Kveldsroen senker seg ........

Denne uka har jeg skjønt at det er behov for et ikke fullt så skinnende bilde av min nye bordlampe, og det er klart at jeg er behjelpelig med å bidra til oppklaring av hvordan den ser ut uten alt dette skinnet, som oppstod i forrige runde. Så der, mine damer - her er altså vidunderet med pæren slukket!
Og etter hva jeg kan huske, og det er forsåvidt ikke så langt tilbake, så ble det etterlyst noen bilder fra butikken. Har dette skiltet hengende ute på veggen når det ikke pøsregner, noe det virkelig har gjort de siste dagene. Nå må jeg bare si at det er ikke så ille mye spennende i hyllene en grå og trist januar måned hos Albertines verden. Det er siste innspurt på tilbudsbordet med julevarene, og i morgen har jeg tenkt å rydde vekk det lille som er igjen. Nå er jeg lei julen 2007, og har tenkt å få vasket skikkelig. Taktikken er da og ta med min mor, hun er en racer med gulvmopp og vindusnal. Tenkte gjøre klar for vårvarene som jeg skal bestille til uka på messa. Har fått litt nytt fra SIA, som jeg bestillte før jul.
Ellers har jeg flyttet syrommet, eller deler av det til butikken. Jeg har okkupert et kafèbord i hjørnet, og det er nå fyllt til randen av ting og tang. Kjekt å bruke de stille periodene til noe fornuftig, og her er ett par av de nye hjertene mine. Tenkte også vise dere mitt absolutte favorittserviser, det er fra House Doctor og heter "Emma Blue", har hatt det stående hjemme en god stund, og da jeg satte vekk nisseserviset følte jeg at tiden var klar. Det er så flott med de ovale asjettene og skålene. Ser i den nye katalogen for sommeren at de også kommer i andre farger denne sesongen. Koppen er god å drikke av, og som middagstallerkner bruker jeg de lyseblå med hvite prikker fra Green Gate. Vårlig og svalt, og til en fin pris. (Bilde er fra butikken)


Salget av te i løsvekt er veldig populært om dagen, og det er jo fint. Synes det er fint å ha litt fokus på det i vinduet også. Mange går jo turer forbi på kvelder og i helgene, og da er det jo kjekt at de ser at det er en del av utvalget. Hm! Nå begynner jeg å føle meg litt sigen, så nå tror jeg at jeg tar kvelden. Har vært innom en del av dere og ønsket god helg, skal ta en ny tørn i morgen. Det tar jo litt tid å lese igjennom alt, spesielt siden noen av dere produserer innlegg etter innlegg stadig vekk. Så forresten på ett program på svensk tv, de intervjuet Magnus Uggla, og han mente at en blogg med respekt for seg selv, la inn nye innlegg seks ganger om dagen. Ja, da skal man jammen ha mye på hjertet. Eller så må man hete Emmeline, for da treffer man på de snodigste ting! Keep on moving, girl! ;0D I mitt liv skjer det svært lite om dagen, og da blir man jo litt sen med innleggene. Men jeg leser alle kommentarene deres, prøver å svare, men det er ikke alltid at tiden strekker til. Ja, nå er det en snau halvtime igjen av denne dagen. Så jeg ønsker god søndag! Snakkes!

Kommentarer

Hei!
innom deg i sene nattetimer og titter litt, og jammen var det ikke kommet et innlegg.
Forstår deg godt at du ønsker å rydde vekk jula fra butikke nå, nå lengter vi etter vår, gjør vi vel ikke?
Så deilig at du selger te i løsvekt! Jeg er veldig glad i te, og får perioder jeg får helt dilla, så jeg har kjøpt te så det bogner over her, men så har jeg litt å velge i også da, når lysten kommer!
Nei nå får jeg vel avslutte her og komme meg snart i seng.
Klem fra Beth
elin1976 sa…
Bare mail den til veslehuset sin mail:O) Nytt innlegg???
Guri så flotte putene fra Sia er. Å hjetene med lin og strykemerke....har mor laga dem sjøl eller? Nydelige. En skikkelig flott butikk du har fått deg. Synes det er så bra når folk tar grep om sitt eget liv og gjør noe for seg selv som å starte sin egen arbeidsplass. Det står det skikkelig respekt av.
Å leggi enn 6 innlegg om dagen har ikke jeg tid til men Emmeline fikser nok det. Hun fikser det meste enten det som frisør, syerske, hudpleier eller sminkør. Glad vi har både deg og Emmeline.

Ønsker de en fin kveld videre. Masse klemmer fra Elin:O)
Jorunn sa…
så glad jeg blir når jeg titter inn til deg albertine og du har skrevet et langt innlegg og satt inn så vakre bilder. venter jo hele uka vet du ;) så kjekt å lese og se bilder fra butikklivet ditt. masse fint fra sia og det serviset fra house doctor var jummi!! smart å sitte i butikken og sy, de linhjertene er jo superlekre.
sov godt i natt og ha en kjempefin søndag!! klem
molly sa…
Flotte bilder, og butikken din er så fin:)
Ha en fin søndag, mine vinduer skulle hatt seg en vask de og;)
Anita sa…
Flott!!!! Alt sammen!!!
Ha en flott søndag!
Annettenett sa…
Vakker vakker lampe!!!
Kjempesmart med et eget syhjørne i butikken ja og løs vekt kaffe og te....så koselig!
Høres og ser ut som en butikk helt etter mitt hjerte:)
Anonym sa…
Får virkelig lyst til å besøke butikken din. De koppene , hjertene , lysene ja alt er i min smak.
Jeg fant Tildas Hus på nette, må se om jeg får sydd noe der ifra, for du verden så mye fint det var i den boka.

http://blogg.hobbyboden.com/randi
Emmeline sa…
Aaaahhh midt i blinken...Skulle bare svippe innom siden din, for å svippe videre til butikk siden og kanske sjekke nettbutikken til din svigerinne...Men hva ser jeg??
ET NYTT INNLEGG??? HERLIG!
I tillegg har du hørt på Emmelines innstendige bønn om nærbilder:) I like this. For en stilig og orginal lampe du hadde der...Den var helt midt i blinken syns jeg. Veldig gøy og spenstig og samtidig litt klassisk i looken.
Bilder fra butikken er jo bare helt kjempegøy.
Jeg har nemlig vært på nett og lett litt etter Greengate ting. Jeg har jo vært og kjøpt mine første Greengate latte kopper på tilbud og de ble raskt adoptert av hele familien. Kjempefine..Så nå må jeg jo legge en litt mer planmessig plan for hvilke kopper og tallerker jeg virkelig skal satse på, jeg kan ikke fortsette å ha tre av hver kopp og ti ulike sett.... hehehe!
Men der var altså du med nytt innlegg, jeg kunne jo tenkt meg å komme på besøk i butikken, sitte der i et hjørne og bare titte bort på deg når du syr. SÅ GØY DET HADDE VÆRT. DU skjønner det skjer ikke SÅ mye i livet mitt, der er nok mer det at jeg gjør mye ut av det lille som skjer... Det hjelper veldig!!!
Dagens nyhet hos meg er at ungene har klart å KNEKKE min relativt nye lenestol fra Ikea. Jeg fatter det bare ikke... Plutselig var det ingen som satt i den stolen ( liksom helt tilfeldig) mens de vanligvis sloss for å få sitte der... Hmmm!
Ganske riktig, plutselig satt storesøster seg ned og endte med å fly i en bue ut på gulvet, mens hennes tre søsken bare tittet videre på tv med steinansikter....-umulig å vite hva de har gjort, hvem av dem som har gjort det, og når de har gjort det??? For noen typer!
Jaja, her er det litt rydding på plakaten og så satser jeg på å dra frem symaskinen:) Tiden får vise om det skjer!!! Men takk for inpirerende titt som vanlig Albertine. Du som har kunder lever nok egentlig et veldig spennende liv, uten at du egentlig ser det selv:) Det er sikkert mange mysterier som du ikke har lagt merke til rundt deg.... Ha en god søndag!

Dermed blir det en tur ut til Ikea i morgen; min mann har sjekket skroget og analysert at det må være en feil et eller annet sted: ( Jommen sa jeg smør) Så vi får se hvor vi ender!
mona sa…
Heisann :) Den lampen var jammen lekker,nå kom den godt frem på bildet,ja !! Kjempefin !! Og hjertene dine var jo så søte,godt å utnytte ledige stunder. Skjønner godt at du er lei jul nå........jeg har jo vært i vår-modus siden 1.januar.....og på lørdag kjøpte jeg minidrivhus og pellis-frø,her i huset er det et ord som gjelder,nemlig UTÅLMODIG..... Du får kose deg,så gleder jeg meg til du viser VÅR-inspirasjon i butikken !
Lindas Hus.. sa…
Hei!Flotte ting hos deg.Slik en nydelig tekanne og kopper.Deilig med en god kopp te.Har en butikk hvor jeg kjøper mange typer.Nå er vinterdrøm en av favorittene,sammen
med grønn te med tørka frukt i...
Ha en fin uke.Hilsen Linda :))
mona sa…
Hei igjen,ja jeg mener pelargonier....tok en stund før jeg også skjønte den med pelliser..! Og frø får man kjøpt,så nå ligger frøpakkene og frister og pynter opp på kjøkkenet.....og er superklare til å bli lagt i jord !!! Kos deg ;)
Så herlige de mørelefsene ser ut.De har jeg lyst til å prøve meg på,har aldri stekt mørelefser før.Håper du har hatt en fin helg.-Det ligger en utfordring til deg inne på hjemmesiden min.
Gunhild, NO sa…
Så koselig med sybord i butikken. Det må jo være en drøm å ha butikk. Gå på messer og handle inn de fineste ting....Gøy å lese innlegg fra deg :)
Hei! Så koselig å se innlegg hos deg igjen! Er det rolige dager hos deg å?? Her er det ikke så mye å skryte av men det homper og går! Gleder meg til messen og at det begynner å komme nyheter! Sender du disse hjertene også om jeg bestiller?? Pris?? De var lekker! Ha ei flott uke med masse salg!:0)
Anniche sa…
Hei vennen!!

Så fine bilder , ser vi har noen like "greier" her ja, tjihi!
Den tavlen har jeg også , den er sååååå stilig altså!!

Så herlig å stå i butikken å kose seg med sy prosjekter :))Jeg pakker til netttkundene jeg ....det er jo flott , men selve pakkingen er litt boring ;)

Ha en strålende god uke , og om du ser vaskedamen så bare send henne videre til meg , hahahaha!! klem
mimiala sa…
Åh, så nydelig de blå koppene er. Hærlig farge, og den lampa så utrolig spennende ut.
For en flott butikk altså :)

Ha en super dag :)
Julie sa…
Kjære kjære Albertine.du har en nydelig blogg og en helt hærlig butikk. Vi skal til Danmark i sommer og jeg har bedd min kjære om at vi må kjøre innom butikken din!! Men et spørsmål:på det siste bildet i det siste innleget ditt er det inne i det skapet en liten kopp med blomstermotiv som kan brukes til lys......liker den kjempegodt og ønsker meg en sånn, du sender vel ikke???elsker skriftypen som du bruker og er kjempeglad for tipset om hva den heter-brukes til det meste av kortlaging og div.
Du er virkelig superflink må jeg si,ser opp til fingerferdigheta di altså!!
Stor klem fra Trondheim:)
Julie: Tusen takk for koselige ord. Ja, er dere på den kanten av landet, så er dere velkommen inn i Albertines verden. Når det gjelder varer fra butikken, så er jeg som tidligere nevnt ikke noen nettbutikk, og desverre ikke mulighet til å sende, spesielt ikke knuselige varer. Men har funnet ut at : http://www.evanger.net/nettbutikk.asp, de har koppen til å ha lys i. Når du sier skrifttypen, mener du logoskriften? Det er en font som heter Angelica, og jeg fant den på: www.fontface.com. Det eneste som er irriterende er at det er en utenlandsk font, så det mangler, æ,ø, å. Klem fra Albertine

Populære innlegg