Det ordner seg for snille jenter ........

Noen ganger må man nesten klype seg i armen for å skjønne hva som skjer. JEG SKAL ÅPNE BUTIKK!!! I november åpner Albertines verden dørene, endelig. Nå har jeg etter ni harde måneder, ett langt og tungt svangerskap, fått tak i lokale som duger. Fredag bestilte jeg de første varene, og det ble så som så med nattesøvnen. Dette er skummelt og spennende på en gang. Nå er det mye som kommer til å skje utover, og timeplanen er rimelig full! Da skjønner dere kanskje hva jeg skal med min produksjon av hjerter og julestrømper. Skal prøve å holde dere informert utover, men kan ikke love noen jevn strøm.

I går var jeg på ett loppemarked, og dro med meg denne stolen, den er jo litt i samme familie som sofaen min, og må nok gjennom samme skjebne. Det ble noen sure miner på noen av de andre, for jeg kom først og prutet hardt. De ville ha gitt mye mer, men da var det for sent! ;0) Kjøpte også ett settebord og ett søt, rundt bord. Skal male de hvite og ha dem i butikken.


Denne søndagen brukes til å få vasket huset, og vi bidrar litt alle mann. Prinsessa og prinsen rydder rommet, far støvsuger og mor tar moppen, og kvalitetskontrollen på ryddinga.

Nå er rommet til prinsessa klart, vurderte å henge opp de rødrutet vintergardinene, men venter litt, da det gir litt julestemning. Noe jeg ikke er helt klar for ennå. Prinsessa fikk denne ørelappstolen til jul ett år, og for å få den litt mer tilpasset rommet, sydde jeg nytt trekk til den.På endeveggen har vi satt opp en hylle fra vegg til vegg, med plass til bamser og ting som sjelden er i bruk. Under hylla, sitter det en rekke med treknagger, malt i veggfargen. Denne fungerer til oppheng for alle "kle-seg-ut"-kjolene, bilder og diverse ting.


Kommentarer

Emmeline sa…
Så spennende å lese. Virkelig gøy, skal du ha nettbutikk også???
Jeg gleder meg til å følge med videre, det er jo noen andre bloggere som har klart å realisere drømmen sin om butikk og jeg beundrer dere alle sammen...Kjempetøft å hive seg utpå! Disse møblene som du har kjøpt vitner jo om en sikker smak! Flott fasong og de blir superkule når de blir malt. Den stolen er det vel ikke alle forunt å kunne trekke om. -Har sett det arbeidet du har gjort med sofaen og skjønner at du er en ekte syerske!
Hvorfor jeg ikke klarer å legge inn beskjed her enkelte ganger -nei jeg har ikke peiling! (Det kan jo være at jeg er så ufattelig rotete at jeg ikke skjønner hvor jeg skal trykke?) Men det er jo i grunnen blitt bedre etter at jeg begynte å blogge i blogspot!
Ha en fin søndag og gratulerer igjen!
Hei Emmeline. Jeg kommer nok ikke til å ha nettbutikk, vil satse på kunder i butikk. Vil gjerne se og snakke med de som handler, og nå er det rimelig mange som selger på nett. Skal også selge kaffe og te i løsvekt, har også en kaffemasksin som jeg håper å benytte. Ønsker å ha noen sitteplasser innimellom varene, slik at man kan sette seg ned med en god kopp kaffe (latte, mocha, espresso mm) og nyte stemningen og de vakre tingene. Ha ne fin søndag!
HildeS. sa…
Åååå, dette høyrest kjekt ut. Skulle ønske det var meg:o)
Du må ha masse, masse lukke til med butikken, og værsåsnill, hold oss litt oppdaterte med bilder. Skjønner at det er travelt, men det er så spennande å få følge med. Er liksom litt med eg og då.
Ha ein fin søndag.
Klem:o)
MiaMaria sa…
ÅH............
Vad roligt att öppna butik.
Önskar dig lycka till!
Vad söt fåtöljen blev i prinsessans rum, kanon.
Jorunn sa…
Gratulerer Albertine!! Så spennende med butikk da! Synes det høres ut som du har et meget bra konsept, liker det med muligheten for en liten kaffepause! Sikker på butikken din blir superkoselig! Gleder meg til å følge med på fortsettelsen! Du må love å oppdatere oss innimellom sjøl om jeg skjønner det blir hektiske dager for deg!
Koselig rom prinsessa di har - kan tro hun trives der inne ja.
Ha en fin søndagskveld!
Klem fra Jorunn
Karna sa…
Gratulerere, så spennende, ønsker deg lykke til...håper vi får se bilder fra butikken, må jo være en drømm å få kjøpe inn og starte butikk for oss interiørfrelste!!

For noen flotte ting du fikk fatt i på loppis, den stolen..iiikkkk...lekker!

Nydelig jenterom også, så koselig med den ørelappstolen!!
Gunhild, NO sa…
Så gøy! Den ene etter den andre starter jo butikk her i bloggverdenen. Nå hadde det vært gøy og visst hvor du holder til, for det vet jeg ikke om jeg har fått med meg. Koselig rosarom dattera di har!! Ja, du går en spennende og travel tid i møte, skjønner jeg.
Gunhild, NO sa…
Glemte å si noe om logoen din. Såå fin!!!! Lykke til!
Hjerterommet sa…
Så spennende da... Egen butikk det er min drøm også;)
Logoen ar også kjempe fin..Lykke til!
Anniche sa…
Heia og stoooort GRATTIS !
Er det ikke en absolutt fantastisk følelelse å vite at man skal åpne sin egen drømmebutikk , samtidig som det er jæ....nervepirrende ;O)

Dette kommer garnatert til å bli kanonbra !
Hvor ligger butikken din ?
Du syr jo bare de mest fantastiske ting også.

Masse lykke til , klem!
Lilly sa…
Logoen din er råkul:)) Og lykke til med butikk, det er kjempespennende, og ser jo du har god smak...hehe! Kos deg i tiden fremover, og masse lykke til! Men vi må få se noen bilder;)
elin1976 sa…
Nå er jeg sååååå glad på dine vegne at du aner ikke. Så flott. Gleder meg til å høre mer om dette. Gleder meg masse. Klem fra Elin:O)
Helene sa…
Hei.
GRATULERER!!!!Gud så moro.
Tenk at du skal åpne butikk, din heldigris.
Hadde jeg bare vært like tøff som deg.

Ønsker deg masse lykke til med åpningen.Håper du legger ut masse bilder da:-)

Helene
Anonym sa…
Gleder meg til å komme hjem og kunne kose meg med perfekt kaffe igjen. ;) Er så spent nå!
T sa…
Hei Albertine!
Kom inn på bloggen din gjennom diverse andre blogger.Fant etter hvert ut at henne kjenner jeg. Gratulerer! Så moro at du skal starte butikk, gleder meg til å komme og titte i den, vet at det kommer til å bli mye fint der ja.
Hvis du lurer på hvem jeg er, så kan jeg fortelle at jeg også har en kæll som var på rypejakt :0)
Mia sa…
Nämen vad kul, stort grattis!!
Sanna sa…
Å så spennende - en helt egen butikk. Tørr man spørre hvor i landet den skal åpnes ? Sånn i tilfelle man fikk lyst til å ta seg en tur vet du..... Lykke til med alle forberedelsene - jeg gleder meg stort til de første bildene ;o)
sofia sa…
Vad roligt att du skrev hos mej så jag hittade hit!! Grattis till butiksöppning!! Såå mycket roligt, massa jobb men ååh att få göra det man vill och drömmer om! Stort lycka till! Kommer inom och följer dej!! :)
Så spennende!! Syns du er tøff!:) Håper vi får se bilder fra butikken etterhvert;)
(Er det mye/ vanskelig jobb med regnskap? Går med en liknende drøm selv ser du men er ikke så veldig stiv med tall..)
Stolen på jenterommet ble kjempe søt. Smart med den hylla til alle tingene.
Kos deg med forberedelser til butikk åpning!:)
Lykkelene sa…
Så nydelig logo du har! Høyres kjempespennande ut. Lykke til:0)
9na sa…
så tøft!!! jeg følger med følger med... men geografisk da, hvor???
Aina sa…
Så spennende med åpning av egen butikk, det blir nok gøy. Mange inspirerende bilder her i bloggen din, håper det er greit jeg lagde link...så finner jeg veien tilbake lettere:-) Du må ha lykke til med forberedelsene

Populære innlegg