Gavetid ..........

er jeg så møkk lei ukens vær; regn og snø om hverandre. Ho-ho! Jeg venter på solen og varmen. Og så har jeg klart å bli forkjølet oppå alt, nesa renner konstant og er helt rød etter all tørking.
Over til noe mer hyggelig og positivt. Nå har jeg endelig fått hentet pakken fra min hemmelige venn, og det var jo spennende. Her er pakken delvis åpnet, og jeg fikk noen søte blomsterbilder trykket på noteark.
Da jeg åpnet resten åpenbarte det seg to gamle, vakre asjetter med forskjellig mønster.
Neste pakke var så søtt innpakket, at jeg var nesten lei å bryte forpakningen. Tok forsiktig av notepapiret, det kan jo brukes til noe senere. Nålen med kamèen på var skikkelig fin, og jeg skal bruke den til noe. Vet bare ikke til hva, ennå.
Fikk også en grønnprikkete skje fra Green Gate, en liten hjertevase fra Sia og ett rosa duftlys. Så her var det mye fint! Men hvem min hemmelige venn er, aner jeg ikke. Må bare vente til Jorunn legger det ut. Uansett, tusen takk for vakker gave!
Hadde jo helt glemt at jeg hadde vært på nettshopping før vi reiste på feire. Det er jo alltid mange leverandører som har ting man ønsker seg, og plass/mulighet til å ha alle leverandørene selv, går ikke. Har handlet litt hos Boligfryd
Lenge har jeg ønsket meg fuglehus, og nå har jeg jammen det også. Tenkte henge det på veggen på terrassen hvor jeg har tak. Venter bare på våren. Termos i turkis til kaffen som SKAL nytes ute i sommer, uansett. Siden jeg har bollesettet og fatene fra Nigella i blått, synes jeg det var kjekt å ha de småskålene også. Og så kunne jeg ikke dy meg, da jeg så dørmatta. Den var bare så vakker, skal bare vente med å legge den ut. Er jo bare klin og møkk ute. Har hjulpet Heidi i Bryggerhuset litt med å komme i gang med bloggingen, og tirsdag kom hun med vakre, rosa ranunkler i butikken. Veldig hyggelig, men helt unødvendig. Bare koselig å kunne hjelpe til. Når det gjelder hjemmesiden til Albertines verden, så har jeg nå fått redigeringsansvaret selv. Må bruke litt tid på å lære meg dette, har klart å legge til litt tekst og sette inn litt bilder. Så skal prøve å få oppdatert litt oftere, men det er mye nytt å sette seg inn i. Hm. Det mangler en dag i uka, rekker jo ikke alt man planlegger. Nei, nå må jeg gi meg, må få unna frokosten. Vi skal ha middagsgjester kl. 14:00 og det er en del som skal gjøres innen den tid. Har ikke rukket å titte innom noen av dere etter at jeg kom hjem, og er redd jeg ikke rekker det i dag heller. Må forberede en del til butikken, har gått nesten tom for kortene mine, etiketter til kaffe og te og litt forefallent kontorarbeid. Men dere er ikke glemt, og jeg leser deres kommentarer altså. Uansett ønskes dere en flott uke, og VG`s bakside gir meg ikke så mye bedre vær denne uka, heller. Klem.

Kommentarer

Hei! Så masse fint du fikk! Har akurat blitt med på gave along je gogså. Gleder meg! Kjedelig med forkjølelse og drit vær.. Butikken går vel så det suser.. Ønsker deg og dine en fin søndag!!
Annaewa sa…
Hej, vilken otroligt gullig sida du hade! �gonfr�jd! Fin bild p� dina Louise O. Har ocks� dessa rosor och kan knappt b�rga mig att f� k�nna doften! Ha det j�ttegott, hilsen finikanten!
Hei.
Vi bare si at jeg liker bloggen din veldig godt. Den er veldig inspirerende... :-)

Håper det er greit at jeg kikker innom flere ganger, og at jeg har lagt deg til i min link liste!

Flott gave fra hemmelig venn!
Heidi sa…
Hei, hei. Jo da, nå er jeg i gang, litt famlende men dog. Ser at du omsider kom deg til postkontoret også, å fikk hentet pakken din. Så spennende med gaver da, og så mye koselig du fikk. Jeg kommer nok innom en av dagene. Jeg bare må ha - bare må ha en latte;o)Fortsatt fin søndag!! Ses!!
Klem fra meg
Randi sa…
For en vanvittig flott gave!! der var du heldig. Mange flotte gaver i denne runden.

Ha en finfin kveld
Aina sa…
Hei.
Du har fått en flott gave du også, veldig kjekk denne gave alongen altså:0)
Ser du har fått shoppet mye fint også, lekker den fargen på fatene fra Nigella.
Vi reiser til varmere strøk..om noen få timer, så du får ha en fin uke og god bedring!

Klem fra Aina..snart i solen;0)
Heisann...
Utrolig masse flotte ting du har fått, og kjøpt...
Disse ranuklene er jo så nydelige, har fått tak i noen stauder av de, så får vi se om de vil trives her - å gi masse blomster...

Ha en koselig dag og uke...
Du visar så många fina saker, och Greengate har så mycket saker man vill ha:-) Jag får handla när jag åker till Sverige på semester (bor i Singapore)
Ha de
Hei.
Så fine ting du har kjøpt og fått. Diggar Nigella-produkta, men må styre innkjøpa pittelitt her :)
Hallo snuppa.
For en flott gave....green gate skjeen var nydelgi. Jeg elsker prikker nå for øyeblikket.
Bra at du er tilbake....har faktisk savnet deg. Masse klemmer fra Elin:O)
Cecilie sa…
For en fin gave du har fått! Og hjemmesiden din er VIRKELIG FLOTT!

Klem
Storeflittig sa…
Hei! Vil bare tipse om ny blogg hvor alle norske interiørblogger kan legge seg til, så vi får en oversikt.
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

For en fin dørmatte!!
nydeleg gave du har fått..mange flotte ting og såå fint innpakka som det var :o)
Søte ting du har handla på nettet..likar så godt dei fuglehusa som du viser..og termosen - kallfin!!
nydelege ranuklaer du har fått og..rett og slett kjempeheldig er du ;o)
tinemor sa…
Så flott gave du har fått!
Det fikk jeg i dag og.
Lekkert det du har kjøpt deg. Skjønner du vil "spare" på dørmatta ja. En så fin en kan jo ikke søles til med en gang. Nei, gjem den til det blir tørrere og mere sommer i luften du.
Ha en strålende, og travel uke! ;-)
Nå har jeg surret rundt inne på dette blogglandiaet og stadig vært innom din blogg.... Jeg har smakt litt på navnet og ikke helt klart å huske hvor jeg har det fra. men så gikk det omsider opp et lys for meg da.... Butikken din ligger jo bare "rett borti gata" for meg (bor i Mysen) :-).
Skal ta meg en tur innom en dag og se på alt det vakre dere har, for nei, jeg har faktisk ikke vært der siden dere åpnet...
Helene H. sa…
Her var det utrolig masse fint!
Storeflittig sa…
Hei igjen!!

Jeg har lagt deg til på norskeinteriorblogger.blogspot.com og oppfordrer alle som har lagt seg til å linke på bloggen sin:):)

Takk for at du er med, jeg har allerede oppdaget flere nye blogger, så dette blir bra!

Populære innlegg