Så var jeg i gang .....


Har sovet 3,5 t i natt, og var utrolig rask og opplagt kl. 05:30. Det var umulig å sovne igjen, men kom på en del ting jeg faktisk hadde glemt. Dagen i dag har vært super, det startet med lesing av lokalavisa, hvor jeg var avbildet. (skal få scannet det inn snart) Har fått masse vakre blomster, masse skryt og bare positive tilbakemeldinger. Mange hadde lest om "peisen" i avisa, og måtte innom for å se på den. ;0D Det jeg fryktet, men ventet skjedde. 4 store paller fra House Doctor dukket opp på ettermiddagen. Så jeg kom inn døra her hjemme kl 23:30. Kunne jo ikke bære eskene inn før ved stengetid, de tok jo de resterende kvadratmeterene som var ledig. Er bare så glad for at jeg ordnet disse sitteplassene, de har vært i bruk i hele dag. Og det er bare så koselig å høre småprat, og at det er liv i butikken. Så det er bare hyggelig at du sitter lenge, Heidi. Du er velkommen igjen, når som helst. ;0D Jeg må bare bekjenne mine synder, glemte kameraet i butikken. Så nye bilder kommer senere. Setter inn ett av bordet som er dekket til juleselskap, tatt i går. Takk for alle "goe" kommentarer, hadde jeg kunnet skulle jeg klemt dere, alle mann. (Klem herved oversendt) Natta, nå skal jeg krype under dyna.

Kommentarer

Karna sa…
Åhhh så heldige de er som bor i nærheten av den koselige butikken din, og når jeg leste kommentaren fra en av kundene dine, så er det jo så koselig som det ser ut som på bildet også. Kjempe lekkert bord, klart de får lyst til å sitte her og kose seg med kaffe og peiskos.
Emmeline sa…
Jeg blir i skikkelig godt humør av denne bloggen din Albertine... Her får vi følge prosessen med butikken din fra dag til dag, og i går tenkte jeg faktisk på deg og lurte på hvordan det hadde gått... Og så har det gått akkurat så bra som jeg ville trodd!! DU ER FLINK.
Leser på kommentarene under at gjestene er superfornøyd, og vi andre kan bare være misunnelige på dem som kan sitte der og kose seg i den fine butikken din. Syns konseptet er så supert også--- Her kan man virkelig sette seg ned titte nøye på varene og kose seg med en kopp kaffe samtidig som man handler. Det høres jo bare FANTASTISK ut!!
Dette bordet du har dekket var også lekkert. Flotte avstemte tekstiler og vakkert servise-- kan godt forstå at folk kommer innom for å finne inspirasjon og varme seg på dvd peisen din!!
Jeg tror jeg må skaffe meg en sånn dvd peis her hjemme også--- det går veldig treigt fremover med den skikkelige peisen iallefall!
Lykke til med dagen i dag, håper det ikke blir en like lang kveld i butikken sånn at du sliter deg helt ut med denne oppstarten!
Vi gleder oss til videre innlegg og følger spent med!!
Gunhild, NO sa…
Så fint det har blitt i butikken din! Jeg finner ikke ord. Det må jo ha vært utrolig mye arbeid. I tillegg får du tid til disse innleggene på bloggen din. Det er jo så morro å følge med. Masse lykke til videre.
Lilly sa…
Nå har jeg vært igjennom de siste innleggene dine, og butikken din er RÅFIN!!!!!!! Du er kjempeflink, og jeg tror nok at den kommer til å gå strålende:)
Bare lekkert fra ende til annen, også superfine lokaler;)

Lykke til videre, nå er det bare å slutte å sove, og puste...hehe:)
Donna D sa…
heisan

Butikken din ser kjempefin ut, har veldig lyst til å ta en tur.

Gratulerer så mye

mvh
Pulsatilla sa…
Gratulerer med overstått åpning av butikk! Det har vært moro å følge forberedelsene her på bloggen. Jeg gleder meg til å titte innom - holder til ikke så langt unna så det blir nok ikke lenge til. Så deg i avisa, kjempebra artikkel.
Heisann! For en nydelig butikk du har fått til! Jeg blir overbegeistret over alt jeg ser på disse bildene! Skal jammen komme innom når jeg er i nærheten;)Lykke til videre og ha ei fortreffelig helg;)
MiaMaria sa…
Bordet ser alldeles underbart ut vad du har pyntat fint!

Kan tro att du är lite trött efter allt slit...

Trevlig fredag!
Miamaria
9na sa…
Stilig! Gratulerer med butikk! Jeg kommer innom før du aner!!! ;)
elin1976 sa…
For et nydelig bord du har dekket. Godt å få slike inspirasjons bilder for nå er det jo tid for juleselskaper snart. Her er mor alene hjemme og nyter det. Har hele to dager til rådighet.....bare jeg og symaskinen uten dårlig samvittighet. Gleder meg. Lykke til i morra. Masse klemmer fra Elin:O)
ENGEL sa…
du er jammen en arbeidsom dame!gratulerer med en kjempeflott butikk!her hadde nok jeg kunnet bli sittende på timevis også!
Lindas Hus.. sa…
Hei! Oj,så masse fint.Nydelige vindusutstillinger,skilt og alt annet i butikken.Håper du får sove bedre nå.Ha en fin helg.Lykke til videre...Linda :))
marian sa…
hei!
Vil bare sende en liten hilsen igjen. Er utrolig fint i butikken din og gud for en energi du har.
Men kjære deg ikke glem å ta vare på deg selv, selvom det er dette du vil og har drømt om. Bare pass på så du ikke møter veggen. Bare godt ment. familie, barn, butikk, jul, venner...det krever sitt. :)
Unner deg lt godt og tror du takler dette supert. klem
Laila sa…
ÅÅh, slik vil jeg dekke til jul. Det var et nydelig bord, som alt annet jeg har sett på bloggen din.

Populære innlegg