Regn, regn, regn .............


Er det noe som er sikkert, så er det at uken bare flyr av gårde. At høsten er over oss, trenger vi ikke lure på, for i dag regner det og blåser og blåser. Hadde store planer om å få vasket og satt vekk hagemøbler, badebasseng og krukker i dag, men det har jammen regnet vekk. Da er det fint å ha ett ubegrenset antall ting å henge fingrene i, inne. Ser det er noen av dere som ikke er klare for jul ennå. Jeg har tatt sjansen, for å i hele tatt få gjort alt jeg har planer om. Produksjon av julestrømper er i gang, og her ser dere to av variantene. Ettersom jeg stort sett bare bruker lin i det jeg syr, gjør det at motivene blir litt ujevne i billedkvaliteten. Det gjør jo at det ser gammelt og slitt ut. Har også prøvd en ny variant på hjertene. Er rart med det at det etterhvert som jeg lager noe, så finner jeg hele tiden nye ideer i de. Hodet og syrommet er full av ideer og kaos. Nå venter jeg så inderlig på den nye juleboka til Tilda, det er jo nesten så jeg ikke får sove om natten. Dere har kanskje lurt på hvordan det går med prosjekt "Omtrekking av sofa".

Her en en liten tilstandsrapport, og jeg sitter her å skriver med utrolig såre fingertupper, pekefinger og langemann på høyre hånd har to utmerkede eksemplarer av arten vannblemme! Det er utrolig hardt og tungt arbeid. Jeg har nå tatt av alle naglene, grunnet og malt treverket 3 strøk med halvblank maling av farge: egghvit 0502Y. Armlenene er ferdig trukket og det samme er fronten. Har begynt på ryggen, og her får man virkelig satt tålodigheten på prøve. Jeg er aboslutt ingen møbelsnekker, så skulle en av dere være det, så må dere lukke øynene for alt det som er fagmessig galt. Satser på at sluttfinishen blir grei, at at jeg får gjemt de groveste feilene. Trodde jeg hadde perler til ryggen, men de ble for små, bare 1 cm i diameter. Det så snuppete og rart ut, så jeg må ut på shopping igjen. Trenger også lengre stifter, de jeg har fester dårlig, da de ikke sitter langt nok inn. Funderer mye om dagen på hva slags bånd jeg skal dekke stiftene med, har ikke lyst på nagler. Her ser dere to av båndene jeg vurderer. Venter på den nye Stoff & Stil-katalogen, håper at dehar noe som kan brukes. Ellers ønsker jeg alle en riktig fin uke!

Kommentarer

Petunia sa…
Kom innom bloggen din via en annen på en liten bloggsurfing tur... Jeg må si du lager mye fint og har så mange fine bilder på siden din. Koste meg her inne!
Takk for titten!
Emmeline sa…
Herligheten så FINT.
Nydelige hjerter og skjønne strømper, likte godt at du har brukt lin sammen med disse nydelige bildene, veldig fint!
Ikke minst var det imponerende arbeid du hadde gjort med den skjønne lille sofaen. Vannblemmene må det jo være verdt for dette var flott!
Nei hvordan fikk jeg et lite bilde på den nye bloggen? Har ikke den fjerneste anelse..Dette var det som poppet opp *ler... Må si det er mye prøving og feiling med en sånn ny blogg, håper likevel jeg skal trives litt bedre på blogspot!! Var lei av komplisert HTML koding og kjedelig layout på den gamle, det blir jo bedre nå! Ha en fin kveld.
Gunhild sa…
Så fine ting du har sydd. Imponerende med sånn buekanter.
Sofaen ser ut til å være litt av et prosjekt. Den blir fin. Har så lyst til å sy, men nå er det bursdag som står for tur igjen. Dattera har bedt nærmere 30 gjester så her må det planlegges og gjøres istand. Forrige gang rakk jeg ikke å vaske badet engang før gjestene kom....så denne gangen vil jeg være litt mer forberedt.
Hulda sa…
Takk for hilsen hos meg! Så flott blogg du har! Likte virkelig de hjertene og julestrømpene du har sydd. Kanten med buer var så fin! Jeg holder på med en julebanner med slike buer. Sydde noen julestrømper i fjor til jul, også de i et lyst stoff. :)
Hei hei.
Så flotte hjerter og strømper du har sydd.
Eg er einig med deg i at ein får fleire og fleire idear etterkvart som ein syr.
Eg har så masse eg vil gjere, men det er ikkje alltid så lett å få det til.
Sofa`n din vert kjempelekker, men herlighet for eit arbeid.
Karna sa…
Nydelige julesokker, og hjerte. Har fått min andre julegave i hus, og det er ikke lenge før jeg skal sette meg ned og sy litt til jul heller, må starte tidlig!

Kjempe flott sofa, lykke til med omtrekkingen, kommer helt sikkert til å gå bra!
elin1976 sa…
For en produktiv dame-helt etter min smak!
Jeghar også begynt å tenke jul og i dag skal det hentes julestoffer fra Panduro. Så om det ikke er nok at jeg syr på Thilda dukker som skal selges på utstilling og via nettet så skal jeg begynne å lage thilda dukker med juleklær også! Har noen ideer i hodet som jeg bare må få ut. Så de kommer til å bli litt sånn egen designede.

Jeg elsker sånne nostalgiske julestrømper. Er det til deg selv eller har du tenkt å selge sånne? For da kunne jeg tenkt meg å kjøpe en. De er nydelige.
For et prosjekt med sofanen. Dette hadde jeg nok ikke klart å få til. Det hadde blitt for stort prosjekt. Kommer så til å misunne deg denne sofanen når du er ferdig. Den ser nydelig ut.
Ønsker deg en fin dag. Lyklke til med sofanen. Klem dea Elin:O)
Elin: I utgangspunktet har jeg en plan med det jeg syr om dagen, men jeg litt usikker på om det blir noe av. Men jeg kan ikke vente på en avklaring av saken, da det tar så lang tid med produksjonen. Går det i vasken, har jeg planer om å melde meg på en julemesse, eller evt. selge til de som måtte ønske seg noe. Jeg blir vel kvitt det på en eller annen måte. ;0)
Jorunn sa…
Kommer jo i julestemning her Albertine! Julestrømpene er helt nydelige, det samme er hjertene. Tror jeg må prøve å få til noe lignende selv ;o)
Sofaen din blir helt nydelig, mye arbeid ja. Men tenk så herlig når den er ferdig, og du har gjort det sjøl!
Ønsker deg en fin og produktiv uke Albertine!
MiaMaria sa…
Vad vackrt du skapat!
Och vilket jobb med soffan. Kul med slutresultatet.
// Maria
MiaMaria sa…
Tack för ditt besök.
Självklart får du lägga till mig! // Maria
Anonym sa…
Oi! Den blir jo helt nydelig!!! Gleder meg til å se resultatet!Nydelige julestrømper også!
Lykke sa…
Så utrolig fine julestrømper! Fikk litt julestemning og må vel begynne med noe små førjulsprosjekter selv. Er imponert over sofaomtrekkingingen også. Har en gammel sofa som skal bli like fin som din, men jeg vet ikke om jeg skal gjøre jobben selv.

Populære innlegg