Nytt år!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ønsker dere alle ett fortreffende nytt år! Gleder meg til mye god lesing på bloggene i månedene som kommer. Ett ferdigpyntet bord fra Villa Collection er mitt bidrag til nyttårsbordet. Har brukt min ledige tid de siste dagene til å gjøre klar lister til vareopptellingen i morgen. Så jeg har ikke hatt tid til å stikke innom dere. Har egentlig ingen nyttårsforsetter, men nå må jeg begynne å trene litt igjen. Har spist alt for mye god mat den siste uka, blir jo nesten vanskelig å puste. Super uke til dere alle, tilbake til hverdagen!

Kommentarer

Donna D sa…
hei hei

Godt nytt år til deg også:) Håper det blir et veldig bra år for den fine butikken din.
Godt nyttår til deg også... det er jammen flere som trenger å røre litt på seg etter julematen...he,he... det samme hvert år det - at man aldri lærer...

Ha en koselig dag...
Anita sa…
Godt nyt år til deg også! Vi har fortsatt ferie, men til mandag er det absolutt SLUTT!!
Ha en fortsatt strålende uke!
Karoline sa…
ønsker deg et herlig nytt år!!!! og bildene fra julen din er alldeles smakfull. gleder meg til å følge deg videre fremover:)
klem fra karoline
Lene sa…
Godt nytt år til en travel busineskvinne - og lykke til med tellingen. Jeg er vel ikke en som har skravlet hull i hodet på deg her inne, men titter stadig innom, og fortsetter med det i det nye året :)

Nyttårshilsen fra Lene
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År !!
Här har det hänt mycket grejer sen jag var in här sist..woww alltså,vad du är duktig !
Du klär om möbler och syr kuddar i en rasande fart..jag blir sååå imponerad !
Kram Anette
Laila sa…
Godt nytt år til deg og dine. Måtte alle dine drømmer for det nye året gå i oppfyllelse.
MiaMaria sa…
God fortsättning på det nya året!

Miamaria
elin1976 sa…
Hallo
Var innom nettutikken og synes hun hadde et veldig bra utvalg. Har lagret linken og må innom en eller annen dag jeg har litt bedre tid.
Har ikke fått vært rundt på bloggene noe særlig jeg heller. Har hatt influensa og den sitter i enda. Nå er det antibiotika som gjelder og den blir jeg kvalm av...så sånn er det!!!
Villa Collection er favoritt nr. 1 og samler på alt jeg kommer over. Til jul fikk jeg to kjempestore lysestaker i fattigmannsølv. Samler på en kjøkkenserie derfra også. ME LOVE.
Har til og med gardiner og puter der fra så her er en ihuga fan.
Lykke til med varetellingen. Vi er ferdige på butikken men jeg kapitulerte og måtte få niesen min til å komme å jobbe for meg. Feber og hodeverk, snue og kvalme.
I dag begynner jeg å se lyset igjen så da må det vel gå den rette veien. Ha en super dag.
Masse klemmer fra Elin:O)
Lykke sa…
Ønsker deg et godt nytt år:) Så vill ejgebare nevne at bloggen min er ett år i dag, og alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen om en overraskelse tilsendt i posten. Blir veldig glad for alle som titer forbi;)
Klem.
Emmeline sa…
Tittei Albertine, så er det helg igjen. Du har det vel sannsynligvis travelt i butikken selv om det er lørdag, men her skal det vaskes og ordnes;)
Håper du hadde en fin nyttårsfeiring, det er jammen hardt å begynne igjen på jobben etter en sånn ferie -men det er jo godt også. Ungene kommer seg i rute igjen og det er det aller beste med alt!
Jeg syns at julebordet ditt er flottere enn bordet fra Villa Collection; det er fremdeles min store favoritt i blogglandias mange julebord:) Ha en god helg i det nye året!
Garden Angel sa…
Bare innom for å ønske deg et riktig Godt Nytt År...nå midt på natten. Bør vel gå å legge meg..men det var så deilig å sitte å blogge litt i roden og freden:)
Nattaklem fra meg:)
Tone sa…
Hei på du, ville bare si tusen takk til deg, nå som de hemmelige vennene har blitt avslørt. Gaven fra deg var kjempefin!! Både brødkurvservietten og boksen er i bruk, men julekula er pakket ned, da :-) Ha en fin uke, og lykke til videre med butikken, klem :-)
Tone sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Populære innlegg