Litt over åtte timer igjen ........

Nok en etappe er unnagjort. Nå er det ryddet og vasket. Varene er pakket opp og satt ut. Kaffe og te er fyllt opp til randen, og kjøleskapet er fullt at melk til kaffedrikkene. Det er jo en del ting som fortsatt ikke er på plass, som 4 paller fra House Doctor som skulle kommet i dag. De står sikkert utenfor døra i morgen. Pga streiken blandt sjåførene i Danmark forrige uke, så har det desverre blitt en del forsinkelser. Sånn er livet.


Skiltet kom på plass i dag morges, og det ble fint, synes jeg. På døra ble det også plass til kransen bak logoen. Måtte avgårde for å finne to sydpresser i ettermiddag, for det var så nakent foran inngangen. De har ikke druknet oppi krukka, men jorda var gjennomfrossen, håper den tiner til i morgen, slik at de kommer litt høyere opp. Ikke så enkelt å skulle plante midt i november. Det ble lunere nå, og med to store lykter tent i morgen, så kan vi ønske velkommen inn.

En peis synes jeg hadde vært kjekt å ha, og med en flatskjerm med DVD innebygd, innkjøpt på billigsalg på Coop OBS, med en innramming av noen gamle bjelker, og en hylle på toppen, så ordnet det seg. Det til og med knitrer sånn deilig. Bilde er fra i går, så det ser bedre ut i dag.


Ett av vinduene, litt midlertidig. Venter på House Doctor! Ble litt inspirert av Anette - Landlif, og satte kranser på stolene, de var så nakne, selv med rutete puter.

Enda ett vindu!

Oi, oi. Klokka er halv to, nå må jeg få lagt meg. Himmel, tenk om jeg forsover meg i morgen. Vekkerklokka får stå på gulvet i natt, langt unna senga.

Natta! Og takk for alle utrolig, hyggelige kommentarer. Beklager at jeg ikke har hatt mulighet til å svare alle. Og Emmeline, jeg ler meg skakk av deg! ;0)

Kommentarer

Karna sa…
Åhhhh så fin butikken din er blitt, jeg likte vindusutstillingen din jeg!!!!! Ble fristet av mye her, bordet, stolene, kransene osv osv...

Du har fått en kjempe fin butikk, ønsker deg masse lykke til, og GRATULERER med dagen!!!!
Emmeline sa…
GRATULERER KJEMPEMASSE MED DAGEN ALBERTINE!! Så spennende og så gøy. Butikken svarer jo HELT til forventningene...Utrolig koselig og skikkelig fine fargekombinasjoner med rødt, lin og hvitt--kjempeinspirerende vindusutstilllinger også. Jeg skulle gjerne ha krøpet inn gjennom dataskjermen og varmet meg litt på dvd bålet mens jeg drakk deilig varm kaffe med melk fra det fulle kjøleskapet ditt. Nam nam. Du har virkelig fått det innbydende og fint i denne koselige butikken din og logogen var UTROlIG stilig--liker så godt både skriften og kransen! Blir spennende å høre hvordan det går i dag!!! Regner med at det kommer til å gå veldig veldig bra. I skrivende stund sitter jeg her og venter på mureren. ER ikke så veldig optimistisk for da vi skulle prøve å sette opp peisen i går fant vi ut at gulvet var så skeivt at det hadde en høydeforskjell på 5 cm... Du vet mannen min han syns jo at det kan fikses med en liten list (?) Men jeg har aldri hørt om noen som jekker opp en peis med en liten list, så jeg er litt pessimistisk må jeg innrømme. Er derfor ganske spent på å høre hva mureren sier. Mulig at vi bare må trekke på polvottene i noen uker videre....Håper alt går på skinner hos deg i dag i allefall. Lykke lykke til! Stor klem på den store dagen:0)
Anonym sa…
Utrolig lekkert! Håper du får en fin dag og at du klarer å nyte det selv om det sikkert blir travelt i dag! Gratulerer og lykke til! Stor klem.
Metteflette sa…
Butikken ser utrolig lekker ut! Så koselig med kaffeservering også da! Utrolig god idè :-) Masse lykke til Albertine! Skulle ønske noen av disse lekre butikkene var i nærheten av meg....snufs. Klem fra Mette
Anonym sa…
Himmel -så nydelig butikken din er.
Jeg må vist stille GPS`en på Askim og bare la det stå til .....
Har nettopp fått lønning så det passer bra!!
Lykke til i dag.
Hilsen fra Therese
MiaMaria sa…
ser så fantastiskt ut det kommer att bli så super!

LYCKA TILL!

Ha´en underbar dag!
Miamaria
elin1976 sa…
Gratulerer med dagen. Venter i spenning på hvordan det har gått i dag. Er litt grønn på at jeg ikke kan være tilstede på den store dagen. Butikken ser bedre enn best ut hvis du skjønner hva jeg mener. FANTASTISK!!!
Akkurat min smak. Litt sånn blanding av svensk, new england og litt fransk landstil. Er så glad på dine vegne. Masse store dag klemmer fra Elin:O)
Anonym sa…
Butikken er lekker med mange fristende varer,har en utrolig god smak denne damen.Har vært så heldig å sitte i kaffebaren og nyte atmosfæren i to timer i dag.Jeg og min venninde ble like godt sittende og nyte utsikten og beundre hver krik og krok mens vi tok fri fra alle husmor plikter en lang stund.Er redd jeg må legge et besøk til denne butikk en gang i uken,noen ting fikk også følge med hjem i dag.Så alle dere blogg venner,må bare ta dere en tur til Askim og besøke Albertines fantastiske verden.
Jeg er en ivrig blogg leser men har ingen blogg selv.Nå når Askim er så godt representert av Alberine er jeg veldig fristet til å starte min egen blogg.Er det noen som kan gi meg en kort beskrivelse på hvordan jeg kommmer i gang(er litt grønn på det feltet)det hadde vært kjempe fint å fått noen tips på mail(hef@ahlens.se)Jeg ønsker deg masse lykke til med butikken fremover Albertine,jeg skal iallefall bidra til at det blir kroner i kassen.hilsen en lykkelig og fornøyd kunde av indre Østfolds fineste butikk.Heidi
Berit T sa…
Gratulerer så masse med dagen!!!
Virkelig nydelig butikk du har fått til, og ønsker deg all mulig lykke til!
Prøvde å komme inn på bloggen din i gårkveld, men det var ikke mulig å komme igjennom.
Skulle godt tenkt meg tur dit en gang, så er jeg på de trakter så skal jeg dit ja.
Det ser ut for at du har mange ting som ikke er her borte, for har inntrykk at de fleste handler hos sia.
Gleder meg å se bildene fra åpningen.
Igjen gratulerer:o)
Anonym sa…
Gratulerer og masse lykke til! Gleder meg til å følge med videre,stå på, du gjør noe mange bare tørr drømme om!!
Anonym sa…
fantastik!!!! du skulle vært nærmere. genialt med den kaffekroken sammen med handlemulighetene;) masse lykke til. er impornert!!!!
hilsen karoline
Gratulera med dagen:o)
Butikken din er kjempekoseleg, og eg skulle gjerne ha vore der på julehandel, og tatt ein kopp kaffe.
Håpar du har hatt masse kunder i dag:o)
Masse lukke til videre.
Leeeeekkert!!!!!!!!!!Jeg håper at jeg får mulighet til å gå inn den døra en dag, sette meg ned med en deeeeiiiilig cappucino, men sjeg ser på alt det fine rundt meg og lurer på hva jeg skal kjøpe......

FANTASTISK!!!GRATULERER!!!

Populære innlegg