjedelig å sitte der..smil.. Er det nettbutikk eller "vanlig" butikk du skal åpne?
Gunhild, NO sa…
Morsom tapet!! Jeg har også nettopp vært innom Åhlens. Der kjøpte jeg taklampe til stua. Enkel, stor hvit skjerm. Viser den nok i bloggen min om noen dager. God helg!!!
elin1976 sa…
Så stilig tapet du har på doen! Tenk å sittet der å lest.....den bladholderen er ikke den overflødig med en slik tapet? he he. Jeg er en sånn person at jeg trenger blader på do. Her klekkes de mest kreative interiørideene ut.
Ønsker deg en fin lørdag. Klem fra Elin:O)
Karna sa…
Så koselig glassvaranda, kjempe fint bord og stoler. Hadde hatt dem slik en stund jeg, og så får du heller male dem hvis de blir stygge.....veldig greie gardiner, har noen slike jeg også.

Kjempe tøfft bad!!

God helg!
Berit sa…
Hei!
Jeg fant din koselige blog i dag. Lefseoppskriften er skrevet ut og skal prøves i morgen. Ser at jeg holder på å sy nesten maken hjerter som dine. Jeg har de samme englene men de har jeg tenkt å bruke på en pute så helt likt blir det ikke. Jeg har brukt glansbildeengler på hjertene. Kommer bilde i min blog i løpet av helga.
Ha en fin dag!
Berit K
Jøss!
Så tøff den tapeten var!Ent modig og vellykket valg.Skjønner godt at du ikke blir lei av den, ja:-)

Ha en riktig fin søndag.

:-) Helene
Emmeline sa…
For en koselig glassveranda du har her hos deg.
Fine gardiner du fant hos Åhlens, er enig med deg i at noen ganger kan lønne seg å kjøpe istedet for å sy selv... Jeg så faktisk på gardiner i rødt og hvitt på Åhlens i går. De kostet 200 kroner for et vindu, så jeg tror at juleliftgardiner blir kjøpt derfra for meg i år også!
De kurvmøblene dine var mer enn lekre i naturfarge syns jeg, skjønner at det er fristende med hvit farge, men jeg tror faktisk at jeg hadde beholdt pilfargen litt til... Toaletttapeten er jo en vinner, kjempestilig! Virkelig orginalt og tøft valg!! Du må ha en fortsatt god søndag.
elin1976 sa…
Jeg hadde ikke tålmodighet til den der tynne anorektiske tilda! Satt i en halvtime og prøvde å stappe en arm.....
Ha en fin mandag. Klem fra Elin:O)
RedRobin sa…
Kuul tapet ja! :o)
Og du, masse lykkeønskninger til deg og butikken. Guri, sååå spennende da!!!

Ha en strålende uke!!
Landliv sa…
Du!! Behold kurvstolene som de er!! De gir en lun atmosfære. Jeg ville hellger valgt lyse/krem puter og annet i rommet. Passet jo kjempegodt de gardinene!! Moro når man finner akkurat det man har behov for... synes selv at de aldri har riktig str. i forhold til vinduene...

Kjempespennende med butikkprosjektet ditt!!! Masse masse lykke til! Har tro på deg! :thumbup:

Populære innlegg