Til inspirasjon ...........


Jeg må bare vise dere noen bilder jeg fant via bloggen til Stämningsfullt, de kommer fra en britisk side som heter House to Home . Deilig inspirasjon, bare for drømmer, eller gode tips hvis man skal bygge/pusse opp. De viser til og med lister over hvilke leverandører som har noe lignende. Selvsagt britiske leverandører. Så her er det bare å drømme seg bort en stund.
Frokostbordet er dekket


Søte detaljer

Grue over komfyren, sånne fliser vil jeg ha over min også!
Fine farger sammen; blått og muldvarp

Åh, for en vakker farge på skapdørene!


Her får jeg litt franske følelser!

Dette er jo en moderne versjon, men enkle nostalgiske elementer

Håper dere så noe dere likte, dere også. Nå skal jeg passe på å henge ut litt klær på snora. Er meldt regn fra torsdag, så nå må jeg utnytte den varmen som er. Ingen ting dufter så deilig som nyvaskede tekstiler som er tørket ute. Fortsatt fin uke til dere alle.

Kommentarer

elisabeth sa…
mmmmmmmmmmmmmmmmmm...her var det mye nammis for øyet;) Håper du tripper rundt i klogger og er såre fornøyd...:)

Nydelig dekket bord i innelgget under, og deilig stor spisestue, hadde gjerne kommet på middag jeg...hehe:)
Ha en fiiiiin uke!
Emmeline sa…
Du Albertine du Albertine;) Min søte bloggevenn. Du er øverst på listen min, og jeg har IKKE glemt deg. Jeg har vært UTROLIG sløv med kommentarene i de siste ukene... Så det gjelder ikke bare hos deg, men faktisk så var jeg innom her i går---og tittet på det FANTASTISKE bordet du har dekket under her, og vips så hadde jeg fått den aller første dosen av konfirmasjonsinspirasjonen jeg har hatt faktisk...Men jeg glemte helt å legge igjen en hilsen til deg og takke for inspirasjonen ( og ideen ) du har gitt meg til blomsteroppsats. Nyyydelige bilder i innlegget her også, bare delikate rom på rekke og rad!

I morgen ( eller faktisk i dag) skal jeg feire mitt ettårsjubileum på bloggen min:) Må tenke ut noe veldig kjekt til det jubileumet...
-og du er min gode bloggvenn,som gir en hel drøss med inspirasjon! Ikke vær i tvil om det Albertine, jeg er klar for å skli på kjellerlemmen med deg når som helst:) Vi blogges:)
Nyperosa sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Karna sa…
Så fine....har jo bare så lyst på en slik stor engelsk porselensvask...er så fine! Kunne godt byttet hele kjøkkenet også altså, men det blir det nok ikke noe av....

Jeg sier bare en ting, filmen MÅ du bare se, utrolig flott interiør, og på DVD'en er det ekstra matriell også, der de går gjennom settet og ser på interiøret...GLED DEG!
Kjempefine bilder. Nydelig kjøkken!
Ha en fin dag!!
Grip dagen sa…
Nå er jeg langt inni drømmeland...!
Bildene var en fryd for øyet!

Men, vi lever her og nå! Gjør vi ikke?! Da er det vel best å få ræva i gir og få gjort noe.

Jeg vil ta ei økt i hagen idag. Vi har jo flott sommervær. Og det må nytes til fulle, mens vi har det. Håndarbeidsprojektene tror jeg at jeg vil ta med utendørs idag. Det er luksus, det!
Vel, da skal jeg ut å samle fregner! Maaaange nye fregner...

Vårlig hilsen Marit
☆Therese sa…
Wao - så mye herlig å se på, drømmer meg bort her ja :o)
Må nok sjekke ut den linken der!
Ha en fin dag.
Yummie sier jeg bare , kunne ha hatt alt! Jeg hadde nok aldri bestemt meg fr hva jeg ville hatt om jeg skulle bygge nytt...tjihi!

Ja, jammen er det deilige dager -synd om det kommer regn nå,...men men .
Ha en herlig dag :) klem
Olstad sa…
åhhh himmel og hav så flotte bilder utrolig vakkre farger, lyseblått er å blir en favoritt bare så synd min mann ikke liker det. Men lov å snike inn litt via detaljer...
Heisann...
Disse bildene er jo bare så nydelige da... tenk å kunne ha det slikk - men en telefon til kontofonen blir det nok bare med drømmen...

Ha en koselig dag og uke...
tinemor sa…
Åh ,sååååååå lekkert!!
Skikkelig min stil. Sitter bare her å drømmer jeg. Men må vel ut i sola som du sier.
Ha en fortsatt strålende onsdag!
Magdalena sa…
Guri, så lekkert, drømmehjemmet...
Oj, oj, ojjjj. Berre lekkert!!!Den som bare hadde vunnet i lotto du..;o)Dette var jo til å drømme seg helt bort. Nydelig dekket bord også Ann Helen - som vanlig. Jammen er du ei skikkelig grei søster...håper hun vet det ;o)Det har vært travelt for meg de siste dagene, men må prøve å få tatt en Askimtur en av dagene nå. Vi ses!!

Populære innlegg