Storinnkjøp .........Dette er dagen da jeg jammen har brukt en del penger på meg selv. Jeg har i flere år, helt siden jeg jobbet på en systue, ønsket med denne praktfulle dama. Ho Laura er en god venninne, som stiller opp når noe skal bli helt slett. Jeg gleder meg som en unge til å få prøvd henne!

Var også innom Panduro en tur, og falt pladask for denne lille kofferten til 198,00. Har planer om å ha den nede på kjøkkenet med litt elementære sysaker, da jeg ofte ikke gidder sitte oppe på syrommet alene. Og den er jo så dekorativ, at den bør jo stå fremme til allmen beundring. I bakgrunnen ser dere den nye tapeten på syrommet. En vegg med denne Osborne & Little-tapeten, resten hvite vegger. I`m loveing it! Rommet ser foreløpig helt bombet ut, så det blir nok en stund til det rommet kan vises frem for offentligheten.
Ha en fin kveld, alle sammen!

Kommentarer

så nydelig den var,må nok innom panduro nå ja....hihi

Nydelige hjerter har du også lagd ser jeg under her....jeg forstår ikke hvordan dere klarer å lage slike nydelige hjerter jeg..
Tja, kanskje det finnes ett snodig hjertegen? Hvem vet! Har du forresten prøvd å lage ett hjerte?
Enklere enn man skulle tro. ;0)
MiaMaria sa…
Vad fin väska du inhandlat på Panduro. Ibland måste man bara få köpa lite saker till sig själv man behöver det.
Ha`det gott! // ME
Gunhild sa…
Ja det var litt av et strykebrett!! Du skal vel ha det stående på syrommet. Det må være kjempegøy å innrede et sånt rom. Jeg har alltid ønsket meg ei varmrulle til duker, koppehåndklær og sånt. Brukte det i en jobb jeg hadde og siden har jeg ønsket meg min egen rulle, men det har jo aldri blitt noe.
Synes det var noe likt med deg og din mormor på bildet under her. Så koselig fest dere planlegger for de.
elin1976 sa…
Rydd fort! Jeg gleder meg til å de arbeidsrommet:O)
Strykebrett/dtrykejern og koffert er nydelig. Alltid gøy med noe nytt. Ønsker deg en flott torsdag. Klem fra Elin:O)
Rosépikene sa…
Mange finer bilder på bloggen din! Vesken var veldig søt ;-)
Lottemor sa…
Hei!
Gratulerer med innkjøpene,
flotte ting.
Ha en fortreffelig helg.
Anonym sa…
For en tøff tapet du har tapetsert med her... Jeg får så lyst til å se mer av den veggen, håper du vil vise den før eller siden.
Innkjøpene dine var jo superfine. Strykebordet var jo av det eksklusive slaget ( mitt er fra Ikea, not eksklusivt i det hele tatt) og den skjønne kofferten har jeg aldri sett hos Panduro selv om jeg kan stikke innom hver dag på vei hjem fra jobben og desverre alt for ofte gjør akkurat det (hehe) Håper du har hatt en deilig helg så langt, tusen takk for koselig hilsen på bloggen!!
Strykebordet er med stor vanntank og ett supert strykejern som gir masse damp, og vifte som tørker. Tekstilene ble helt slette, på en, to, tre. Man slipper å stryke og stryke, for å få noe pent. Har montert det, og testet det. Moro, moro, moro! ;0)
Kofferten var NYDELIG! Og tapeten om mulig enda flottere:))

Populære innlegg