Knask eller knep .......Vi feiret halloween litt på forhånd, pleier å ha festen fredagen før. Det kom 46 utkledde 8-åringer, klare for litt fart og spenning. Festen starter først når det er helt mørkt, og vi bor innerst i en blindvei, rett ved skogen. Så det er bilfritt og helt mørkt, slik at vi får det så skummelt som mulig. Vi startet med pølse i lompe, og rød saft. Saften hadde jeg i en stor bolle, og oppi la vi selvlysende plast edderkopper. Det stod bøtter med popcorn på bordene. Før om årene så har jeg pleid å lage orange edderkoppmuffins og spøkelses-sjokoladekake, men det går så lite kake at vi har kuttet ut. Det så bare kult ut. Med så mange unger er det vanskelig å finne på noen aktiviteter, de vil helst løpe rundt å skremme hverandre. Midtveis har vi spøkelsesjakt i hagene til naboene, med to lakenspøkelser, som har oppgaver til barna. Målet er å finne skattekista med gotteri. Etter jakten var det nystekte vafler og varm kakao, før de ble hentet. (Vaffelstekingen ble utført av husets pappa og nabopappa`n, mens vi mammaer gikk på spøkelsesjakt)
Her er jeg og nabo`n halvveis i festen, vi liker å kle oss ut litt, vi også.
I morgen kveld, er nok mange små som tasser rundt i gatene på kryss og tvers i hele landet. Da er det vel bare å ha litt gotteri i bollen. Prinsessa og jeg pleier å ha parykkene våre klare i glassverandaen, slik at vi fort tar dem på før vi lukker opp. Da skal jeg si at de sperrer opp øynene utenfor døra!
Ha en fin uke, alle sammen.

Kommentarer

elin1976 sa…
Så stilig. Jeg skal ha fest på lørdag for 9 tiåringer men jeg skal ikke kle meg ut. he he. Tror jeg får nok å holde fingrende i med disse fnise jentene. Ha en fin dag:O)
Anonym sa…
Så herlig - disse ungene er jo heldige som har dere som lager slik
moro for dem :-)
Hilsener fra Therese
Emmeline sa…
For et fantastisk opplegg...Alt på geledd, superdupert system, skjønner jo at ungene må syns dette er veldig veldig gøy! Tøffe damer med parykk og tøft hus i bakgrunnen også! ( For oss som er opptatt av begge deler hehe)
Her skal ungene på kino i dag, så vi forsøker å tone ned denne halloween greien her i byen. Jeg har fått lungebetennelse og håper å få mer ut av dagen i dag enn i går, siden jeg har sovet siden klokken tre i går ettermiddag og til nå!! hehe...Ha en fin dag:0)
Anita sa…
For et flott opplegg, det ersånt ungene virkelig setter pris på og husker!! I kveld skal de to "store" hos meg ut på tur!

Ha en skummel Halloween!!
Anonym sa…
For en super ide - og dere må bare være kjempe snille som arrangere slik fest for alle barna i nabolaget. Hørste ihvertfall helt topp ut, og "arrangørheksene" så skikkelig skumle ut. Alltid morsomt å kle seg ut spørr du meg. Er i grunnen ikke helt med på dette "Halloween" styret, men det ser ut som ungene har der morsomt i alle fall - så tradisjonen har vel kommet for å bli. Fortsatt god Halloween til deg og dine ;o)
Jeg har egentlig vært skikkelig i mot hele greia, men "if you can`t beat them, join them". Fant ut at det var bedre med en fest, enn at de "reker" gatelangs. Så naboen og jeg har ett barn i hver vår tredjeklasse, og jentene ber sine klassekamerater. Så etter 3 sesonger kan vi vel se på det som en tradisjon.
Gunhild sa…
Litt av et hus du har. Det var det jeg la mest merke til :) Og så gøy for ungene med festen dere steller i stand. Jeg har ikke sansen for hekseriet, så vi prøver å ikke oppmuntre til noe. Heldigvis er ikke ungene heller så interesserte. Det er nok litt mer populært på enkelte steder enn andre. Men hos oss har det aldri vært noen på døra.
. sa…
Så flott hallowin party dere har stelt i stand;)
Vangen sa…
DEt så ut som litt av en fest! Den ideen om å lete etter godterikista vil jeg gjerne kopiere:) Flott antrekk foresten;) Er det huset ditt på bildet? Så veldig fint ut!Flott inngangsparti:)
Ser det er noen som lurer på om det er huset mitt, og det er det.
MiaMaria sa…
Vilken fest!

Trevlig helg!
Miamaria
Såååååå kule bilder!
Moro for barna ,og ser jo ut som dere ikke har det så verst dere heller .hehe!!!

Men er det ditt hus? Nydelig , nydelig!
Nå gleder jeg meg til å se noen butikkbilder gitt! ",

Skulle du selge kaffe i din butikk?
Har du funnet en god levrandør på det ?? Jeg leter nemlig ...men lurte på om jeg slulle vente til messe igjen ....

Klem og goooood helg!

A

Populære innlegg