Nesten julaften ..........

Mens jeg holdt på i lokalet i ettermiddag, ringte prinsessa og fortalte ivrig at det var kommet en pakke med mitt navn på. "Kan jeg åpne?" spurte hun ivrig. "Nei" nesten ropte jeg inn i røret. "Vent til jeg kommer hjem". Ja, jeg var jo like spent, jeg da. Det er jo alltid stas å få pakke, og som oftest er det jo jul og bursdag som gjelder. Også er det jo så deilig at man ikke har den minste anelse om hva man får. For etter at jeg ble voksen er det nok ikke så mange pakkene jeg har fått, som jeg ikke vet hva inneholder.


Det begynner jo bra, bare gråpapiret er borte. Elsker den sarte turkise fargen, og ikke minst prikker. Inni lå flere pakker i silkepapir, og nå kjenner jeg at det dufter lavendel.


Se på de vakre, små zinkrosene. For ikke å snakke om det vakre, vakre håndkle med frynser og broderi. Det skal jeg ha på kjøkkenet til jul. I posen ligger det lavendel, og der lå også de hvite lysene.

Og det er mer! Englepotpuri, englesåpe og engleskilt. Det skiltet hadde prinsessa veldig lyst på, så det spørs om ikke det må henge litt inne hos henne også.

Tusen, tusen takk hemmelige venn, uansett hvem du er. Jeg ble så glad for gaven, men klarer ikke gjette hvem du er. Så det blir spennende!

Kommentarer

mona sa…
Å,så fine ting du har fått !!! De rosene var nydelige,sånne må jeg jakte på....ja,jeg kunne godt tenkt meg allt,igrunnen :) Kos deg videre :)
Ellie sa…
Så aldeles nydelig gave du fikk! Heldig var du!
MiaMaria sa…
Oj vilka presenter.
Har du en hemlig vän som skickar så vacker till dig...

Sov gott!
Miamaria
Hulda sa…
Dette var virkelig lekre ting! Flott det lille engleskiltet, sinkrosene også. Likte alt jeg. :) Har en liten anelse om hvem dette er fra også. :)
Anonym sa…
Så hyggelig at du likte gaven din!
Er det ikke moro ?
Gleder meg allerde til neste runde jeg ",

Lykke til videre med butikken !!
klem fra din nye venn , tjihi!
Åh, så fint! Kul med paket...kram Malin
9na sa…
Det blir kjempespennende å følge med deg og butikken din! Jeg linker deg så det blir litt lettere ;)
Karna sa…
Koselig gave....og jeg trodde det var fra Hulda, men det er det visst ikke...hmmm....

Rosene var nydelige, ha en fin helg!
Olstad sa…
Koselig koselig gave du har fått. Nydelig inpakket var alt sammen også. Det lille engleskiltet var flott.

Har heller ikke besøkt bloggen din før så jeg passer på å si hei og takke for at jeg har hatt en riktig så hyggelig stund her på denne bloggen.
elin1976 sa…
Ja dette var virkelig en venn med veldig god smak. Å det liker vi! Jeg har også fått min men denne gangen har jeg ikke klart å finne ut hvem det er fra men må ta meg en runde på bloggen for å se hvem som kan være mulige kandidater. he he.
Ha en flott mandag. Klem fra Elin:O)
Cecilie sa…
For en nydelig gave du har fått!
Mia sa…
Vilken alldeles underbar present! kram

Populære innlegg