Siste innspurt ..........


Tenkte dere kanskje var litt nysgjerrig på fremdriften. Husket å ta noen bilder i kveld, før jeg slukket og låste døra. Det er noen som lurer på hvor denne butikken ligger hen. Den ligger i Askim, indre Østfold. Kaoset preget fortsatt butikken, men nå begynner jeg å se konturene av den butikken jeg hadde i hodet mitt. Her ser dere disken med kassa, har hengt opp forheng inn til bakrommet, og lagde meg en "kork"-tavle av en porøs huntonittplate. Har trukket den med ubleket lin, og strøket på en "sliten" logo av Albertines verden. Mye rot ennå, som dere ser.

Dette er ved inngangspartiet, ikke så lekkert med gråpapiret, men skal vi få jobbet i fred, så er det helt nødvendig. Det går veldig mange forbi hele tiden. Alt var så fargeløst til å begynne med. Men da det røde ble pakket opp, forandret rommet seg. Og jeg kan ane ett snev av julestemning.


Her ser dere andre hjørnet av kroken jeg viste forrige gang. Har malt ett gammel og lurvete klesskap. Med nye hylleplan og tre strøk egghvit maling, ble det så godt som nytt. Det fungerer som lintøyskap.
Dette er andre delen av disken. Ettersom jeg skal ha en liten kaffebar og salg og kaffe og te i løsvekt, så man man ha litt benkeplass. Er redd den allerede er litt liten. Skal ha plass til to kverner, kaffemaskinen og vekt, så her blir det trangt om saligheta. Beholderene i messing er til å ha kaffebønnene, de skal skrubbes i morgen. Er veldig støvete.
Er endelig snart i mål med disse 20 skjørtene til turninga, også. Kun tre igjen, jeg får sette med ned med dem nå i kveld. For øyeblikket går det meste av min energi med til fysisk og psykisk, jobbe og tenke butikk. Huset er det rene kaoset, og jeg sover dårlig om natta. I natt satte jeg meg visst opp i senga og ropte ut i rommet, til noen jeg trodde stod ved fotenden. Hadde drømt at det var en innbruddstyv i huset. Jeg var så sikker på at det stod noen der, men mannen i mitt liv stod opp, og ingen hadde kommet seg inn. Så nå tror jeg det skal bli godt å få åpnet denne butikkdøra torsdag, slik at nerver og nattesøvn kommer i gjenge igjen. Ønsker dere alle en super uke. Forresten! For noen dager siden rundet jeg 10000, og ville feire dette. Har gått gjennom de mest flittige kommentatorene, som er innom. Og det var faktisk uavgjort mellom Elin76 og Emmeline. Så jeg tenkte sende en liten overraskelse til dere. Må ha e-postadressene deres, slik at jeg får adresser å sende til.


Kommentarer

Så kjempekoseleg det er blitt i butikken din.
Lukke til videre:o)
Brocante sa…
S� flott det blir. Hvor er denne butikken din - her kunne man jo handlet alle julegavene p� ett sted!

Brocante
Anonym sa…
Butikken din blir knall fin, mulig jeg må ta meg en tur til Askim nå da (selv bor jeg i Vestfold :-))
Lykke til videre, ikke slit deg ut
før julefeiringen.
Hilsen fra Therese
Anonym sa…
Heisann,dette ser jo kjempeflott ut!!Imponert av innsatsen din.Stå på videre,dette kommer til å bli så bra.Ta deg tid til å puste i ny og ne (",)
MiaMaria sa…
Oj vad super fint det blir....allt ser så bra ut...och jag önskar dig lycka till!

Hoppas du får en god sömn efter invigningen av butiken....

Ha`det så gott!
Miamaria
[morgrethe] sa…
Så spennende.... Ønsker deg lykke til med butikken.
Janicke sa…
Det ser aldeles lekkert ut! Jeg liker så godt den beige stolen du har på det "røde" bildet (det med alle de røde detaljene på) - skal du selge slike stoler? Jeg vil ha nemlig!! :-)
Linda sa…
Ååå, så mye fint i butikken din.Lykke til...Ha en fin uke. :))
mimmi sa…
Hei hei,

Så koselig butikken din ser ut.
Har familie i Fredriksatd så skal helt klart komme innom når den er ferdig og jeg er på den siden :)
elin1976 sa…
Ha ha ha er det virkelig sant? Mest flittige å kommentere. Jeg må bøye meg i støvet for meg selv og Emmeline.
Synes det jo bare er så koselig å komme inn her å titte på alt det du viser og forteller om.
Adressen min er: elin.hakvaag@lyse.net

Butikken ser super ut. Det er så kkjedelig at de tre flotteste butikkene som jeg har så lyst handle i ligger i Askim, Strume og Søgne.
Men jeg jeg har allerede fåreslått Noorges ferie til neste sommer( mon tro hvorfor?!?) Mannen synes dette var en flott ide, så kunne vi se litt av landet vårt.....ja, da lar vi han tro det. he he
Liker så godt hele interiøret ditt og ser føre meg ot jeg ikke hadde bare handlet men kommet hjem med masse nye og gode ideer til hus og hjem. Fargene er nydelige. Selfølgelig passer det perfekt med rødt nå når det snart er jul men jeg liker disse fargene hele året. Gir meg en følelse av New England. Å det er ikke for mange av disse butikkene rundt om i Norges land. Gleder meg litt til ferien jeg.
Ha en god dag. Å så må jeg legge til en ting. Klokka på bloggen er feil he he. Det er bare det at denne dama ikke helt finner ut hvordan man stiller den.
Ha en fin Tirsdag. Klem fra Elin:O)
Gunhild sa…
Det ser jo så gøy ut å pakke ut så fine varer og lage butikk. Er du alene om det, eller har du noen som hjelper til? Lykke til med åpning!!! Du må gjerne ta bilder hver dag og legge ut på bloggen. Det er jo så gøy å følge denne prosessen, fram mot åpningsdagen.
Anonym sa…
For en fantastisk butikk,og det beste av alt jeg bor i Askim,s� meg ser du utenfor d�ra torsdags morgen.Ikke nok med det men denne jenta er jo s���� smart at ho �pner p� min l�nnings dag..he he,ryker vel p� en smell er jeg redd for.Lykke til med innspurten,og hils Marit
Hilsen Heidi
Emmeline sa…
Aaaahhhhh....tenk at du har telt alle kommentarene våre:0)
Jeg må bøye meg i støvet...
-innimellom butikkåpning og innbilte tyver og strutteskjørt så teller du kommentarer også? Imponerende!!!!
Jeg har vært litt av nett siden søndag. Et vennskapelig basketak mellom mine to sønner ( Faren så på cupfinale og mor var på besøk hos Mollys Heaven --ergo herjet ungene fritt i stuen) har gjort at internettboksen gikk i gulvet med et brak og i etterkant har vært ganske så ustabil i det siste.... Men her er jeg igjen: Forhåpetligvis virker den bedre etter en runde med limpistolen
(hehehe). Må jo bare få skryte av din suverent gode smak!
Ser på dette lokalet og tenker at her jobber en dame som har full peiling-. Du får det til å være så pent med enkle midler...
Det er bare helt imponerende!!
Liker så godt den kombinasjonen med gamle møbler som blir malt og de vakre linstoffene til overtrekk i tillegg. Jeg håper virkelig at vi kan ta oss en østlandstur i løpet av sommmeren, har SÅÅÅ lyst til å komme innom butikken din for den ser så innbydende ut. Skjønner godt at du må dekke til vinduene slik at det ikke henger rundt folk utenfor hele tiden, det må jo være fristende å stå der for å se:0)
Likte godt den røde delen av butikken, det var virkelig juleswung over den syns jeg!!!
Hos meg er stemningen oppadgående. Mureren har meldt sin ankomst på torsdag eller fredag..Ikke helt stabilt akkurat, med to ulike dager å kanskje komme på...
-men iallefall bedre enn "kanskje neste uke". Jeg gleder meg storveis. Da blir det kanskje peis til helgen, og det trengs for her er det minusgrader og vi sitter med pledd i stuen hver dag. I kveld skal jeg i gang med å sy Liftgardiner. Det er jo rene jordomseilingen for meg, men jeg må jo bare prøve...forhåpentligvis går det litt bedre denne gangen!!
Du må ha lykke til med åpningen.
-Er det i morgen allerede??
UTROLIG! Emmelines epost adresse er: kulececilie@hotmail.com
(*som du skjønner...Emmelines alter ego er kule cecilie;0)
Grattis med jubileumet... Skjønner godt at du har mange besøkende. Superkoselig blogg og spennende prosjekter---det elsker vi!
Jorunn sa…
jeg er så imponert over deg Albertine! alt du rekker over! og butikken din blir helt superlekker! jeg er så klar for å komme til deg å shoppe opp hele julebonusen :)
lykke lykke til fram mot åpningsdagen!! dette går helt sikkert kjempebra!!
Emmeline sa…
Klokken til Elin er helt sikkert ikke feil; hun bare later som...Den damen syns nemlig at det er nok å sove fra klokken 23.00 til klokken 02.00...og nå prøver hun seg på hvite løgner for å late som om hun sover egentlig, hehehehehe. Dersom du står opp sånn i tretiden kan du jo trøste deg med at Elin har vært oppe i en time allerede:0)
ENGEL sa…
superflott butikk du får til!jeg skal legge ferieruten innom til sommeren!lykke til!
Anita sa…
så bra det blir! Lykke til med åpningen til torsdag!!

klem Anita
Heisan

Butikken ser kjempefin ut. Har veldig lyst til å ta en tur:) Lykke til imorgen!

Populære innlegg