Overtagelsesdagen ........

Tenkte dere kunne få en sniktitt inn i butikklokalet mitt. Har nå vært og skrevet under på kontrakten og fått utlevert nøklene. Det er en rar følelse, det å endelig ha kommet i mål med første steg.
Mye, mye igjen før jeg er i mål, men alt blir lettere når jeg har tilgang på lokalet hele døgnet.

I dette lokalet har det vært drevet butikk i mange, mange år. Her ser dere samvirkelaget - 1933, sjekk gulvet! Det ligger der ennå. Tenk på alle de som har gått over dette gulvet, opp gjennom alle disse årene. Fattig og rik, ung og gammel, glad og trist. Da jeg var liten var det en elektrisk forretning der. Husker da jeg var seks år, og hadde spart penger på sparebøssa. Da dro pappa og jeg hit og kjøpte en liten, rød SANYO kassettspiller med sort veske til å ha over skulderen. Jeg hadde også penger til en kassett, og kjøpte da VIKINGARNA vol. 4, tror jeg. Det var kun for at de hadde hvite dresser med slengbukser og rosa skjorte med kjempestore kragesnipper. Synes de var så fint kledd. Hadde ikke hørt om dem før, her var det bare utseende på coveret som telte. Kassetten spilte jeg faktisk til den var helt utslitt og røk. Har ledd mye av dette siden. Ha en kjempeflott høstuke!

Kommentarer

Emmeline sa…
Dette er jo fantastisk spennende, men jeg er jo litt nysgjerrig Albertine;Hvor finner vi butikken din? Jeg reiser jo av og til med jobben, så jeg håper du vil røpe det. Kanskje jeg får kommet innom når du har åpnet?
Det ser veldig koselig ut med panel og flotte vinduer mot gaten så dette skulle virkelig gi deg en mulighet til å lykkes. Gleder meg til å høre hvordan det går, skjønner at du er superfornøyd for det virker kjempespennende! Lykke til;0)
Tove sa…
Hei! Jeg vil bare ønske deg lykke til videre i den spennende tiden du har foran deg nå. Så gøy at det er knyttet så mye historie til lokalet ditt, det vil gi butikken din sjel!
Takker for titten i bloggen din, synes den er veldig koselig og delikat.
Katarina sa…
Gulvet var bare rålekkert! Artig med slike detaljer for det gjør det bare enda mer spesielt. Lykke til med butikksprosjektet. Det høres kjempe flott ut! Klem
mona sa…
Åååå,takk for at du deler bildene med oss,så spennende,vet du....og så artig at du husker denne butikken siden du selv var lita !! Og det fine gulvet,helt utrolig at ingen har ødelagt det,på alle disse årene !!! Morsomt at du har slitt ut en kasett med Vikingarna......det har jeg enda til gode,men man skal aldri si aldri.....hihi. !! Kos deg :)
HildeS. sa…
Wow, for eit flott og spennande butikklokale.
Eg gler meg til å sjå når du har sett ditt preg på det.
Masse lykke til videre:o)
Gunhild, NO sa…
Så fullt av historie det lokalet ditt. Utrolig at golvet er det samme som den gang. Det så jo også veldig stort ut. Du får plass til en del der. Du må ikke slutte å blogge nå når det blir så travelt, for dette prosjektet ditt har jeg lyst til å følge med på :)Lykke lykke til!!!
Karna sa…
Kjempe flott lokale, og utrolig fint gulv! Skal si de hadde orden i hyllene sine også, så gøy at du har bilde av butikken fra gamle dager!

He, he...hvit slengbukse og rosa skjorte.....fniiiissss....

Jobbet en hel sommer på et bakeri, og sparte penger til et anlegg, men hadde bare råd til en plate, og det ble FAME! Digget den serien da jeg var ung, klippet opp t-skjorter og skrev med tusj "FAME" og på med leggvarmere og danset på rommet etter min nye plate...ha ha ha...

MASSE LYKKE TIL MED BUTIKKEN!
handplockat sa…
lycka till

så himla fint

ha det bäst
ava sa…
åhh så spennende! En sånn kasettspiller hadde jeg også, i rød med sort veske!!
Linker deg så jeg får følge med på butikken din!!
Emmeline sa…
Må bare skrive en kommentar til, da jeg kommenterte sist så var ikke det siste bildet med i innlegget. Det er jo bare FANTASTISK å drive butikk i et lokale med en sånn historikk, og ikke minst i et lokale der du selv har minner og historier fra.
Så nydelig historie om kasettspillerkjøpet, vikingarna? Nei jeg tror Anita Skorgan i hvit buksedress og rødt eple var utenpå min første kjøpte kasett, hehe!
Hvis jeg hører en sang fra denne platen kan jeg tekstene utenat enda...merkelig?
De er klistret fast til underbevisstheten! Lykke til i dine superkoselige lokaler. Tøft gulv!!!
majamysil sa…
Hvor ligger butikken din?
Lykke til;)
elin1976 sa…
Grattis med lokalet! Gulvet er bare så nydelig. Har lyst til å ha sånnt et gulv jeg også. Vurderer å legge sånnt på kjøkkenet! Ser stort, lyst og trivlig ut hele lokalet. Skal bli spennende å se hvordan den blir med varer inne:O)
Mia sa…
å vad spännande, läckert med golvet! kram
MiaMaria sa…
Vad roligt med lokalen.
Och jag tror att det kommer att bli kanon din butik. Butiken ser stor och härlig ut.
Golvet är ju fantastiskt.

Önskade att det var jag som snart skulle öppna butik!

Ha´det så gott och trevligt i din nya butikslokal!

Miamaria
Anonym sa…
hei....gleder meg helt sykt til at butikken din skal åpne,er nemlig fra samme sted.....tror min første jule handel blir hos deg.Jeg lurte bare på om du kan gi meg et lite tips om hvor du har fått tak i de fine motivene til jule strømpene og det nydelige hjertet.
Rull up gardine du kjøpte(av meg)passet jo perfekt.Har et par like selv
Hilsen Heidi
heidi sa…
glemte å si at badet ditt i gammel stil var helt nydelig,helt genialt med en gammel sjenk til baderoms inredning.Det kan man jo få hos en brukt handel til slikk og ingen ting.
Heidi
Heidi: Bildene er fra gamle kort som jeg finner rundt på nettet, bare passer på å lagre de etterhvert som jeg finner dem. For man finner jo sjelden tilbake.
Veldig fornøyd med gardinene, ja.
Velkommen inn i november! Har vært på møbel-loppis på Høytorp fort i dag. Fant flere bord og stoler til kaffekroken i butikken, så nå må jeg finne frem malekost og pensel.
Marie sa…
Flott lokale du skal ha butikk i! Golvet er knalltøfft!
Lukke til :o)
Tonje sa…
wow for ett lokale...så flott at det har en gammel historie også=) Det gulvet var bare såå rått....så spennende tid du har forran deg nå=) Gleder meg til bildene etter hvert=)
Lilly sa…
Dette er jo fantastiske lokaler!!!!! Blir nok Dr....bra:)
Elsker sjakkbrett gulv og har det i mitt hus også, og alle hus og leiligheter jeg har hatt når jeg tenker meg om...hihi!
Nei, dette blir spennende å følge med, og dette kler jo interiør;)
Også ikke minst historien i lokalene...STORT GRATTIS til deg:)
hos trude sa…
Hei, spennende tid for deg nå, ser jo helt flott ut det lokalet. Koselig at du har minner fra den butikken også. Kos deg masse med tiden fremover, jeg gleder meg virkelig til å høre mere om butikken din, ha en flott helg!!
Sanna sa…
Å så spennende med egen butikk. Kan tro du er spent - det er vi også ! Masse lykke til med alt som står igjen og god helg ;o)
Anniche sa…
Åh!
Dette vare jo bare helt FANTASTISK!
At lokalet er så gammelt , at det nydelige gulvet er bevart , at du selv husker stedet fra du var liten ;O) Moro!
Så glad på dine vegne !

Lykke til videre , klem og gooood helg!

Ps , Vikingarna ,...tja , haha!
Landliv sa…
Wow! Det må virkelig være kvalitet det gulvet - som har tålt så mye! Det er med på å gi sjel til rommet. Det gamle fotoet må du henge opp på hedersplass i butikken din!! Krysser fingrene for prosjektet ditt!
Anonym sa…
WOW!!
så flink du er! har en liten interiør spire i meg sjøl,så kan ikkje noke anna enn å legge bloggen din til favorittane mine!

masse lykke til med butikken! Kunne tenkt meg innom der en gong! :)

og - eg MÅ berre prøve å lage lefsene dine en gong!! :) jammi!!

Klem frå Philma
Rosépikene sa…
Så spennende med butikk - lokalene så veldig fine ut! Kan du fortelle adressen? Legger gjerne turen innom der til julehandelen, mener å huske at det er i Østfold - og favoritt blomsterbutikken min ligger i Sarpsborg og den må jeg innom igjen før jul en gang. Ha en fin uke :-)
Lyckliga, lyckliga du som snart har egen butik! Jag önskar dig all glädje och lycka till!
Klem
Olstad sa…
Jeg tror jeg vet hvor denne butikken din ligger for jeg kjenner igjen lokalene:-) - Jeg kommer innom til julehandelen for Mamma og Pappa bor ikke så langt i fra.... Høytorp Fort var også en meget god ledetråd.

Lykke til videre.
SisseLoise sa…
Blir veldeg spennande å følge med på utviklinga av butikken din, og så kjekt med det flotte golvet. Bra at det ikkje er øydelagd av oppussing som så mange andre flotte golv.

Populære innlegg