Butikk, butikk, butikk ......

Hvis dere ikke er lei all butikkpraten ennå, så tåler dere kanskje noen flere bilder?Burde egentlig få skrubbet ned hele huset, ufattelig hvor ille det blir når "hushjelpen" er altoppslukende opptatt med sitt, og kun er innom for å sove. Kun klesvask og det mest nødvendige på bad og kjøkken er prioritert de siste ukene. Det har vært en ny, flott dag på jobb, noe som gjør at adrenalinet er jevnt på høyeste niva.

Sitteplassene hvor "peisen" kan skimtes i bakgrunnen.

Tente lys skaper stemning


Litt lilla mot advent

Kassadisken

Ønsker dere alle en feiende flott helg. Jeg skal jobbe i morgen, og søndag skal jeg på turnshow. Og ja, skjørtene er ferdige, ikke minst takket være litt god hjelp fra en av de andre mammaene. Har klart å foreslå t-skjorter med trykk på ryggen, "Pink Ladies" og "T-birds". Så dette skal jeg gjøre i morgen kveld. Har også gjort klart 20 hårbånd til hestehalene. Skal det være, så skal det være. Vi tuller jo ikke, gjør vi vel? Natti natt, alle bloggere der ute i vintermørket. Noen med snø og noen uten!

Kommentarer

Emmeline sa…
Der var du igjen ja...GØY! Denne butikken din er jo bare kjempefin. Har sagt det før og sier det igjen; du er så kreativ og flink Albertine.. og det er så kjekt å følge deg fra dag til dag!
I dag klarte jeg ikke å klikke bildene dine store, litt synd for jeg har jo sittet med bildene i stort format og studert hver minste detalj!
Ser at du har fått det hvite juletreet som jeg også har kjøpt meg! Kjempefint. Har du pyntet det?? Lurer litt på hvilken pynt som passer til hvitt juletre, men jeg skal nok finne på noe!!
Det ser så koselig ut med sitteplassene ved peisen, med tente lys og vakre ting...
Håper responsen har vært god og at alle dine bysbarn nå benytter anledningen til å ta seg en pustepause med kaffe mens de finner inspirasjon til å kjøpe noe fint med seg hjem! Det bør de, tror vi er mange som kunne tenke oss å komme innom på besøk! Håper at du klarer å slappe litt av i helgen med svingskjørene på plass der de skal være, hehe!!
Her kommer gulvførstehjelperen i morgen--takk og lov. Jeg er VELDIG optimistisk!!God helg til deg:0)
Å, eg elskar å sjå bilete fra butikken din, den er så heimekoseleg. Eg kunne funnet meg til rette der med ein gang, det ser eg.
Eg skjønar at du har adrenalinet på høgt heile tida. Dette må jo vere så kjekt og spennande.
Lukke til på søndag med turnshow og videre arbeid:o)
Elles må du ha ei finfin helg:o)
Karna sa…
Klart vi tåler flere bilder fra butikken, ser gjerne enda mer jeg...Du har laget det utrolig flott, med mange koselige detaljer.

God helg!
Solstad sa…
Grattis med en utrolig flott og spennende butikk !!!!!
Bare vis så masse bilder du orker, tror ikke noen blir lei av det :)
Hvor ligger denne spennede butikken din?? Kunne godt ha tenkt meg en tur på besøk JA !!
Kreativ og flink er du!
Ha ei fin helg. :-)
Anita sa…
Butikken er jo som sagt før kjempeflott!
Du gjør jo ikke deg selv arbeidsledig da, med alle de ideene! Men, men ... det høres ut som du trives med det!!

Go helg til deg også!
Nyyydelig butikk!!! Fantastiske bilder, virkelig "ønskebutikk"!!!!!!

Stooor lørdagsklem....., og husk å legge beina høyt med en god pute under hodet i kveld nå da, og kanskje ta imot massasje eller et deilig fotbad?
elin1976 sa…
Hallo.
Akkurat nå kan jeg tenke meg at du er trett etter jobbingen i dag og de siste dagene. pleier å være slik på lørdag ettermiddag. Her er det akkurat som om lufta forsvinner ut av meg etter å ha jobbet denne dagen. Har klart å grine meg til at vi tar ei helg hver på jobben i steden for annen hver. Ingen vil jobbe lørdag og da er en i måneden bedre enn hver 14 dag. Neste helg er det min tur. pyt pyt. Får ta med meg litt håndarbeid i de stilleste timene.
Det er ingenting som gjør meg så trett som når det ikke er noen kunder og helt stille. I perioder når det er mennesker hele tiden så blir jeg så gira å iallefall hvis jeg selger mye.
Bildene fra butikken ser nydelige ut. Gulvet er jo så flott. Vil ha slik på kjøkkenet mitt. Det må være drømmen å ha sjakkruter på gulvet. Liker den svarte lille kommoden også jeg. Nydelig. Kos deg og slapp av etter åpningsuken masse klemmer fra Elin:O)
Gunhild sa…
Jeg også hadde lyst til å klikke bildene store for å få med detaljene :)Håper det har blitt mye salg.
Jeg har faktisk ikke gjort noe for at det ikke går an å klikke på bildene. Vet ikke hvorfor det er sånn nå, så dette skjønner jeg ikke noe av. Det går langt utover mine datakunnskaper. Er det noen der ute som vet hva som er skjedd, og evt. hva som må gjrøes for at de kan klikkes store igjen?
Garden Angel sa…
Kjempekoselig butikk!
Lykke til og kos deg masse, men husk å slappe av litt innimellom også da:)
Fin uke ønskes deg!
elin1976 sa…
Hei på deg. Måtte bare innom for å sjekke om det var kommet flere godbiter av bilder fra butikken men du er nok så travelt opptatt med å selge at bloggen blir litt overlatt til seg selv. Forstår deg godt jeg, jeg jobber jo selv på butikk og vet hvor mye det kan være å gjøre der.
Du måå ha en fin kveld. Jeg har sendt deg en mail. Klem fra Elin:O)
MiaMaria sa…
Oj det är så fint!

Hoppas allt är bra.

Må så gott!
Miamaria
Bare så gjennomført og sååååå vakkert!
Du skal heise flagge og være ufattelig stolt av deg selv !!!
Helene sa…
Bare en ting å si om denne butikken;Vidunderlig vakker!!
Du har fått til en kjempekoselig atmosfære her. Tenker kundene dine gruer for å gå hjem he,he
Håper du ikke sliter deg helt ut, men jeg håper og tror at du storkoser deg :0)
Anonym sa…
Åååå - jeg bare MÅ ta meg en tur opp til Askim og besøke denne fantastiske butikken din. Det ser så utrolig koselig ut ! Du har gjort det så koselig ;o) Jeg har en meget god venninne på Slitu som jeg tror jeg skal tipse om denne fine butikken din. Ser jeg noe på bildene dine som jeg kunne tenke meg kan jeg jo bare sende henne......var ikke det smart ? Nei, jeg tror nok jeg tar turen selv en lørdag. Jobber i Moss, men bor i Horten - så en tur til Askim ville være midt i blinken spør du meg ! Fortsatt lykke til med butikken og husk nå å ta en pause sånn nå og da........
Anonym sa…
Åååå - jeg bare MÅ ta meg en tur opp til Askim og besøke denne fantastiske butikken din. Det ser så utrolig koselig ut ! Du har gjort det så koselig ;o) Jeg har en meget god venninne på Slitu som jeg tror jeg skal tipse om denne fine butikken din. Ser jeg noe på bildene dine som jeg kunne tenke meg kan jeg jo bare sende henne......var ikke det smart ? Nei, jeg tror nok jeg tar turen selv en lørdag. Jobber i Moss, men bor i Horten - så en tur til Askim ville være midt i blinken spør du meg ! Fortsatt lykke til med butikken og husk nå å ta en pause sånn nå og da........
Anonym sa…
Utrolig flott butikk, så nå vet jeg hvor jeg skal hvis jeg havner i Askim en dag :)
Hei! Det er så koselig å se på bloggen din! Gleder meg på nye bilder hele tiden! Men det er vel travelt til deg! Men du skal vite at jeg er innom deg minst to gang pr dag for å se;) hahaha.... Lykke til med jule-salget! Klem!
elin1976 sa…
Skulle bare innom for å ønske deg en fin fredag. Kos deg og nyt helgen. Masse klemmer fra Elin:O)
Emmeline sa…
Ja...må bare innom en gang til, og så har jeg tittet litt til på de vakre bildene dine!! Skulle bare ønske deg en skikkelig fin helg, håper du ikke er HELT utslitt av å ha blitt butikkdame??
Håper du får pustet litt ut innimellom:0) Klem
Anne Grethe sa…
Åh, så nydelig. Tror jeg legger julehandelen til deg i år, det ser jo så koselig ut!
Sol sa…
Oi, oi så flott det har blitt. For en koselig butikk å komme inn. Vakkert helt fra inngangspartiet og butikken rundt ;-} Håper at jeg kommer i nærheten av der den ligger en gang. Ønsker virkelig LYKKE TIL!

Populære innlegg