En smugtitt ...........


Ettersom det er så mye å tenke på om dagen, så har jeg hele tiden klart å glemme fotografiapparaturen hjemme. Men nå har jeg klart å få det med meg. Kaoset har forsatt overtaket, men ser lys i tunnelen. Her ser dere ett hjørne av lokalet, innerst i kroken.

Her får dere en titt på det uferdige diskområdet. I hyllene oppe på disken, skal de store teboksene og kaffedispenserene i løsvekt stå. Over disken skal det henge noen søte skomakerlamper med hengende prismer fra Lisbeth Dahl. De har nettopp ankommet.

I ett annet hjørne skal det være bord og stoler, slik at man kan nyte en deilig kopp kaffe fra kaffebaren. Møblene fant jeg på et bruktsalg for møbler, og har malt alt egghvit. Setene skal trekkes med ubelekt lin.

Utpakking av alle varene opptar nå det meste av min tid. Hittil har jeg mottatt 12 paller med varer, og det kommer mer til uka. Så her må det jobbes på spreng i helga. 13 dager igjen før det braker løs for alvor. Har klippet disse 20 swingskjørtene til turninga, og skal bruke noen kvelder fremover, slik at de blir ferdig, de skal brukes om 17 dager. Ellers ønsker jeg dere alle en riktig god helg!

Kommentarer

Anniche sa…
Wooooouw!!!

Dette ser jo bare sååååå lekkert ut !!! Herremin så nydelig det blir, og det kassa området var bare så vanvittig fint!

Hel impornert , ja , dette blir moro å følge med på altså!

Klem og ja, tusen takk for kaffetips! Det er jo ikke så lett å kjøpe kaffe når man ikke kjenner kvaliteten , så igjen takk.

Klem a
Emmeline sa…
Jeg er helt stum av beundring jeg Albertine! Har ikke sett på maken...
For et koselig lokale det blir, og for en jobb!! Jeg syns at jeg maler mye, men alle disse stolene?? Det er helt fantastisk-- de var kjempefine, må jo si at det var et røverkjøp å finne så mange fine stoler!
Det ser ellers fantastisk koselig ut i lokalet ditt. Stilig der i kassaområdet, og flotte hyller med spennende varer! HERLIG!
Jeg vet jo at du ikke skal ha nettbutikk, men hva er det du har der på tekstilavdelingen?? Noen fine håndklær med broderi eller? Jeg blir HELT nysgjerrig--de SER så fine ut!!
Syns ideen din med å ha kaffebar er fantastisk koselig--det er nesten så jeg må komme meg østover mot svenskegrensen i en fart..
Ønsker deg alt det beste med oppakking av paller og det hele. Gleder meg til å følge ditt spennende prosjekt videre! Lykke lykke til--du kommer nok til å få det til, vi ser jo at du har kontrollen!! God helg;0)
ava sa…
Wow! Bare det å gå igang å male sååå mange stoler!! Og så fint det blir ellers! Kunne godt tenkt meg å besøke og handle i din butikk!!

Ha en strålende helg du også!!
Emmeline: Det er håndklær fra Villa Collection. Deilige og myke!
elin1976 sa…
Så nydelige der allerede ser ut. Å så gøy det høres ut å sitte å nyte en latte mens man kan planlegge de nye kjøpene. Gratulerer. Her vil jeg komme på besøk! Ha en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)
elin1976 sa…
Så nydelige der allerede ser ut. Å så gøy det høres ut å sitte å nyte en latte mens man kan planlegge de nye kjøpene. Gratulerer. Her vil jeg komme på besøk! Ha en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)
ENGEL sa…
så utrolig fint det blir på butikken!du er jammen effektiv!jeg skal komme å handle en gang;)
Liv sa…
Hei! Gratulerer med butikk! Det ser kjempefint ut så langt :) Synes hyllene som du har håndkler i er så fine! Er det noe du har kjøpt i "vanlig" butikk? I tilfelle hvilken? *takk*
Hjerterommet sa…
Det kommer til å bli en koselig og fin butikk.. Bare så synd at den ligger alt for lang unna der jeg bor..
Lykke til videre med butikken din!!
Liv: Det er faktisk Linnarp fra IKEA, den fantes ikke i hvit - så det er furu som jeg har malt. Synes den var enkel og fin med rette sider, slik at det er greit å sette de flere sammen. Litt brede hylleplan, samt at den tåler en del kilo.
9na sa…
Hei, du verden så fint dette blir! Nydelig butikk! Hvor er det hen i verden da?
vilka fin sida!!Jag är ny i bloggvärdlen och hittade precis din sida. Besök gärna mig om du har tid o lust...

Må så gott!
MiaMaria sa…
Åhhhh... vad jobbigt men vad ROLIGT! Skulle gärna hjälpa dig!

Och vad fint det blir älskar pärlspont......SUPER!

Miamaria
Rosépikene sa…
Lokalene, møbler og alt ser kjempefint ut! Så spennende med egen butikk! Ha en fin uke :-)
Sanna sa…
Puh, jeg blir helt svett bare å lese om dagene dine jeg ! Husk å slapp av innimellom dag så du kan nyte det hele når åpningen kommer ! Håper det er mange snille hjelpere rundt deg som kan ta et tak. Ser ut som det blir knall tøft i den nye butikken/kafeen din. Skal blir artig å se alt ferdig. Håper du fortsetter å holde oss oppdatert ;o)
Lindas Hus.. sa…
Masse fine saker i butikken din.Flott gulv.Gleder meg til å teste ut lefseoppskriften.Lykke til med butikken.Ha en fin uke. :)
HildeS. sa…
Butikken din ser kjempekoseleg ut allerede, så nå er eg så spent på korleis den vert sjåande ut ferdig.
Skulle gjerne sett meg ned med ein kopp kaffe hos deg,ja:o)
Ha ei fin veke og lukke til videre.
Janickes sa…
Oi, dette ser fantastisk flott ut!! Lykke til videre!
Karna sa…
Kjempe flott butikk, koselig med et hjørne der en kan sitte med en god kopp kaffe eller te! Nydelig innredning du har laget for butikken, passet kjempe fint sammen med gulvet.

Håper du koser deg, sikkert mye arbeid, med å sette på plass i hyller er vel litt gøy også vel...få se varene for første gang "live".....
Anonym sa…
Butikken din ser ut til å bli helt herlig :-) Hvor/hvilken by ligger den i?? Kan godt tenke meg å ta en latte der mens jeg regner ut hvor mye alt jeg har lyst på kommer til å koste...
Hilsener fra Therese
Hei!
Dette må jeg si jeg likte å se! Det var virkelig gjennomført! Det skal virkelig bli gøy å følge deg videre! Lykke til!
Jorunn sa…
Så artig å se så flotte fantastiske bilder fra butikken din Albertine!! Hit skulle jeg gjerne kommet for en deilig kaffe og masse shopping. Lykke til med innspurten før åpning!! Du må legge ut flere bilder når du får tid og anledning!!
Gunhild, NO sa…
Enig med de andre her. Så fint!!!Så mye jobb du må ha hatt med sofaen og maling av stoler og hyller mm. Lykke til med det som gjensstår nå. Det gøyeste er nok å pakke ut av eskene og sette på plass i hyllene.
BROCANTE sa…
Dette ser gøy ut - stå på det blir jo så fint! Jeg er ny blogger og har fått "dilla" - jeg må lese så mange fine blogger....
Brocante

Populære innlegg