Enda en uke til ende .......


Har som mål å få ristet av meg denne sløve modus jeg har viklet meg inn i. Diverse prosjekter mer eller mindre påbegynt, ligger både her og der. Etter lang tid i dvale, har jeg prøvd å sveive i gang hjerte-produksjonen min. Og har i helga endelig fått festet bånd og perler. Jeg har hatt en løper til kjøkkenbordet som jeg har vært veldig glad i, men den har bare skapt trøbbel. Den er vrangsydd med ett blomstrete stoff med striper på ene siden og ett med bare striper på baksiden, og de lever hvert sitt liv. Ett av dem vokser, eller krymper, så det er håpløst å få strøket den pent. Har til og med sprettet opp og sydd rundt på ny, i håp om at det ville hjelpe. Alt til ingen nytte!

Og miljøbevisst som jeg er, så fikk jeg klippet 10 hjerter av dette, og har noe igjen også som kan brukes til ett eller annet.
Var noe optimistisk med første hjerte, og satte i gang med brodering. Pga. mønstret var det så vanskelig å se det jeg hadde merket opp, så jeg gav opp. Heretter blir det brukt sikk-sakk bånd langs kanten i stedet. I garnkurven ligger genseren til prinsen i huset, den har gråtasser på brystet og skulle egentlig vært klar i fjor høst. Det er godt jeg tok en stor størrelse, for ermene mangler fortsatt. Var litt vrient med fellinga i halsen, så jeg tok en pause. Og den har nå vart over ett år.


De siste årene har jeg sydd ganske mange engler (i slekt med Tilda, langt ut i), og prinsessa i huset synes det var så urettferdig at ikke hun kunne få en også. Til slutt måtte mor kapitulere, og hun fikk selv velge stoffer og tema. Hun ønsket seg en engleprinsesse som stod på skøyter. Så da var det bare å sette i gang, for krone og skøyter måtte jo lages på en eller annen måte. Ståltråd er en kjekk oppfinnelse.
I helga har vi hatt besøk av to nevøer, og da har vi kost oss. Tidligere i sommer var vi på besøk hos tanta til mannen i huset, og der fikk vi servert Mor Monsen. Det er en høyst undervurdert kaffekake, som alle liker. Så den bakte jeg en liten langpanne av i dag, lettvint og godt. Sløyfa korinter, da dette ikke er med i mitt standard-utvalg i skapet.
Ha en fin uke, dere!

Kommentarer

elin1976 sa…
Synes su snakka om at du var trett og sløv men her har du jammen fått gjordt mer enn de fleste.
Først og fremst må jeg si at hjertene er nydelige. Jeg begynte også å brodere (med godt mot) på et slik hjerte. Planen var at alle skulle ha like vakkert broderi som den førte.
1. Broderiet lignet ikke bittelitt en gang på det som viste i Thildas hus.

2. Jeg tror satt i 4,5 timer med dette ene hjertet som ente i søppelbøtten til slutt.

Nå har jeg funnet ut at brodering ligger ikke for meg. Men jeg er dualig god på tråkkling:O)

Så til den engelen som er langt ute i slekta. Din mener jeg må være nærmere enn mine. (mine er sikket uekte barn ) Synes du har vært veldig så kreativ med både skøyter og krone.

I tillegg har du baka kake også. Jeg tror jeg har møtt min sjelefrende. Jeg er nemlig veldig fan av å gjøre 20 ting samtidig og her består du jo med glans.
Ønsker deg en flott søndagskveld.
Klem fra Elin:O)
Anna Lisa sa…
Så koselig blogg du har!! Fine ting du lager. Eg er ei jente på 33 år som liker hvitt interiør...liker det gamle slitte.. Skal være litt shabby chic. Du er velkommen innom bloggen min. Ha en fin kveld. Klem
Hei Anna Lisa. Du må gå inn på innstillingene dine og åpne profilen din, ellers kan vi ikke komme inn. ;0)
Anonym sa…
Ja her er det enda en effektiv dame skjønner jeg... For en fantastisk engel du har laget!!
--og de skøytene var jo bare en helt vidunderlig detalj.
Et sånt hjerte skulle jeg gjerne slått kloen min i også( hehe) jeg er bare håpløs med symaskinen, selv etter å ha sydd åtte puter de siste dagene... Kjekt å se på de som kan!! Ha en deilig søndag,kos deg med kaken!
MiaMaria sa…
Härligt vad du har grejat.
Vackra hjärtan och en underbar ängel.
Broderar också lite men ibland blir det inte bra. / ME
Gunhild sa…
Og jeg synes også det var så fint alt du viser oss her. Nydelig brodert det hjertet. Er så glad jeg fant din blogg. Nå har jeg bakt terta di. Smakte jo så godt. Den kommer jeg garantert til å gjenta. Ikke vanskelig å få til.
Jorunn sa…
Så flink og effektiv du er Albertine, tror ikke du har ligget på latsiden i helgen nei. Fine hjerter du har laget. Og skøyteprinsessa er bare superskjønn!! Så kreativ du er!
Ønsker deg en super uke!
Klem fra Jorunn

Populære innlegg