Vi feirer .......

Himmel og hav, regnet med at jeg rundet 50 000 besøkende til helga en gang, men nå har jeg allerede gått over. Man blir litt ydmyk, når man tenker på hvor mange det egentlig er. Nå ble jeg tatt litt på senga, uforberedt som jeg er. Ettersom det er overvekt av hverdager i løpet av ett liv, er det viktig å feire det som feires kan, ikke sant?

Hm! Hvordan gjør vi dette, mon tro? OK! I løpet av neste døgn, altså 24. april fra 00:00 til 24:00 kan dere legge inn liten hilsen. Så trekker jeg ut en som vil få en liten pakke i posten. Alle har lik mulighet; om du pleier å kommentere, eller bare er inne og titter helt anonym. Med ønske om solskinn til dere alle de neste dagene.

Kommentarer

Heidi sa…
Hei, gratulerer med rekord :) Synes du har en flott blogg og blir veldig inspirert av hva du gjør i huset. Bor bare en halvtime fra butikken din, og drømmer om en liten pilgrimsferd dit en dag det klaffer i fht barnepass og alt det praktiske man skal presse inn på lørdager...
ElisabethM sa…
Gratulerer med 50 000 og lykke til med de neste 50 000. Flott blogg du har
9na sa…
Hmmm slike konkurranser må man være med på... Selv om oddsen er litt dårlig, akkurat nå er det for eksempel 9 inne hos deg på en gang... Skikkelig imponerende!!
Emmeline sa…
Jeg kjenner igjen dette med ydmykhet. Jeg er altså helt overveldet fordi jeg har bloggjubileum i dag
( Det vet du jo---takk for koselig gratulasjon;) og jeg hadde fått ti gratulasjoner da jeg gikk for å være med på atter en dugnad ( Jeg brøler snart av alle disse dugnadene, men det er prisen man betaler for å ha fire barn...) Da jeg kom tilbake hadde UTROLIGE 81 (!) hilsener ramlet inn.
Det er MANGE MANGE...

Utrolig koselig, utrolig overveldende og veldig veldig overraskende.Men vi må jo være så takknemlige for at noen stikker innom og følger med på bloggen, og jeg må jo bare stille meg i rekken av Gratulanter til 50.000 besøkende. Det er MANGE! -Ikke rart forresten, det er så koselig å titte innom her hos deg:)
Ha en fin kveld. Klem fra en overveldet bloggvenninne...
Merethe sa…
Grattis med 50 000 besøkende. Må si jeg er innom her daglig for å snuse litt i rundt å se om jeg finner litt inspirasjon til mitt kjedelige hjem:) Å jeg finner myyyye. Du er utrolig kreativ;) Ha en fin kveld.
Klem fra Merethe..
Gratulerer med masse flott besøk!

Jeg skjønner godt at så mange finner bloggen din verdt å besøke :-)

Ps.....serviset jeg kjøpte hos deg er i bruk daglig!!

Ha nok en nydelig dag.

Torunn
Randi sa…
Gratulerer med så mange besøkende. Det er jo det som er så moro med blogging å se at så mange tar seg tid til og besøke hverandre....men enn om alle kunne lagt igjen en kommentar.
Men så har du en hyggelig blogg også.

Men ett lite tips..ikke ta det ille opp men prøv og legg inn en teller som teller unike besøk..når jeg trykket oppdatert så tellet din teller meg 4 ganger. Bare ett tips for å få de unike tallene og så får du til og se hvem som er her inne på besøk.

Ha en flott dag.

Klem
borghild sa…
Gratulerer så mye med (over) 50000! Er innom deg til stadighet, men har ikke vært så flink til å legge igjen kommentarer:-( Finner mye inspirasjon hos deg, synes du har en aldeles nydelig butikk, og så er du utrolig flink til å dekke flotte bord!!:-)
Klem Borghild:-)
Cathrine sa…
Hei! Gratulerer så mye med dine 50000 besøkende!! Er stadig vekk innom deg og finner inspirasjon, og når jeg bare kan få overtalt min bedre halvdel til å ta en tur over på den andre sida av vannet, skal jeg hvertfall sørge for at det blir en tur innom butikken din, også!!Hilsen Cathrine fra Vestfold.
Gratuleretr. Det der er ganske mye det. Men det er jo ikke så rart da. Du har en knallfin blogg og virker som ei knakende grei dame. Klem fra Elin:O)
Randi sa…
Heisann

Jeg bruker denne
http://susnet.se/tjanster/
Da får du opp linkene til de som er innom, veldig detaljert og fin teller.
Anette sa…
Gratulerer med jubileum :))Du har en kjempe flott blogg, så det er vel ikke så rart med mange besøkende :) Ha en flott dag..
Anonym sa…
Gratulerer så mye! Må nok også si at jeg er innom flere ganger i uka - du har jo en utrolig fin blogg og jeg blir bare sååååå inspirert av deg. Har hatt veldig lyst til å vært innom butikken din, men bor velig langt nord - så jeg koser meg med bloggen din istede.
Har en riktig flott dag... :)
Smilla sa…
Har akkurat rundet 1000 besøkende og synes det er ganske overveldende... 50 000! Det er jo helt sprøtt.
Gratulerer!
Anonym sa…
Skjønner godt at folk er innom bloggen din, den er så bra skrevet og nydelige bilder! Spesielt er jeg imponert over alle de vakre bordene du dekker på...du har vel ikke lyst til å dekke på til et bryllup og ta noen bilder av det å legge ut *ler* Skal nemlig gifte meg til høsten, og trenger veldig inspirasjon!
Ønsker deg lykke til videre, både med bloggen og butikken:)
Klem fra en trønderjente (mo-lokken@hotmail.com)
Christine sa…
hei Albertine... Gratulerer med 50000. :o) Så morro. Jeg har tittet innom bloggen din mange ganger og liker den veldig godt.
HildeS. sa…
Heisann!
Gratulera med godt og vel 50000 besøkande til deg og bloggen din:)
Ha ein finfin dag.
Julie sa…
Grattis med rekord!!er ofte innom bloggen din, har ikke blogg selv, men har din på mine favoritter!!
Masse inspirasjon hos deg!!
Pulsatilla sa…
Å, så deilig bilde du viser i dag, da! En slik benk står høyt oppe på ønskelisten min - er det ikke de som kalles Lutkyen-benker etter den engelske arkitekten, tro?

Gratulerer med passert 50 000 besøkende på bloggen! Det står det respekt av!

Masse hilsen Pulsatilla - som kommer innom butikken din i levende live i ettermiddag om jeg rekker!
fru Pink sa…
Hurra for deg, og 50 000!! Det er jammen en haug, ja:) Liker bloggen din, altså, alltid inspirasjon å få her!
Silje sa…
Gratulere med over 50 000 besøkende!!Skjønner godt at folk kommer hit for er selv her til stadighet.
Heidi sa…
Hei Ann-Helen!! Gratulerer så mye med 50000 besøkende. Wow, det er jammen mange, men ikke overraskende - for bloggen din er jo kjempekoselig:o) Hadde tenkt å ta en tur en dag som jeg skrev i går, men tiden flyr fra meg her..., denne helgen er det håndballcup.... Er det ikke det en så er det det andre.., og da må latten vente - dessverre. Ha en super-duper helg!! Klem Heidi
lappquri sa…
Gratulerer med jubileet. Viser bare at vi setter pris på bloggen din og det du deler med oss:-)
Ha ei god helg;-))
Torill sa…
Gratulerer med 50 000 besøkende. Skjønner det godt, du har en veldig inspirerende blogg og jeg titter innom nesten hver dag.

:)
Livy sa…
Heisann!
Gratulerer så mye med så mange besøkende! Utrolig artig da - men skjønner det godt, for du har en utrolig inspirerende og fin blog!

Ønsker deg en fin helg!
*klem*
Gratulerer med utrolig mange besøkende! Må bare si at jeg liker bloggen din veldig godt!
Jeg suger til meg alle den flotte inspirasjonen!

xoxo
Lene sa…
ja d va litt av ett antall ;o)
gratulere så mye ;o)
tinemor sa…
50 000! WOW!
Grattis!! Det er jo utrolig bra!!
Keep it up, girl . We love. ;-)
chat sa…
Er inne flere ganger i uken masse fint å se på.Er like spent ver gang jeg åpner siden din,håper på noe nytt.Det er bare å stå på.Grattis med 50000.
Anonym sa…
Heisann!
Må gratulere deg så mye med 50 tusen besøkende. :) Jeg er selv inne og titter hos deg hver dag, må sjekke om det er kommet noen flere herlige innlegg fra deg, også bruker jeg siden din for utgangspunkt for alle andre blogger jeg daglig er innom. Vi flytter til Ski i løpet av sommeren, så nå skal jeg snart få tatt meg en tur til butikken din.
Gleder meg allerede. :) Tusen takk for all inspirasjon du gir oss tittere. Stå på! Alt du tar i blir til gull!
Gratulerer med 50.000 besøkende. Det er jo store tall :o)
Jeg er innom bloggen og kikker innimellom. Neste gang jeg besøker slekta i Askim kommer jeg innom og drikker en kopp med kaffe :o) og koser meg i butikken din.
GRATULERER
mvh
Whoopsi Daisy
Anonym sa…
Sisten av forrige melding kom ikke med.

Med hilsen Marianne E skulle det stå
Skjønner ikke hvorfor det ble lagt inn 2 ganger, mente ikke det. Det samme skjedde på Emmelines blogg i dag også. Det henger hos meg kanskje? Eller så er jeg uvanlig treg på pekefingeren i dag.
Kine sa…
Jøss,det forundrer meg jo ikke,at du har SÅ mange besøkende på din flotte blogg:) Er innom hver dag og titter,men er veeeeeldig sløv med å legge igjen kommentar:/ Insprierende blogg har du ihvertfall;) Ha en finfin feiring av de 50 tusen!
Amelie78 sa…
Kjære Albertine!

GRATULERER! :) Jeg er ikke overrasket. Du har god sans for det estetiske og har en superinspirerende blogg!

For meg er du også ekspert :) Må bare spørre deg et fargerelatert spørsmål igjen, jeg. Oppstått en liten utfordring ift dører og lister.

Vi har eggehvite vegger i gangen, fargen visjon på soverommet og lys antikk på gjesterommet. (Ønsket litt ulike uttrykk på rommene) Listene har vi malt i vanlig kritthvit. Veldig fornøyd med alt (etter å ha prøvd meg frem med litt ulike fargenyanser på soverommene... :)

Vel, nå har vi kjøpt dører. Trodde de var eggehvite, med den gamle koden, men de er altså i den nye eggehviten: BOMULL, S0502-Y. Min kjære tok visst fatt på dører og karmer igår, og da jeg jeg så det i dagslys idag, så jeg at det ble fullstendig skjærings. Dørene fremstår som mye gulere enn ønsket. Har ringt litt rundt, og fått høre det at formpressede dører kun leveres i bomull. Det er visst en fast industrikode.

Så - da må vi enten male dørene, eller male om listene.

Vil IKKE ha bomullsfargede lister opp mot lys antikk og eggehvit (helt feil), så da er det snakk om å male listene eggehvite, og satse på at bomullsdørene ikke skjærer for mye, eller male dørene hvite slik som listene.

Hva ville Albertine gjort?

Heller mest mot å male dørene, selv om det innebærer en del arbeid.... Likevel litt usikker...

Begynte å tenke på, at det må jo være flere som har møtt denne utfordingen, i og med at det er så mange bloggere som elsker hvitt :)

Hilsen Amélie
Tyra sa…
Hei igjen, Albertine! Glemte jo å si at jeg har lagt deg til under mine favo-linker. Håper det er i orden!
Klem fra Cathrine.
Minmill sa…
Vanvittig bra side du har. Har lagt deg til i mine favoritt sider på bloggen min. Gratulerer med fifty thousand!!!!!!

Populære innlegg