Hagehelg ...........

Lørdag kom broren min med gravemaskinen, klar til å assistere. For ca. fem år siden plantet jeg noen epletrær, og de bare sturer og vokser ikke. Naboen plantet sine etter meg, og de har vokst masse og har epler. Nå viser det seg at det er så hard leire, så røttene ikke klarere å vokse. Så nå har vi gravd opp trærne, laget mye større hull og fyllt dem med masse matjord, som er løsere. Litt hønsegjødsel kastet vi ned i også. Nå har jeg vært ute og vannet, og håper nå at de vil trives og vokse seg store og sterke!

For noen år tilbake lagde, lagde jeg disse "minneboksene" til ungene. Kjøpte slike tredimmensjonale rammene på IKEA, og malte de hvite. Inni har jeg satt inn den første bleietypen de brukte, små sko, nyfødtbilde og fødselsannonsen innrammet i en bitte liten ramme, samt armbåndet fra sykehuset.

Mannen i huset har reist på rypejakt til Finnmark, så nå har jeg planer om å gjort masse her hjemme. Dessverre mest huslige sysler, men de må jo gjøres de også. Nå holder sistemann på å gjøre seg klar for sengen, og mor har planer om å sette på "Stolthet & Fordom" av Jane Austen. Lizzy og Mr. Darcy kan jeg se hvor mange ganger som helst. Noe min mann ikke er noe som helst enig i!

Ha en fin uke, alle dere bloggere; kjente som ukjente!

Kommentarer

Anonym sa…
For en glimrende ide. Skikkelig kreativ måte å oppbevare gamle minner i! Du må hilse så mye til Mr Darcy..han er til å spise opp.
Vi skal forresten i gang med Interiør Gave Along igjen.
-Du finner link til denne siden på min blogg...
Du har jo en aktiv blogg så kanskje det kan være noe for deg?? Veldig veldig artig syns jeg!
Det er en slags klubb der man utveksler små interiørgaver til hemmelig venn, det er veldig hyggelig. Man får utdelt en adresse og hvilken blogg som "eier" adressen -og så må man gå inn på bloggen og se hva som kan passe til den hemmelige vennen man har fått utdelt.
I forrige runde hadde jeg Olstad som hemmelig venn, og sendte altså min gave til henne. Tenkte jeg måtte tipse deg om dette, siden de åpner for nye medlemmer? Kanskje du har lyst til å melde deg på??
Ha en fin søndag !
Lottemor sa…
Hei!
For en kjempeide'!!!
Dette fikk eg lyst til å gjøre med mine 2 små sine duppeditter ol.
Har maaange slike rammer fra Ikea liggende på boden, he he.
Takker for inspirasjon og ønsker deg en fortreffelig kommende uke.
elin1976 sa…
Litt goder må vi jo ha når den bedre halvdelen forsvinner på jakt!
Koser meg når han er borte med slike ting som gode filmer som jeg kan sippe etter i fred:O)
Minne bokksene var nydelige. Så hyggelig å ha når barna vokser til.
Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)
MiaMaria sa…
Vilka vackra skåp du gjort.
Vad kul för dina barn när de blir stora och får med sig dom.

Ha`det så gott! // Maria
Så kosleige bilder du har laget , det var en god ide !!

Ha en flott dag , klem !
Gunhild sa…
Jeg synes også det var en veldig god ide!! Du er så kreativ.
Rosépikene sa…
Fin ide med rammene! Kos deg med "Stolthet og Fordom". Jeg klarte å få med Manne Mannen min i sofaen for å se alle episodene da de ble sendt på TV :-) Koselig og veldig romasntisk serie!
åh ja den stolhet og fordom filmen er så vakker,har den selv og kan se den så mange ganger jeg bare vil,blir aldri lei den=)

Populære innlegg