Tilbake til hverdagen ............


Tenk at vi allerede er seks dager inne i det nye året. Og vips var man seks dager eldre, også. Har kommer gjennom vareopptellingen, det gikk veldig greit, har bare litt igjen å renskrive. Har ryddet og flyttet rundt på ting og tang i butikken, greit med litt forandring mens man venter på messe og nye varer.

Synes faktisk at jeg klarte å få litt vårlig stemning med vinterens varer. Så nå er det salg på julevarer, og gode tilbud på det meste annet også. Litt nytt på peishylla gjorde godt.


Jeg blir bare så glad, kriblende glad i hele kroppen av Green Gate. Det er bare så vakkert, søtt og flotte kombinasjoner med mønstre og farger. Rakk faktisk å få noe inn rett før jul. Men selv om det er rødt, synes jeg dette fungerer resten av året også. I dag har jeg kastet ut juletre, pakket ned julen, tatt ned gardinene på kjøkken og i stue. Tror de røde trekkene på sofaene forsvinner i morgen, til fordel for de hvite. Har hatt beige trekk på de siste seks årene (sommertid), men sist jeg var på IKEA, investerte jeg i hvite. Ny sofa for en billig penge. Ettersom sofaen står i "penstua", blir den jo ikke brukt til vanlig. Tenkte sy meg to små vatterte tepper i ubleket lin til å legge der vi sitter, det sparer jo litt. Så deilig å få det lyst igjen. Lot bare stjerna og staken stå igjen litt til. Det blir jo så mørkt, når de blir borte. Noen bilder kommer senere, rakk ikke få alt på plass. Pepperkakehuset gikk også i tusen knas, prinsen har ventet siden første juledag. Da annonserte han at julen var over, og ta det var tid for å knuse huset. Det ble nesten en bærepose full av "bygningsmateriell" Oi, nå holdt jeg på å glemme en ting. Vi har endelig fått snø, det lavet ned i går kveld. Kom ihvertfall 20 cm. Ungene har vært ute og lekt flere timer i dag, og far i huset har kjørt frem og tilbake med firhjulingen, påmontert plog. Vi har ganske stor gårdsplass, så det tar en stund å få den ren. Bare så synd at det er meldt plussgrader og nedbør i uka som kommer, så da regner det vel bort. :0( Nå skal jeg ta meg en runde hos dere. Ønsker dere alle en riktig god uke! Klem.

Kommentarer

Emmeline sa…
Endelig et nytt innlegg fra deg Albertine;) Er blitt litt avhengig av de flotte innleggene dine. Du har alltid så fine bilder der jeg kan bruke lang tid og granske og se og ikke minst få uendelig masse inspirasjon og ideer om hva som kunne fungert her hjemme hos meg.
Jeg har en niese som bor i Danmark, og julen har jeg brukt på å lære henne opp når det gjelder Greengate;) Det er jo litt billigere i Danmark enn her, kanskje ikke så mye men vi har kun en eneste butikk her i Bergen som forhandler dette merket og de har priset tingene sine VELDIG HØYT!
Derfor kjøper jeg heller fra Danmark, eller kanskje jeg bare skulle besøkt deg og kjøpt i Albertines verden istedet, hehehe!
Uansett det er vakre vakre ting.
Julen forsvant herfra i dag også og det føles godt!
Nå har jeg tenkt å sy noen nye puter som er litt vår og sommerinspirert. Jeg har jo både et hus og ikke minst en hytte som venter på at jeg skal komme med nye og sommerlige ideer;)
Så kjekt at dere har fått sne...det har IKKE vi og jeg må si at jeg godt kunne tenkt meg noen cm sånn at ungene fikk stå litt på ski og kose seg med det!!
Ha en fin uke Albertine, blir spennende å høre om messer og andre gøye ting utover våren!
Hei! Enig med Emmeline! Savner innleggene dine!! Du er så flink og alt hos deg er så flott!! Men ett spørsmål?? Villa collection? Hva syns du om de? Lurer veldig på å prøve å ta inn fra de på messen!! Ser du har green gate også! De skal jeg også bestille ifra! Nydelig! søtt! Ellers har du det bra i det nye året? Varetelling her også! Men fortsatt grønt:( Ha en fin uke! Klem!
Garden Angel sa…
Hei Albertine!
Tror nok du har lagt igjen en "takk for gaven" hos meg, som egentlig skulle vært hos en annen...Bare for å gjøre deg oppmerksom på det!
Koselige bilder du har lagt ut i det siste forresten:)
Ha en flott uke!
mona sa…
Må bare si meg enig jeg også,bestandig så koselig når jeg oppdager et nytt innlegg her inne ! Den lampen som henger i taket,var syk lekker !! Skulle så gjerne vært en tur hos deg,ser du har myyyyye fristende...! Høres ut som de teppene dine er helt i min smak,elsker lin......kommer til å bli flott :) Kos deg i butikken,og ha en fin uke :)
elin1976 sa…
Det er så befriende følelse å kaste ut jula og hente inn våren. Nå var det jo ikke akkurat vår det som datt ned fra himmelen i helga....å den vinden. Her knakk et stort grantre på ca 10 meter rett av.
-oisann.....sigve......det ligger et stort juletre inn i hagen vår....
Det ble iallefall lett til gang til flotte kongler som jeg kan bruke i dekorasjoner utover vinteren og våren.
Har også tenkt å kjøpe hvitt trekk til ektorpen i tv stua men har ikke kommet så langt og trekket jeg har er så lyst liksom
(har det rutete) Venter litt til mannen har kommet over det derre "spare penge" syndromet som pleier å herje i hodet hans i januar. he he
Ønsker deg en flott dag på jobben. masse klemmer fra Elin:O)
Hei på deg ! Sniker meg bare inn for å ønske deg et riktig godt, og spennende nytt år. Håper butikken/kafeen din går så det suser også i 2008, ut fra bildene du viser skulle akkurat det ikke være noe problem ;o) Jeg skulle så gjerne ha besøkt butikken din og tatt disse Green Gate varene i nærmere øyesyn - de er bare så vakre. Akkurat slik stil jeg elsker. Skulle gjerne kjøpt alt de har, men er spesielt svak for det hvite og rød du vise i dag. Ha en super uke Albetine - jeg komme snart tilbake - garantert !!
Kine sa…
OI,for en blogg!Så utrolig lekkert du har det da,blir jo helt misunnelig her..Tror jeg må tilbringe en dag bare å lese igjennom alt her:) Godt nyttår forresten!
Anniche sa…
Alltid så kos med innleggene dine ja :=) Du er så heldig som har gg , jeg får ikke jeg , buhu!!

Kos deg nå som du er derfig med vareopptellingen ....jeg er ikke ,æsj!

Klem A
Grip dagen sa…
Godt å høre fra deg igjen. Du har noen inspirerende innlegg som det er gøy å lese.
Butikken så lys og frisk ut med alt det hvite.
Når jeg rydder bort rød julepynt og nips føler jeg at huset blir sååå lyst og rent. Deilig å se!
Men jeg savner de små lysene som hører julen til. Det oppveier jeg med desto flere stearinlys!
Enig med deg at Green Gate sine kombinasjoner av prikker, blomster og ruter gjør en glad. Det ser sommerlig ut, synes jeg.
Midt på sommeren liker jeg rødt. Da har jeg rutet duk, rutet bestikk og fine røde kurver til maten. Kjempefint!
Ha en fortsatt fin uke! Marit
Jorunn sa…
Den butikken din er bare så superlekker Albertine!! Helt nydelig rett og slett! Skulle gjerne handlet hos deg, bare så synd du er så langt borte. Green Gate er jo bare så lekkert og er et friskt innslag uansett årstid synes jeg.
Ønsker deg ei finfin uke! Klem
Lene sa…
æ sku ønske du hadde nettbutikk, eller bodde i nærheten...
Tone sa…
Greengate-tingene er bare så herlige, jeg får så sommervibrasjoner av dem. Drømmer meg bort og tenker på jordbær med fløte... Og lange sommerkvelder...
Vi er jo lette å glede da, vi interiørfrelste jenter :-)
elisabethj sa…
hei kjære venn....Jeg er SÅÅÅÅ enig med deg; Green Gate er virkelig et funn!!! BAre så utrolig synd at det bare er en EN butikk i bergen sentrum som forhandler merket, og denne butikken er dyyyr....JA ja, jeg kan ønske meg litt og gå på salg, gleden blir hvertfall ikke mindre:) Nyyydelige ting i butikken din, er liksom en kunst å sette sammen de ulike komponentene til en helhet, men det er i sin skjønneste orden hos deg, ser jeg:)( du er sikkert utdannet på det også, hehe)

I`ll be back:)
MAndagsklem!
Anita sa…
De Green gate putene falt jeg fullstendig for!! så masse annet fint du viser også! Forstørret alle bildene og studerte dem lenge!! MAsse inspirasjon og fristelser!
Ha en flott uke!
ENGEL sa…
ååå!endelig innlegg!jeg er innom hver dag på denne fine bloggen din!
masse flott som alltid!gleder meg til bilder fra stua kommer;)
Janickes sa…
Jeg likte peisen i butikken din! Ser det er en "juksepeis" - det fik jeg også til jul, men tenkte å bygge litt rundt den, slik du har gjort. Lurt! :-)

Ha en fin kveld!
Tonje sa…
for noen vakre bilder du viser fra butikken=) Green gate har alltid så mange vakre ting....de tingene du viste i dag var bare sååå vakre.

Det er flott å kunne bytte farge på sofaene ved å bare skifte trekk...skulle ønske jeg kunne gjøre det på mine også=)
Therese sa…
Enig med deg; GG har mange nydelige ting som passer sommer som vinter.
Tror jeg snart må gjøre alvor av en tur til Askim snart. Det er ikke lenger unna enn at det går an å ta en omvei på veien hjem etter en Harry tur til Sverige (litt omveg da, men bare litt). Du viser så skjønne bilder fra butikken din. Blir jo så fristet :-)
Green Gate, har jo utrolig flotte ting da, og den rødfaren de har passer hele året - det er jo både sommer og jul med den...
Flotte bilder fra butikken din, lyst og trivlig...
Gratulerer med nye trekk til soffaen, lurt med teppe der man skal sitte, det er jo ikke direkte morro å vaske disse trekkene hele tiden heller - eller få de på...

Ha en koselig dag...
Emmeline sa…
You make my day-award er herved tildelt din blogg:)
Donna D sa…
hei

Så mange fine ting du viser fra butikken din, vi er så heldig å ha en GG forhandler her ved meg og skal faktisk en tur bortom Fru Anker i dag, lengter til sommer og flotte farger:)

Ha en fin dag!
Anonym sa…
Sender en award til deg fordi du har en så inspirerende og nydelig blogg
Gunhild, NO sa…
Jeg også gir deg en utmerkelse. Den er i bloggen min.
Jeg liker også så godt Greengate. Forfriskende. For et år siden kjente jeg ikke til det merket. Har lært en del i løpet av året.

Populære innlegg