Ting tar tid .........

Denne frøknen startet jeg på en stund før jul, men hadde svært liten tålmodighet med slike anorektiske armer og bein. Vrenging og stapping av pipestilker er ikke noe for meg. Men må innrømme at jeg har hatt litt dårlig samvittighet for denne frøkna som har ligget naken og med hodet først ned i en plastpose med stoffrester. Så la meg få presentere dere for frøken Thildfrid, litt svingfot, og lettere blek.
Ellers har jeg problemer med å finne ut hvorfor linker og koblinger på min side blir usynlige etter at de er klikket på. Jeg har hele tiden trodd at det kun blir sånn hos meg, men har nå blitt fortalt at det blir sånn hos dere også. I tillegg har Emmeline problemer med å i hele tatt komme inn på min blogg; jeg trodde bare at hun ikke ville være min venn lenger! ;0) Er det flere som ikke alltid kommer inn? Har prøvd å søke under hjelp på "Blogger", men finner ikke noe som passer mitt problem. Kan det være ett lyst hode der ute som skjønner hva som er galt, tro? Råd og tips mottas med takk.
Som tidligere nevnt så brukte jeg store deler av søndagen til å rydde vekk siste rest av jula, vasking og vinduspuss samt ny pådekking på bordet. Ettersom det er lite nytt ennå, så må man lage nye vrier av det man har. Jeg må bare si at dere ikke må venne dere til at jeg oppdaterer bloggen så ofte, som de siste dagene. Skjønner ikke hva som skjer, men blir nok litt inspirert av Emmeline og Elin. Der kommer innleggene på løpende bånd. Fortsatt fin uke til dere alle! Klem.

Kommentarer

elin1976 sa…
Fordi du har stillt linkene på samme farge som bloggen i tilpass på farger og skrift. Drefor:O)
Tildaen var fin...selv med foten. Den blir jo litt sånn unik av det vet du.
Veska blir sendt m posten i morgen. Har ikke rukket det. Har nettopp lagt ut en pute av 5 på veslehuset. Å nå må jeg på jobb. he he. Ha en fin dag. Masse klemmer:O)
Annettenett sa…
Så fint du har det i butikken, dåååån! Vet jeg har sagt det før, men en god ting kan vel ikke sies for ofte? Thilfrid ble skjønn altså:)
Elin: Nå er det nesten så jeg kunne bite meg i armen. Det er jo nesten pinlig at det var så enkelt, og det var det tydeligvis. For etter å ha endret på fargen, så er de jo der ennå. Jeg bøyer meg i støvet for hva du kan. Takk, og takk! Du får din lønn i himmelen.;0)
Anonym sa…
Nydelig Tilda. Det enkle er ofte det beste, bra du fikk fikset problemet.

Heidå!

http://blogg.hobbyboden.com/randi
Hespe sa…
Hei!
Så flott og inspirerende blogg du har :-) , måtte linke deg jeg, og håper der er greit...

Jeg har også liggende en Tilda av "samme slag". Skulle ha laget den erdig før jul jeg også - men kom ikke så langt. Din Tilda ble jo så fin, så da har jeg kanskje hentet nok inspirasjon til å fullføre :-) :-)

Ha en fortsatt flott onsdag!
Tiril sa…
Herlig Tildadukke, det er ikke helt min greie da,,men denne syns jeg var litt spesiell.
Det ser ut til å være en koselig butikk du har,mange fine ting ser jeg.
Ha en forsatt god dag
Emmeline sa…
Tudelu; ja dette med den usynlige skriften har vi skjønt for lenge siden... Jeg trodde liksom at du ville ha det sånn sofistikert med samme farge på bakgrunn og klikkede linker. Det er jo Albertine det. Man bare trykker litt i villelse og så ligger kommetarene der i den usynlige verdenen... SÅÅÅ kjekt at du blogger så aktivt Albertine. Jeg har i grunnen vært litt treg med bloggingen i det siste, har liksom ikke den store gløden---blir bare tulleinnlegg.
Men du; for en knakande fin Tilda. Ser i den nye kolleksjonen at også badedukkene skal være av det tynne slaget, det er i grunnen litt skuffende for meg som er av den mer frodige sorten.
Gøy å se bilder fra butikken også, knallfine Gustavianske møbler. Tror jeg må sette meg på et fly for å besøke deg engang---hehehe!
Blir iallefall spennende å følge med på vårvarene etterhvert som de kommer inn!!! Ha en fin kveld:)
Emmeline sa…
Ps: I dag går det helt bra å komme innom her, det var den utfordringen i går som var HELT umulig å komme innpå... ( både på jobben og hjemme faktisk, men det med jobben er jo selvfølgelig helt forbudt:)
Karoline sa…
kjekt at det ordnet seg:)
nyydelig tilda og flotte bilder fra butikken, hiver meg gjerne på med emmeline i fly en dag...;) så skulle vi drukket kaffe, latet som vi fikk varme i den lure peisen din og snappet med oss godbiter til vestlandet. stå på videre!
klem fra Karoline
Karoline sa…
kjekt at det ordnet seg:)
nyydelig tilda og flotte bilder fra butikken, hiver meg gjerne på med emmeline i fly en dag...;) så skulle vi drukket kaffe, latet som vi fikk varme i den lure peisen din og snappet med oss godbiter til vestlandet. stå på videre!
klem fra Karoline
elisabethj sa…
Hei igjen:)Du har en NYYYDELIG butikk, selv med lite varer som du sier:)Jeg er ikke sånn veldig begeistret for tøydukker i utgpkt,men den der var nydelig!

Onsdagsklem
Da er det bare å beklage at det tok nesten ett halvt år før jeg fikk rettet opp dette. Har syntes det var fryktelig irriterende at det ble borte. Men en av mine gode kaffekunder, Heidi fra Bryggerhuset lurte på hvorfor det var sånn på min blogg, for ingen andre hadde det sånn. Og da skjønte jeg jo at problemet lå hos meg, og litt for høyt for mitt hode. Liker jo å skille meg ut litt, men det får da være grenser!
Anita sa…
Kjempfin!!! Jeg har begynt på min første vintage engel idag og er spent på resultatet!!
Ha en flott ukeslutt!!
Klem ANita
Lene sa…
Frøken Svingfot er virkelig sjarmerende. Jeg elsker små skjønnhetsfeil, det er de som gir sjel :)

Ha en finfin kveld :)
elin1976 sa…
Nå har jeg tid til å skrive til deg. Tuller du....problemer med å komme inn. Jeg gav opp. Så jeg føler meg liksom helt utenfor...ikke at jeg ikke har fått nok kommentarer, men jeg har jo ikke fått kommentere å det er like tragisk for meg. he he
Ser bedre ut nå.
Butikken ser veldig flott ut. Elsker gulvet ditt. Har så lyst på et slik på kjøkkenet. Hadde ikke det vært herskapelig og flott eller?
Den sorte kommoden er veldig flott det samme er trekkene til spisestolene. Hvor mye tar du for et slik et? Godt at det fikset seg på bloggen din. Ikke bit av deg armen....du trenger nemlig den til å skrive med på bloggen din. he he
Go klem:O)
mona sa…
Ler så jeg rister av deg.......jeg syns Thildfrid er den mest sjarmerende anorektikeren jeg noensinne har sett !! Du hadde satt sammen utrolig flotte stoff og farger,så dem må du nok lage fler av !! Virkelig søt var hun !! Nå skal jeg zooooome inn butikken din,kos deg ,og ha en fin dag imorgen :)
Emmeline sa…
Jeg er nesten helt skamfull for det med bildene. Jeg surfer rundt i verden og når jeg ser et fint bilde så kopierer jeg det..
(skamme skamme) Dermed har jeg en svær bildebank som jeg tar av innimellom når det er bloggtørke, men HVOR kom de bildene fra???
Jeg vet at jeg har sagt det høyt tidligere--disse bildene har jeg hentet fra en blogg, men hvilken?
Da visste Karna umiddelbart hvilken svensk blogger jeg hadde stjelt fra. Men disse er ikke fra en blogger altså, tror de er fra en interiørfotograf eller noe sånt! Men hvor??? Hmmm nei jeg aner ikke. Tror hun har tatt bilde av Cath Kidston ting iallefall- Sånn er det med den saken;)
Ha en god natt..og en fin dag i butikken i morgen!
Therese sa…
Tildfrid er jo nydelig, hun har personlighet, litt blek og sving på foten - det gjør henne unik.
Ha en superduper fin dag.
Angelica sa…
Noe så nydelig! Jeg ble helt forelsket :) Har tittet innom bloggen din ei stund og er imponert over deg.
Å for en fin butikk du har!
Berit sa…
Tilfrid er SÅ søt, hun er like unike som oss andre, ikke to like!

Mye flott i butikken din, og nå kommer det vel enda mer siden det har vært messe.
Ha en fin kveld.
Hei de ;)

Ikke nor problemer her ...!!Men skjønner du har det unde kontrol nå!

Ja, har du vandret Lllestrøm de siste dagene eller ?
Jeg gleeeeeder meg så til neste helg !! Formland ....

Butikken din er så herlig min venn , lykke til videre !!

Klem
Guuuuri , sooooory alle "SKJIVEFJEL "
Tonje sa…
så vakkert du har fått det i butikken din...virkelig nydelig!
Dinah sa…
ååå du har det så fint i butikken!! Skulle ønske jeg bodde nærmere!Lekkert gulv også forresten.. :)
Ha en strålende helg!
MiaMaria sa…
Så vackert i butiken!

Och tack för beskrivningen till dig......

Trevlig helg!
Miamaria
Garden Angel sa…
Så søt hun ble da!!!
Kjøpte en bamse en gang(hadde litt dilla en stund)som hadde et skjevt ben og nettopp derfor fikk være med meg hjem fra butikken:) hi hi
Ha en fortsatt God Helg:)

Populære innlegg