Uken til ende .........


I dag tar jeg det med ro. Var i 40-års lag i går, og det ble litt sent i natt. Koste oss med god mat, musikk, hyggelige mennesker og utrolig god rødvin. Ungene er borte, og da kan man jo passe på å sove lenge. Men neida, lys våken klokka halv ni. Lå og leste litt, før jeg listet meg ned og laget litt frokost og to kopper te. Hyggelig å overraske mannen i mitt liv med frokost på senga. Det var mange, mange år siden sist.
I løpet av uka fikk jeg byttet trekk på sofaene, men rakk ikke sy noen tepper til å sitte på. Håper jeg rekker det denne uka. Man må jo ha noen mål å strekke seg etter. Ettersom det er ganske så rolig i butikken nå på nyåret, har har jeg tenkt å ta med meg symaskinen dit. Kan jo sitte og pusle med litt småting innimellom kundene. Er jo begrenset hvor mye man kan rydde og tørke støv. Gleder meg til å reise på messa, se vårens nyheter, og få fyllt hyllene. Må bare få takke dere som har sendt meg denne utmerkelsen, det er alltid hyggelig å bli satt pris på. Mens jeg sitter her og prøver å velge ut noen, så finner jeg det nesten umulig. Det er så mange av dere som fortjener den, på forskjellig vis med de flotte sidene deres. Det er klart at det er noen man fester seg mer til enn andre. Men uansett føler jeg at dere alle fortjener den. Så ingen nevnt, ingen glemt! Jeg har vært veldig sløv med kommentarer i det siste, men jeg leser alle deres, og jeg er også innom og ser hos dere.
Har kostet på meg en ny lampe fra House Doctor, den gamle var 6 år og rimelig fra IKEA. Ble litt mye skinn, så det er jo ikke så lett å se den. Den heter Flora, og består av "sølv"blader som er festet til ett skjermskjellett. Skjør og utrolig vakker synes nå jeg.
Så forresten at konglekrokene til å henge juletrømper på er inne i I Gros Hage nå, hvis noen er interessert. Vel overstått helg, og en fin uke til dere alle!

Kommentarer

Karoline sa…
Så deilig og hvitt det var igjen ho deg. Kjempekoselig!!!! spennede å se tepper ettervert- god ide med symaskinen med på jobb, heldig der du!!! kos deg videre, kommer snart igjen!!!
ha en fin uke.
klem fra Karoline
Randi sa…
Får lyst til og slenge meg ned i sofaen din jeg. Du har virkelig ett vakkert og innbydende hjem. Her tror jeg nok de som kommer på besøk føler seg velkommen.
Randi
http://blogg.hobbyboden.com/randi
Hei! Er det en eller to plasser jeg kunne og vært er det i ditt hjem og i din butikk! Du er så flink å innrede!! Skal du til lillestrøm?? Disse putene du har i sofa er det jeanne d`arc living?? Bestilte fra de i går kveld! Tenker på villa collection også så det knaker! Liker godt lene bjerre men de er her allerede!! Ha en flott søndag!:0)
Jammen er er det typisk dette, er ungene borte - og en har mulighet til å kunne sove lenge - nix.. da våkner man og ikke får sove...
Flotte bilder hos deg...
Nå blir det spennende og se hva som kommer utover våren i butikkene rundt omkring...

Ha en koselig kveld...
Ingrid sa…
Kjempeflott blogg du har.. jeg må studere den nærmere når jeg har litt bedre tid. Legger deg til i linklista mi.
God søndag!
Dinah sa…
Det ser så lekkert ut hos deg! Virkelig innbydende. BLir spennende se teppene dine.Skulle ønske jeg kunne tatt med symaskinen på jobb. hehe. det hadde nok tatt seg ut. ( jeg jobber på hotell i resepsjon) haha.
Kine sa…
FOR en lekker stue!!Får nesten bare lyst til å hoppe inni bildet å slenge seg på sofaen din;)
Sanna sa…
Koselig som alltid her hos deg. Den nye lampen din HØRTES veldig spennende ut, var nemlig ikke lett å se den på bildet. Kunne du kanksje ta et nytt bilde slik at vi får se den i alle sin prakt ? Jeg er en veldig nysgjerrig person nemlig.....hi, hi ! Ha en super uke i butikken, både bak disken og bak symaskinen !
Grip dagen sa…
Den nye lampa di må være "blendende vakker". For den var kul umulig å se på bildet... Bare et stort lys! He, he...

Du verden så flott det er i stua di! Jeg synes det er så lekkert med lyse møbler.
Jeg har sorte skinnmøbler som aldri vil bli utslitt... Mannen mener det er unødvendig å bytte dem ut, der er jo som nye. Men jeg lurer på om ikke et fint bilde på Finn.no hadde gjort susen... Stua vil alltid se tung ut med de mørke møblene!
Kos deg på butikken og sy iveg!
Ha ei fin-fin uke.
Marit
Anonym sa…
Du har slik en inspirerende og fin blogg. Jeg er innom av og til og titter,og blir like inspirert hver gang.Derfor ønsker jeg å gi deg en award_you`an Amazing Blogger. Du finner den inne på bloggen min.
Anniche sa…
Hei Albertine !!

Så nydelige og stemningsfulle bilder fra stuen din, vakkert med hvitt trekk!

Flora skjermene er jo bare kanon lekre , har ikke hatt de i butikken selv...men kanskje til våren. Hva synes du om den nye HD kolleksjonen ?

Så greit at du kan sy litt innimellom kundene , det er jo deilig det ! Jeg jobber med å komme ajour med lageret mitt jeg , hihi ....mye papp.

Kos deg og ha en GOD uke , klem!
Donna D sa…
hei hei

Sofaen din ble lekker med det nye trekket. Kjekt at du har 2 stuer, ellers er det litt pes å holde rent(har hvit selv)

Ha ei fin uke:)
elisabethj sa…
hei:) De lysestakene til kubbelys var nydelig, og vakre på et brett med diverse pynt. Du blir sikkert fristet til å handle fine ting med tilgang på egen butikk? Gleder meg jeg også til å se nye vårvarer å sikle på rundt om i butikkene og i bloggens verden.....

Du har et nydelig hjem:)

Mandagsklem
Lene sa…
hvitt og flott! kan ikke skjønne at d forblir hvitt? e d ingen som søle hos dokk??
Ann-Cathrin sa…
Hei:) For en fin blogg du har. Så mye fint!! Og for en fin butikk, skjønner at jeg må en tur ditt:) Bor i Østfold, så da er vel det et must?:)
Lene: Søle? Vi? Njaaaaa! Nå er jeg jo veldig fristet til å svare nei, her søler vi ikke. ;0) Joda, her søles det, men det som får gjennomgå mest, er løperen som ligger på kjøkkenbordet. Har i lange perioder på en voksduk istedet. Så kjedelig å stryke duker hele tiden. Er ganske streng på at mat spiser vi sittende ved kjøkkenbordet. De har hver sin tripp-trapp stol, og de tørker man jo lett av. Servietter er også forbruksvare her hos oss, det står alltid tilgjengelig og har vært brukt siden de var helt små. Merker mest forskjellen når vi har besøk av noen som ikke er vant til å tørke egne fingre når det trengs. ;0) Selv de hvite trekkene på stolene på kjøkkenet, holder i flere uker mellom hver vask. Søles det, kaster vi det i maskinen. Tørker over natta, og tres på igjen. Nå hjelper det veldig at stua ikke er i daglig bruk. Den vi sitter i mesteparten av tiden er i beige kordfløyel, og har vært i maskinen utallige ganger.
Therese sa…
Stuen din ser fredfull ut, kunne godt slengt meg ned på sofaen der for å slappe av jeg :-)
Syntes lenestolen din er så nydelig også.
Ha en fin arbeidsuke.
Hilsener
Emmeline sa…
Jeg tror jeg må få komme på besøk til deg; du har det så koselig!!!
Jeg har jo etterhvert fått samme sofaer som du har, og noen andre ting har vi nok også til felles i stuen---men jeg syns likevel at du har klart å holde en veldig varm tone i stuen din selv om den er hvit! Det er rett og slett vakkert hos deg:)
Her har jeg vært litt bakpå med bloggingen de siste dagene. Jeg får rett og slett litt bloggehetta når jeg plutselig har 500 besøkende innom og en hel haug legger igjen meldinger på et lite øyeblikk.... HJELP! Jeg klarer jo ikke å følge opp.
Ikke har jeg så mange agurkhistorier på lager, og ikke har jeg kommet så langt på hekleteppet heller
( men 20 ruter fra i går er ikke verst må jeg jo si * smiler for seg selv, og føler seg som et heklegeni) Men det gjelder vel å være kald som stål og så går det over!!! Syns som vanlig at vi fortjener å få se noen nærbilder. Spesielt av den nye lampen men også nærbilder fra butikken:)
Skal bli kjekt å se om du kommer til å sy noe gøy som vi får se også--Alltid gøy å følge med de som virkelig kan det og se hva de får til!! Du må ha en koselig uke, håper været er bra der østpå. Her er det helt rævva!!!!!
Tonje sa…
For noen nydelige bilder...så vakkert du har det i stuen din.
Hørtes koslig ut å spise frokost på senga sammen med mannen,slike ting blir ikke gjordt for ofte=)
elin1976 sa…
Hei og god morgen.
Sofaene ble kjempefine med hvitt trekk og nytt teppe i.
Skulle også hatt noe slik til vår oppe i tv stua for hunden har en greie på at hun gjemmer seg bort og går der å legger seg.
Å hun er svart og det er ikke sofaen vår. he he
Kan du ta et bilde av lampa uten at den er på? Nå ser det nesten ut som betlehemstjerna som står å skinner på et stett. jeg ser bare skinn. he he
Men med din dmak og sans for detaljer så er den nok veldig fin.
Jeg har også alltid med meg håndarbeid på jobben (men jeg jobber på en jakt butikk) der sitter jeg og stapper tildaer og tråkkler fast ben og armer.
Har fått noen rare blikk av kunder(som for det meste er menn) når de kommer litt uforbredt på meg og jeg skvetter til og det flyger en dukke opp i lufta. he he
Men som oftest får jeg positive kommerntarer på dette. Har til og med en mann som har kjøpt en tilda til kona etter at han så hva jeg laga.....på butikken. Han ringte meg privat å spurte om jeg kunne lage en slik til henne. Kan tro hun ble glad. Vet forresten ikke om hun ble mest glad for tildaen eller gavekortet som fulgte med på 4000 fra butikken vår...he he
Men en utrolig flott gave det var det.
N¨har vi kommer til den tid på døgnet som er en slik oppvåknings fase i dette huset. Kvart over 7 må jeg gå opp, sette på nattbordlampa og forsiktig si -nå er klokka så mye at du må stå opp. Så må jeg gå igjen og komme opp igjen kl. 7.30 og rope av min fulle røst. STÅ OPP KLOKKA ER HALV ÅTTE!!!!
Å jeg som hater skrik og skrål innendørs. he he
Ha en fin dag:O)
Pulsatilla sa…
Åh så fint det er hjemme hos deg! Jeg synes ofte slike hvite interiører blir litt kalde, men det ser så innbydende og lunt ut hos deg at der hadde jeg gjerne krøpet opp i sofakroken med en tekopp. Om enn med hjertet i halsen i angst for å søle ;-)

Ser du har fått green gate inn i butikken, det hadde du ikke da jeg var innom før jul. Kommer innom deg neste gang jeg er i Askim - ser det er noen cafe au lait skåler jeg bare MÅ ha. Hvem vet, om jeg føler meg litt tøff den dagen kanskej jeg gir meg til kjenne også!
Hei!
Jeg må bare få lov til å skryte litt av stuen din. Den er jo så fin, ser ut som om du har skapt en aldeles nydelig stemning! Jeg var nødt til å forstørre bildene og smugkikke litt på detaljene dine ;)
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
klemmer fra Beth
Hej ! Vad glad jag blir när det traskar in någon över gränsen , och lämnar en kommentar , tack :-)
Du har ju en jättefin blogg med en massa fina bilder !
Jag ska kika runt lite till !
Ha det gott !
Kram/Lotta
MiaMaria sa…
Hejsan!

Hoppas mannen tyckte det var mysigt med frukost på sängen.....

Så himla fint du har gjort det ser så mysigt ut.....

HA´nu det riktigt bra!
Miamaria
Flott blogg og det ser ut som en spennende butikk butikk du har!!
Aina sa…
Som alltid når jeg titter innom blir jeg "bare en anelse misunnelig" for du har det så innmari lekkert hjemme;0)

Lampen var ikke enkel å se men jeg tror jeg vet hvilken det er,og den er fin.

Ser du har Green gate, og det mønstret Claire white er så lekkert, har "nesten-bestilt" den flere ganger når jeg titter innom Linneas hage...tror kanskje jeg må bestille den muggen i dag, er så typisk å vente så lenge at de er utsolgt!
Du vurderer ikke nettbutikk da? hehe.. som du ikke har nok å gjøre lissom;0)

vel, ha en fortsatt fin uke!

Klem fra Aina:0)
Anne-Berit sa…
Hei,det er så mye fint å se hos deg,både i heimen din og fra butikken.Hadde nok blitt ganske blakk etter en tur til butikken din frykter jeg for,for der har jeg sett mye jeg kunne tenkt meg til å kjøpt,og stadig ser jeg noe nytt.Er så enig med de som sier at du skulle ha hatt nettbutikk,det hadde gjort seg det(ikke noe press her nei,hehe).Ha ei flott helg:-)
Hei!
Tittet en liten tur innom bare for å ønske deg en god helg!
Klem fra Beth
Amelie78 sa…
Takk for svar på bloggen min :)

Flotte bilder her inne!!! Utrolig inpirerende å titte på. Forstod det sånn at du hadde kjørt vanlig hvitt på soverommet, men mye eggehvitt ellers. Hva med møblene, f.eks vitrineskapet i stua? Er det hvitt eller eggehvitt?

Vurderer nå sterkt eggehvitt elle lys antikk i gangen, men er da usikker på om jeg skal male møblene i vanlig hvitt eller samme nyanse? Er jo fint med litt forskjell... :)

Er det eggehvitt på bildet av deg og alle de sorte bildene til høyre på siden din?

:) Takk for tålmodighet med en famlende oppusser :)

Amélie
elin1976 sa…
Hallo Albertine vennen.
Måtte innom her for å ønske deg ei fin helg sammen familien.
Her har de meldt en ny storm på vei så det kommer til å bli en del sying og håndarbeid.
Jeg koser meg når det er et slikt vær ute. Bryr jeg meg nixen bixen!!! Koser meg her inne jeg vet du.

Rekner med at du har hatt en travel uke på jobben og er helt kaputt etter travle kunder og når dette skal kombuneres med familieliv.
Ha en riktig fin fredag og ei flott helg. Å huske å slappe av innimellom. Masse klemmer fra Elin:O)
elin1976 sa…
Veskal er ferdig skal bare feste hanken på den.:O)
Å nå har jeg forandra på veslehuset slik at alle tingene vi har laga ligger på hoved siden. Så slipper dere gå på eldre innlegg:O)
elin1976 sa…
OKIDOKO:o)Sender deg en mail med bilde og pris i morra tidlig Masse klemmer:O)
Amelie78 sa…
Ååh! TUSEN TAKK!!! Kjempeflott med konkrete tips! Jeg tittet bakover i bloggen din ikveld og så på bilder fra butikken du har åpnet. Utrolig flott! Hvor ligger denne? Likte mange av nyansene du hadde der også. Leste bl.a at du hadde malt stolene i eggehvitt. Noen sier at eggehvitt går over i gul, men du - som prøver å styre unna gultoner - har brukt eggehvitt :) Selv synes jeg ikke eggehvitt, som er den mest aktuelle fargen til gangen, er så veldig gulaktig. Mer varm hvit. Antar at du mener eggehvitt er innenfor "den bra skalaen" :)

Likte også bildet av det hvite partiet ved peisen din (der de to kongleknaggene for strømper var), og siden du nevnte at jeg bare kunne spørre, spør jeg igjen, jeg. Hva heter nyansen du har brukt her? :)

Takk for inspirasjon! Håper jeg får mulighet til å titte innom butikken din en gang!

Am.
MiaMaria sa…
Tack för beskrivningen.... Du har en underbar butik....Så kanske jag dyker upp någon gång.

Lycka till!

HA´det så himla gott!
Miamaria
Lene sa…
god helg t deg og, kjære venn...
Janickes sa…
"slit an" med ny sofa - det ble lekkert med hvitt!
God helg!
Landliv sa…
Gjett om jeg skal kikke på Boligfryd nå da!! :-)

God helg!
Landliv sa…
Men... Albertines verden er ikke nettbutikk ikke sant? Kikket inn fra starten før du flyttet inn, og skal si det var blitt endring. Fantastisk at du har kunnet beholde noe av sjelen i lokalet med det spesielle gulvet!
elin1976 sa…
Hei på deg. Har du fått mailen fra meg?
M&Co sa…
Så lekker stue! Nydelig lampe! Har sett den "live" i butikken og den er super fin! Koselig blogg du har!
elin1976 sa…
Ha ha ha kommer ikke inn på mailen min så godt fungerer den....er det rart den lever sitt eget liv.
183,- inkl. porto, kontonr. på veslehusets side. Send adressen
(skjønte du dette???) Legger ut bilde i sidemenyen på bloggen helt øverst. Masse klem:O)
elin1976 sa…
Lurer på hvor mange kommentarer jeg klarer å legge inn på et innlegg fra deg??? ha ha ha ha. Ja vi bytter og siden det er deg så er det samme pris. Den er knallfin:O)

Populære innlegg