Snartur innom .......

Er bare en snartur innom. Dagene strekker liksom ikke til for tiden. Har ingen bilder fra butikken ennå, men jeg holder på. Har malt tak, montert og malt hyller. Skal få satt opp disk i løpet av helga. I dag kom de første pallene med varer, flere kommer i morgen. Er inne i sluttfasen på omtrekkingen av sofaen. Skal feste hjørner og sette på bånd langs kantene.

Her kan dere ta en nærmere titt på kantbåndet. Er uskikker på om tekstillim holder, eller om jeg bør bruke limpistol. Regner med at det blir noe klin med limpistolen, den renner jo. Opp i alt som skal gjøres med butikken, så har jeg selvsagt klart å si ja til å sy 20 swingskjørt, som skal brukes til en oppvisning med GREASE, for prinsessas turnforening fyller 50 år. Og det skal feires med turnshow. Fredag skal jeg ha over 40 unger i gården til halloweenfest. Det har blitt en tradisjon med prinsessa og nabovenninna og deres klassekamerater. (de går i paralellklasser) Da blir det langbord ute, under ett partytelt, pølser og rød saft (les blod), spøkelsesjakt med ekte spøkelser, vafler og kakao. Vi krysser fingrene for oppholdsvær. Skal prøve å huske fotoapparatetet. Ha en fortsatt fin uke. Og jeg må forresten innrømme at jeg ikke har fått tatt noen runde hos dere ennå. Men dere er ikke glemt!

Kommentarer

9na sa…
...er det muuulig å ha et slik tempo??? ...noen kalte meg virvelvind men du er jo en tornado...!
Karna sa…
Nydelig sofa, utrolig mye arbeid sikkert, men resultatet var jo helt prima!

Spennende med butikken, gleder meg til å se bilder når det kommer...

Lykke til med hageparty, og swing skjørt sying... =0)
Anonym sa…
Du er ei jente med mange jern i ilden og stort pågangsmot skjønner jeg :-)
Soffaen ser ut til å bli utrolig flott. Skal du ha den i butikken din el. hjemme??
Lykke til med alle prosjektene dine. Hilsen fra en ny leser av bloggen din, Therese
MiaMaria sa…
Vilket jobb du lagt ner på soffan. Och jag förstår att du har massor att göra i butiken...och inte nog med det så ska du ha fest i trädgården hur hinner du........ Vilken "supermamma"...

Må så gott!
Miamaria
ava sa…
Det virker som du har nok å fylle dagene dine med!! Sofaen blir kjempefin! Hvor iverden er denne butikken din?

Ha en fortsatt go uke
Klem
Emmeline sa…
Den sofaen føyer seg inn i rekken av UTROLIGE FLOTT SØMARBEID...
Du er kjempeflink og kantbåndet var jo bare nyyydelig, velig forseggjort syns jeg.
Jeg tror jeg må melde meg inn i turneren din snarest sånn at jeg også kan få meg et swingskjørt, regner med at det er helt prima i utførelsen det også!

Skjønner at du har det travelt for tiden -kjekt at du likevel klarer å holde kosefaktoren oppe med Halloweenfest! Får lyst til å lage Halloween fest jeg også, det er jo så mye gøy man kan bake og ikke minst; pynte med! Håper du tar noen knase bilder til inspirasjon for oss andre!! Klem
FOr en flott sofa!! En slik kunne jeg virkelig tenkt meg. Ser ut som en stor jobb å trekk om. Men så ble den jo kjempe fin og da!:)
elin1976 sa…
Å jeg som trodde jeg var travel.......he he. Her har jeg nok møtt min overkvinne. Lykke til:O)
Gunhild, NO sa…
Ja, enig i at du er supermamma og at sofaen ble fin. Jeg synes aldri limpistol er klissete. Limet tørker jo med en gang. Men du finner nok ut hva som er best. Sofaen blir kjempeflott. Gleder meg så til å høre nytt om butikken din. Har du forresten peiling på om det er noen fine interiørbutikker i Strømstadområdet? Regner med at du har vært over grensen noen ganger. Vi reiser snart dit.
Anonym sa…
Den sofaen er bare RÅÅÅÅÅÅÅ!!!!
Du er utrolig flink, og jeg tror butikken din blir lekker:))
Gleder meg til å se!
Lykke til med alle happeneingene, det er nok å henge fingrene i ja;)
Mia sa…
Vilken underbar soffa! kram
elisabethj sa…
ojojoj...for en LEKKER sofa....til å sikle i, nei jeg mener sikle på......Nydelig:) Når jeg blir stor skal jeg også lære sånt:) hihi...

God helg!

Elisabeth-klem
Nämen oj, så fin den soffan blev! Vilket kap!
Klem
Anonym sa…
Hei på deg Albertine!

Jeg er ofte inne på forskjellige blogger og nå havnet jeg altså hos deg! Ble veldig glad da jeg så ut gjennom vinduet i ditt butikklokale og så vidt jeg kan se starter du opp på mitt hjemsted (Askim). Gleder meg veldig - tror det kommer til å være mye fint i butikken din - ser på bloggen at jeg liker mye av det samme som deg. Lykke til med ny butikk!

Hilsen Bente
Tilonino sa…
Så flott sofaen ble. Du er kjempeflink. Tror nok du må bruke limpistol på blondene, ellers vil de nok ikke henge. Blir kjekt å følge med i butikken din.
Lykke til, kommer snart igjen. Ha en fin uke.
Oj!
Så fin sofaen ble!
Gleder meg til å se bilder fra butikken.
Stå på:-)

:-) Helene
Anonym sa…
Den sofaen blir bare helt fantastisk fin,du er kjempe flink=)
ENGEL sa…
hjelpe meg så flott sofaen blir!skikkelig herlig!nå ska jeg gå på jakt å se om jeg finner en ala denne!!!
Juliann sa…
Du er jammen flink som har pussa opp denne sofaen. No lurer eg på kvar du får kjøpe stoff, er det lin du har brukt? Er ute etter ein gråbeige farge.Og har du eit boktips der ein kan lære det viktigaste når ein skal trekke om møblar? Skal til på ein øyrelappstol og kanskje ein rokokkostol, men lite kunnskap om faget gjer at eg vegrar meg for å begynne på dei. Vanskeleg å lage mønster, og korleis får ein det fint og fast i trekket?? Er ofte innom bloggen din, men er lite flink til å kommentere. Skal skjerpe meg!
Hei Juliann! Profilen din er sperret, så jeg legger svaret mitt her. Bruker kun ubleket lin, den på sofaen er fra IKEA. Får desverre ikke tak i mer der. Nå sist kjøpte jeg fra Stoff & Stil i Drammen, helt grei den også. Har ikke noen bøker å anbefale, da jeg kun jobber etter hodet. Men det er sikkert en del bøker på biblioteket. Ellers er det viktig at stoffet er trådrett, da blir det slett og pent. Bruker ikke mønster, men klipper til stoffbiter som jeg fester med retten inn med knappenåler. Justerer og syr det sammen. Skal du trekke noe med stiftemaskin kan det være lurt å trene på ett stoltrekk først. Greit å teste på noe enkelt først. Lykke til!
Linn sa…
Hei! Denne kommentaren kommer leeenge etter du posta innlegget, så jeg håper du får den med deg. Jeg er igang med å male og trekke om en stol i samme stil som den sofaen din og jeg lurer bare på hvor du har fått tak i det utrolig fine kantebåndet? Har vært på utkikk en stund nå etter noe fint, men har ikke funnet noe så langt.

Populære innlegg